Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Soros osti johtavan valtamedian osakkeita miljoonilla dollareilla

Soros osti johtavan valtamedian osakkeita miljoonilla dollareilla

6
Finanssikapitalisti George Soros rahoittaa länsimaihin kohdistuvaa pakolaistulvaa.

Euroopan pakolaiskriisiä rahoittava juutalainen finanssikeinottelija George Soros kiristää otettaan kansainvälisistä tiedotusvälineistä. Soros on ostanut yli kolmella miljoonalla dollarilla osakkeita The New York Timesista, joka on maailman vaikutusvaltaisin sanomalehti.

Soros teki vastaavan sijoituksen viimeksi yli kymmenen vuotta sitten. Vuonna 2015 puhjenneen pakolaiskriisin myötä hänestä on tullut kuitenkin yhä näkyvämpi julkisuuden henkilö, minkä vuoksi suora manipulointiväylä kansainväliseen mediaan on hänelle hyödyksi. Viimeisinä elinvuosinaan hän on alkanut ajaa erityisesti ei-valkoista maahanmuuttoa länsimaihin yhä aggressiivisemmin.

NY Times on länsimaiden merkittävin sanomalehti, jonka linjanvedot vaikuttavat suoraan esimerkiksi suomalaisen valtamedian näkökulmiin. Lehti tunnetaan pakkomonikulttuurisuutta, asevastaisuutta, homolobbausta, finanssikapitalismia ja sionismia kannattavista arvoistaan.

Sorosin sijoitus ei tule muuttamaan NY Timesin omistajapohjan etnistä koostumusta. Lehden pääomistajia ovat Ochs Sulzberger -suvun jäsenet, jotka ovat Sorosin tavoin juutalaisia.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

  • Se on jo 87 vuotias. Ei se enää montaa vuotta kuluta sukkia. Kuolihan se Rockefellerkin, ikävä kyllä vasta 92 vuotiaana. Mutta Soros ei tule näkemään “mulattieurooppaa”. Mikä tahansa päivä sille voi tulla veritulppa tai aivohalvaus. Ja se oli sitten siinä.

   Antaahan ajan kulua.

 1. Se, että Soros ostaa muutamalla miljoonalla ja samalla levittää median kautta julkisuuteen tietoa, että “Soros on ostamassa”, saattaa olla merkki siitä, että Soros on myymässä.

  Ilmiön nimi on Front-Running.
  https://duckduckgo.com/lite/?q=front-run%20site:armstrongeconomics.com

  Kysymys on siitä, että kun “todella iso raha” on ostamassa tai myymässä, markkinoilla toimivat meklarit välittömästi huomaavat sen ja pyrkivät käyttämään tilannetta hyväkseen ja samalla tuon “todella ison rahan” vahingoksi. Siitä syystä ison myyjän tai ostajan pitää eri keinoja käyttäen uskotella markkinaosapuolille, että on ostamassa vaikka onkin myymässä ja päin vastoin.

 2. Allekirjoitan Eveliinan olettamuksen. Soros ei ole rikastunut, olemalla mukava ja kaikkien kaveri…pääoma kusettaa tarvittaessa pääomaa ja juutalainenkin tekee yhteistyötä kansallissosialistisen hallinnon kanssa selvitäkseen ja pelastaakseen sen oman kullankalliin persnahkansa 😀 M.O.T.

 3. Rosvo soros roudaa niitä pakolaisia israeliin ja rahoittaa afrikan maita, niin ei ole
  nokan koputtamista.

 4. Eikös New York Times jo ollut juutalainen lehti tai ainakin kaiketi eräänlainen CNN, joka huokuu vihaa konservatiiveja ja valkoisia vastaan erityisenä laskiämpärinä kuten Suomessa Donald Trump.
  No, oli miten oli. Nyt ainakin asia on selvä ja pysyy kuin paska seinässä.
  Käytännössä Euroopan ja Yhdysvaltain mediat ovat juutalaisten hallussa ja ne, jotka eivät ole, ovat kovassa puristuksessa juutalaisten taholta, jotka omistavat pankit, oikeuslaitoksen ja poliittiset piirit.

Comments are closed.