Koti Uutisia SOO-järjestön näkemys PVL:n kieltopäätöksestä

SOO-järjestön näkemys PVL:n kieltopäätöksestä

6

Kansallismielinen katupartiojärjestö Soldiers Of Odin (SOO) otti kantaa Pirkanmaan käräjäoikeuden päätökseen koskien Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltämistä. Oikeus päätti torstaina taipua politisoituneen poliisin vaatimuksiin kieltää Vastarintaliike Suomessa. Päätös oli historiallinen, sillä edellisen kerran vastaava kieltohanke on nähty 1970-luvulla, jolloin yhtenä perusteena käytettiin Neuvostoliiton kanssa solmittuja rauhansopimuksia.

Kielto ei ole vielä lainvoimainen, joten sillä ei ole toistaiseksi vaikutusta järjestön toimintaan. Alla on esillä SOO:n nettisivuilla julkaistu kannanotto torstain uutisiin. Samalla järjestö kannustaa ihmisiä mukaan Helsingin marssille itsenäisyyspäivänä.

SOO-järjestön näkemys PVL:n kieltopäätöksestä

Soldiers of Odin Ry:n mielestä poliittisen poliisin sekä poliittisen eliitin väkisin ajama PVL:n lakkauttamispäätös on valheiden, ylireagoinnin ja tahallisten väärinymmärrysten varaan rakennettu yritys tukahduttaa poliittisesti epämieluisat äänet kansan riveistä. Kyseessä on puhtaasti poliittinen toimenpide. Kieltämispäätöksellä ei ole mitään tekemistä Suomen rikoslain kanssa. Jos yksittäisten jäsenten rikokset tekevät koko järjestöstä laittoman, tulisi kaikki järjestöt Suomesta lakkauttaa – poliisi mukaan lukien.

Missä on se kohta, jossa PVL yllyttää ihmisiä väkivaltaan? Missä on määritelty, mikä on hyvien tapojen mukaista toimintaa? Mikä laki kieltää puhumasta vihaisesti? Missä on määritelty, mitä mieltä ihmiset saavat asioista olla ja kuka sellaisen asian voi määrittää? Milloin tällaisista asioista on järjestetty äänestys?

Osallistumme 6.12. Helsingissä järjestettävään Kohti vapautta -marssiin muiden kansallismielisten ihmisten kanssa. Pyydämme myös kaikkia kannattajiamme ja muita kansallismielisiä suomalaisia mukaan marssiin kansallisen vapauden, oikeudenmukaisen yhteiskunnan sekä lahjomattoman moraalin puolesta – eli marssimaan kohti vapautta! Samalla muistelemme ja kunnioitamme edesmenneiden sukupolvien vapaustaistelijoita.

Narinkkatorilla tavataan 6.12. klo 16.00.

Soldiers Of Odin Finland Ry

6 KOMMENTIT

  1. Soldiers of Odin on selvästi kehittynyt alkuajoistaan, ja eteenpäin menee koko ajan. Hienoa, Odinit!

  2. Minusta vähintään yhtä tärkeää kuin marssia vapauden puolesta, on muistaa niitä uhrauksia mitä aikaisemat sukupolvet tekivät että meillä olisi hyvä maa asuttavaksi. Nykyiset “johtajamme” vain ovat myyneet sen oligarkeille muutamasta kultarahasta.

  3. S.O.O esittää hyviä kysymyksiä. Niihin eivät tietenkään globalistieliitin talutushihnassa olevat poliisin ylimpään johtoon kuuluvat poliittiset kieroilijat ja demlaantuneet oikeuslaitoksen kansanpetturit halua vastata.

Comments are closed.