Koti Uutisia Somepoliisi Jussi Huhtelan Twitter-käytös kummastuttaa

Somepoliisi Jussi Huhtelan Twitter-käytös kummastuttaa

2

Uutisoimme viime viikon tiistaina Tukholman Rinkebyssä tapahtuneesta kolmen poliisin pahoinpitelystä ja siihen liittyneestä nolosti päättyneestä suomalaispoliisi Jussi Huhtelan maahanmuuttajalähiöiden ongelmien valkopesuyrityksestä. Sama poliisi on nyt jatkanut kummallista tapaansa käsitellä asioita maanantaina tapahtuneen siirtolaismellakan jälkeen.

Koska Huhtela kommentoi vain paria viikkoa aikaisemmin Rinkebyn olevan turvallinen alue todeten samalla no-go-alueiden olevan “tarinaa”, on hänelle tietenkin annettu runsaasti palautetta aiheesta, koska tämän kommentin jälkeen alueella on mellakoitu ja pahoinpidelty poliiseja. Kuten poliisin propagandaosaston somejaoston toimintaan usein kuuluu, ei suurimpaan osaan palautteesta ole vastattu mitään.

Maanantaista mellakkaa Huhtela kommentoi kertomalla, että joku oli linkannut hänelle videon Bahrainista vuodelta 2012 väittäen tämän olevan videokuvaa maanantaisesta Rinkebystä. Perään hän oli laittanut hashtagin #infovaikuttaminen. Näin hän pyrkii sivuuttamaan kaiken hänelle tulleen palautteen antamalla samalla ymmärtää, ettei mitään mellakkaa ole oikeastaan edes ollut. Ironista hänen kommentissaan on, että hänen itsensä laittama twiitti oli nimenomaan samaa infovaikuttamista, jota hän antoi ymmärtää vastustavansa.

Huhtela on myös estänyt hänelle asiallista palautetta antaneita ihmisiä, koska ilmeisesti kysymyksiin vastaaminen on liian hankalaa. Hän on myös useissa twiiteissään tuonut esille huoltaan “ääriliikkeistä” eli kansallismielisistä. https://twitter.com/JesseTorniainen/status/834512834956521472

Aikajärjestys menee alhaalta ylös.

2 KOMMENTIT

  1. Hastag IDIOOTTI!!! Hastag PELLE
    Suomen poliisin perikuva… jihadisti!!! Miksi palkata somppuja? Eivätkö omat jo ole tarpeeksi tyhmiä???

Comments are closed.