Koti Uutisia Soros: EU:n velkaannuttava pankeille monikulttuurin ja liittovaltiohankkeen kukoistamiseksi

Soros: EU:n velkaannuttava pankeille monikulttuurin ja liittovaltiohankkeen kukoistamiseksi

1

UK_GSoros

Unkarinjuutalaisen USA:ssa asuvan liikemiehen, Eurooppaan kohdistuvaa siirtolaistulvaa ylläpitävän multimiljardööri George Sorosin mielestä Euroopan unionin valtioiden olisi velkaannuttava yhä enemmän pankeille, jotta nämä maat pystyisivät ratkaisemaan pakolaiskriisin. Soros itse syytää pakolaiskriisiin paisumisen eteen suunnattomia määriä rahaa.

Vasta julki tulleessa Euroopan parlamentille osoittamassa vetoomuksessaan Soros toteaa Brexitin ja pakolaistilanteen olevan kaksi Euroopan tämänhetkisesti suurinta haastetta. Ratkaisuksi hän on ehdottanut liittovaltiohanketta. Miljardien dollarien lainasuunnitelmaansa Soros kutsuu koreasti “kasvurahoitukseksi”. “Kasvurahoitus” tarkoittaa käytännössä sitä, että veronmaksajat lahjoittaisivat rahansa pankeille kiitokseksi elämästä yhä monikulttuurisemmassa Euroopassa.

“[…] EU:n on aloitettava kasvurahoitushanke. EU:n on tuettava pientä budjettiaan velkavivulla […]. Korot ovat kansainvälisesti nyt historiallisen matalat, joten nyt on hyvä hetki velkaantua. […] EU:n on uskallettava investoida suuria määriä heti alussa maahanmuuttajien kotouttamiseen, jotta välttäisimme kriisin vaarallisimmat riskit. […] Kun velkaa otetaan paljon, voimme varmistaa, etteivät taloudelliset, poliittiset ja sosiaaliset muutokset ruoki rasismia, vaan johtavat yhteiskuntaan, joka on hyvä niin maahanmuuttajille kuin alkuperäisväestölle”, julistaa Soros.

Sorosin aivoituksen mukaan velan ja korkojen takaisinmaksu tapahtuisi EU:n laajuisen verotusohjelman kautta. Vastaavia ehdotuksia Suomessa ovat tehneet muun muassa Handelsbankenin ja Nordean pääekonomistit.

Lähde: Magneettimedia

1 KOMMENTTI

  1. Käytännössä toi tarkoittaisin että valtion omaisuus myytäisiin ali-hintaan, kun alkaisi olla velkaa riittävästi.

Comments are closed.