Koti Uutisia Soros lahjoitti jättisumman Brexitin perumiskampanjalle

Soros lahjoitti jättisumman Brexitin perumiskampanjalle

2

Juutalainen finanssikeinottelija George Soros on lahjoittanut 400 000 puntaa Brexit-vastaiselle Best for Britain -painostusjärjestölle. Soros hyökkää aggressiivisesti brittien demokraattista EU-eropäätöstä vastaan, sillä Euroopan unionia pidetään Sorosille tärkeiden kulttuurimarxististen ja liberaalien arvojen tärkeimpänä takuuna.

Soros järjesti hiljattain Lontoossa myös illallisen, jossa hän kannusti Britannian konservatiivipuolueen tärkeimpiä rahoittajia liittymään Brexit-vastaiseen rintamaan. Sorosille “demokratia” merkitsee järjestelmää, jossa miljardöörit peruvat itselleen epämieluisat äänestystulokset kulissientakaisen korruption keinoin.

Lisäksi juutalaismiljardööri on lahjoittanut yhteensä 303 000 puntaa EU:n puolesta lobbaaville järjestöille European Movement UK, Scientists for EU ja Bright Blue. Sorosin lahjoitukset ovat paha imagohaitta brittijärjestöille, sillä juutalaiskeinottelija muistetaan edelleen siitä, että 1992 hän löi rahoitusmarkkinoilla vetoa puntaa vastaan, mikä synnytti miljardien kulut maan veronmaksajille. Käytännössä kyse oli tulonsiirrosta briteiltä Sorosille. Monet ovatkin raivoissaan siitä, että nyt Soros pyrkii jälleen sekaantumaan maan politiikkaan.

Kuten Kansallinen Vastarinta uutisoi tammikuussa, on 87-vuotias Soros alkanut jo valmistautua tulevaan kuolemaansa. Hiljattain hän lahjoitti valtaosan varallisuudestaan Open Society -lobbausjärjestölle, joka pyrkii manipuloimaan kansallisvaltioiden politiikkaa lukuisilla mantereilla. Yhteensä Soros on tukenut järjestöä 32 miljardilla dollarilla. Järjestö voi jatkaa toimintaansa siis kymmeniä vuosia vielä Sorosin kuoleman jälkeen pelkästään nykyisillä varoillaan.

Brexit on ollut kovassa vastatuulessa aina siitä lähtien, kun britit päättivät äänestää EU-eron puolesta. Upporikkaat lobbaajat ovat jo kaikessa hiljaisuudessa varmistaneet, että vaikka Britannia eroaisi unionista, joutuisi se edelleen noudattamaan EU-lakeja. Toisin sanoen britit eivät tule itsenäistymään, vaikka vesitetty Brexit saataisiin vietyä maaliin.
 

Lähde: Financial Times

2 KOMMENTIT

  1. Niin paljon kuin tästä maailmasta temmataan pois ihmisiä, jotka ovat kykeneviä ja halukkaita parantamaan kanssaihmistensä elämää toteuttaen tavallisen kansalaisen jokapäiväistä elämää. Kun on kyse George Soroksesta, silloin voi todella sanoa, että odottavan aika on pitkä.

Comments are closed.