Koti Uutisia Kotimaa SOO vieraili anarkistien ”vallatulla talolla”

SOO vieraili anarkistien ”vallatulla talolla”

23

Talonvaltaajiksi itseään kutsuva äärivasemmistolainen ryhmittymä murtautui ja asettui taloksi hyväntekeväisyystyöstään tunnetun Heikki Hurstin aiemmin omistamaan puutaloon Helsingin Vallilanlaaksossa pari viikkoa sitten. Ryhmittymä julkaisi tuoreeltaan tiedotteen valtauksestaan tunnetulla anarkistisivustolla.

Kansallismielinen katupartiojärjestö Soldiers Of Odin (SOO) kertoo Facebook-sivuillaan vierailleensa paikan päällä katsomassa, mistä touhussa on kyse. Internetissä usein uhmakkaana esiintyvät äärivasemmistolaiset olivat kuitenkin hädissään lukinneet talon ovet ja kurkistelleet verhojen takaa kansallismielisiä. SOO takavarikoi anarkistien liput talon pihalta ja vei ne poltettavaksi. Päivityksessään järjestö myös lupaa palata asiaan, mikäli anarkistit eivät omatoimisesti pura tukikohtaansa.

23 KOMMENTIT

 1. Hyvin menee Suomessa. On mutakuonojen “MC-jengiä” ja muuta paskaa. Huvittavia aina nuo suomalaiset reppanat, jotka ovat mukana touhussa: Mika Henri Waltteri Kärkkäinen ja Santeri Esanpoika Seppänen tässä 2017 vuoden SVL:n itsenäisyyspäivän puheessakin mainitussa Satudarah-pelleklubissa, jotka saivat tuomiot. Kerholaisille kotoperäisille pummeille ja mutakouonoille jaettiin jopa 11 vuoden tuomioita pisimmillään. Muiden kakkujen pituudet vaihtelivat kahdeksasta vuodesta viiteen ja pariin vuoteen. Harmi että Suomen vankilassa on niin hyvät olot, ettei se taida oikein rangaistuksesta käydä. Ja linnatuomioitahan nämä haluavatkin, jotta sieltä vapautuessaan ovat “kovia jätkiä” “kovan jätkän” maineessa. Tämä toinen näistä suomalaisista reppanoista oli tehtaillut yli 40 rikosta, joista tuomionsa koostui.

  Eipä mitään isänmaallista toimintaa ole muiltakaan klubeilta nähty, päinvastoin: huumekauppaa ja veronmaksajien kiusaamista. Jokuk voisi tehdä kansalaisaloitteen näiden porukoiden kieltämiseksi. Veikkaan että se keräisi 50 000 nimeä erittäin nopeasti.

  Ja nämä meidän vasemmisto-“anarkistit”… Mitä heidän kanssaan pitäisi tehdä? Kun ihmisillä tämän päivän maailmassa tuntuu olevan kaikki perusasiatkin hukassa niin pahasti — paasataan valkoisten, heteroiden ja miesten “etuoikeudesta” ynnä muuta paskaa — niin miten tässä pitäisi toimia? Järkeä näille vassareille ja muille “liberaaleille” mätäpäille on turha puhua, sillä sitä he eivät lähtökohtaisesti ymmärrä. Ehkä joku isompi rähinä tästä vielä tulee. Sisällissota?

 2. Rohkeudestaan kuuluisat Antifa-anarkistit, internetin kovimmat nazinhakkaajat ja vapaan yhteiskunnan uljaat esitaistelijat suorittivat nk. taktisen linnoittautumisen… 😂

 3. Kyllä siinä taitaa niin käydä että helvetin enkelit heittää liivinsä roskiin tai lähettää Tanskaan merkkeineen ja pyytää anteeksi. Nämä Saturdahit kuitenkin ovat organisoituneet niin hyvin pohjoismaiden alamaailmaan ja ovat samoissa bisneksissä kiinni kuin muutkin liivijengit.

  Näiden etu on se että huumeiden lähtömaista kuten Hollannin Arnheimissa näillä on luottoluokitus AAA+++ kun taas muilla jengeillä se on joko AA+ tai pelkkä A.

  Henkilöstön ja aseistuksen ja muun mahdollisen kaluston hankkiminen on näille yhtä helppoa tai vaikeaa kuten muillekin jengeille. Se mikä näiden ylivoiman etu on, on se että rekrytoinnissa näille on hakijoita niin paljon etteivät ehdi jokaisen ISIS:in riveistä tulleen työhakemusta katsoa.

  Se takaa sen että kokemusta taistelukentältä omaavia ukkoja on, toisin kuin esim. helvetin enkeleillä joiden kokemus pohjautuu lähinnä -90 luvun jengisotiin. Taitaa olla 3 – 4 miestä helvetin enkeleillä joilla on kokemusta ihmisen ampumisesta hengiltä. Nousiainen, Ukkonen, Penttinen ja joku muu lisäksi. Se ei paljoa auta.

  Vastassa kun on sellaisia joille ihmisen ampuminen on sama asia kuin meille kaupassa käyminen. Monikulttuurisuutena markkinoitu idea joka pohjautuu liikakansoituksen leviämiseen ja ihmiskannan hallitsemattomaan kasvuun maan joka kolkassa, takaa sen että tavanomaisten rikosten tekemisen luonne muuttuu ja mukaan astuu kotimaisten rosvojen lisäksi ulkomaisia.

  Rikosten luonne muuttuu ennen kaikkea törkeämmäksi ja välinpitämättömäksi. Vankiloihin alkaa jo nyt olevan ylikuormituksen lisäksi virtaamaan rikoksen tekijöitä, mutta se mikä on hyvä asia, myös hautaustoimistot tulevat saamaan näistä myös asiakkaita.

  Suomi kun on ajautumassa selvästi poliittiseen sisällissotaan joka muuttuu helposti oikeaksi sodaksi, poliittisineen sala-murhineen ja aineellista vahinkoa aiheuttaviin pommi-iskuihin (puoluetoimistot jne).

  Kun elämme näitä aikoja, pitää muistaa että vaikka meillä armeijan edustajat ovat puolueettomasti sitoutumattomia (eivät ole), he palvelevat suomea ja valvovat sen suvereniteettia. Liikakansoitus ja sitä taktisesti kutsuttava termi monikulttuuri on yksi ongelma joka jakaa myös armeijan rivejä kahtia. Asevarastot ja varmuusvarastot ovat näiden hallinnassa ja jos sisällissota alkaa, alkaa se sillä että armeijan sisäinen valtarakenne luhistuu. Tai sitten se alkaa sillä että kansa joka taistelee keskenään kaduilla, saa toiselta armeijan ääripäältä “avaimet” asevarastoon. Maassamme on myös huomattava määrä tulivoimaa tavallisen kansan keskuudessa samoin kuin räjähdysaineita.

  Nämä Satudarahit ja muut vastaavat tulevat toimimaan kick starttina kun he alkavat raiskaamaan suomalaisia naisia kerhotiloillaan kun nämä menevät sinne amfetamiinin perässä ja Malavilaisen mustanmakkaran perässä. Suomalaiset kun ovat jo valmiiksi kyllästyneitä kaiken maailman Abdikadireihin ja muihin Pizza kebab -jengeihin jotka potkivat meidän lapsia kaduillamme.

  Tervetuloa Satudarah MC Suomeen. Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi. Minulla kun ei ole varaa käydä teattereissa katsomassa hienoja esityksiä, ellei lasketan kaupungin teatterin tarjontaa. Toivon että te tarjoatte minulle hienon esityksen jossa hylsyjen määrällä ei ole merkitystä, vaan uhrien. Tappakaa niin paljon kuin kerkeätte.

  • Oletko muistanut ottaa lääkkeet? Oli sen verran sakeaa kamaa 😂😂

 4. Hienoa toimintaa S.O.O! 😎 Äärivasemmistolaisille rotille ja nisteille tuli heti paskat housuun. 😂

 5. Ensi kerralla mukaan muutama kourallinen pitkiä ruuveja akkuporakone. Saatte ne ovet lukittua tekin, ulkopuolelta…

  • Jep, pitkät ruuvit ja kolme vankkaa laudanpätkä mukaan ja se on siinä.

   Toivottavasti pian mätetään vassaria, pedofiilia ja muuta saastaa turpaan. Sittenhän nähdään kuka on kuka. Siitä tulee legendaarinen turpasauna, kun takkutukkaa potkitaan soseeksi.

 6. Odinit on kyllä niin surullinen porukka jolle kaikki nauraa. Aikuiset ukot leikki ja yrittää olla jotain 😂😂. Myötähäpeä!!! Vieläkö naistenhakkaja Ranta on mukana? 😂😂

  • Niinpä, ja kun kattoo millaisia tikkuniskoja nämä kaikki on 😂😂😂😂😂

  • Naistenhakkaamisesta on aika vähän varaa sössöttää silloin kun itse on mukana aktiivisesti suojelemassa lastenraiskaajia.

    • Varsin huvittava kommentti naiselta jonka omissa piireissä pyrittiin huolella suojelemaan Ari Lahdenmäkeä paljastumiselta…

    • Niin että lasten raiskaaminen on ihan ok? Ai niin, sorry, unohtui että sehän kuuluu agendaanne, pedofilian ja kaikenlaisen muun perversion laillistaminen.

  • Kummasti anarkistien omat toimintatavat ovat nyt tosi säälittäviä vaihteeksi.

   Hintti-anarkistit ovat aina ihan innoissaan kun saavat käsiinsä jonkun Vastarintaliikkeen lipun ja sitten siitä on tehty heti video jolla lippu poltetaan ja kiiman vallassa uhotaan kuolemaa ja fasismin murskaamista.

   Nyt sitten reppanalesbo tulee tänne kääntämään kiukkuisena asiat röyhkeästi päinvastoin ja epätoivoisesti laitetaan huutonauruhymiöitä. Voi reppanalesboa…

  • Talossa näyttää olevan sähkövalaistus. Kuka maksaa anarkistien sähkölaskut?
   Aavistan että mikäli asia olisi tutkittu, niin paljastuisi Soroksen tai muun juutalaisen omistama “kansalais”järjestö.

   P.S. Anarkisteissa on se hyvä puoli, ettei yksikään heistä selviydy hengissä yhteiskunnallisen mullistuksen yli.

   • Tämän porukan suutimmat yhteiskunnalliset mullistukset on vajaa kymmenen tyyppiä seisomassa tärisevänä pakkasessa 😂😂

Comments are closed.