Koti Uutisia Rotu Somevillitys: juutalaisia liitetään rodunsekoitusmainoksiin

Somevillitys: juutalaisia liitetään rodunsekoitusmainoksiin

5

VIIHDEUUTISET Twitterissä on syntynyt uusi villitys, jossa juutalaisten kuvia muokataan rodunsekoitukseen myönteisesti suhtautuviin mainoksiin. Viestiketju on saanut lyhyessä ajassa tuhansia tykkäyksiä.

Kampanjan tavoite on kysyä poliittisen sarkasmin keinoin, miksi rodunsekoitusta markkinoidaan yleensä juuri eurooppalaisperäisille valkoisille eikä esimerkiksi juutalaisille.

Juutalaiset lobbausjärjestöt puhuvat usein äänekkäästi monikulttuurisen Euroopan puolesta, mutta eikö olisi aika vaatia monikulttuurisuutta myös juutalaisyhteisön sisälle? Alla esimerkkejä kuvamuokkauksista.
Lähde: Twitter

5 KOMMENTIT

  1. Kyllä! “Rikastajia” myös Israeliin! Täytyyhän heidänkin päästä nauttimaan monikulttuurisuuden “ihmeistä” ja “rikkauksista”! Rajat auki Israeliin! 🙂

    • Työperäistä maahanmuuttoa siellä varmasti kaivataan ja siihen sopivia aivokirurgeja kelluu laivalasteittain pitkin Välimerta. Kokka kohti itää ja maihinnousu valitulle pyhälle maalle!

  2. Itse olen lähinnä miettinyt että miksi se stereotypia on aina: musta mies, valkoinen nainen. Miksei se ole musta nainen, valkoinen mies. Siitäkin suhteesta tulee jälkeläisinä mulatteja. Toinen stereotypia on valkoinen mies, aasialainen nainen. No, käytännössä aasialaisia miehiä on valkoisten naisten pareina, eikä se ole kovin poikkeuksellista.

    Mutta todellakin, juutalainen afrikkalaisen tai intialaisen parina. Se on harvinaisempaa.

  3. Ihan oikein. Tämä on parasta sivallusta, sillä kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa.

Comments are closed.