Koti Uutisia Kotimaa Somaliliitolle yli 900 000 euron tuet

Somaliliitolle yli 900 000 euron tuet

20
Kuvituskuva.

Samalla kun Suomen talous on ajautumassa taantumaan, on valtio kuitenkin muistanut pitää huolta kunniakansalaisista, siis tässä tapauksessa somaleista. Suomen Somaliliitto ry sai yli 900 000 euron tuen veronmaksajilta vuodelle 2020. Liitto haki tukea yli 1,9 miljoonan edestä.

Somaliliitolla on alajärjestöineen 160 jäsentä. Avustus on siis yli 5000 euroa per jäsen.

Samaan aikaan kun Somaliliitto sai lähes miljoona euroa, on vasemmistohallituksen alla toimivat virkamiehet katkaisseet Suomalaisuuden liiton tuet kokonaan. Aikaisemmin liitto on saanut 100 000 euroa vuodelle, mutta tänä vuonna ei rahaa myönnetty.

Asian kontrasti on varsin selvä: vasemmistohallituksen mukaan somalikulttuuri ja sen edistäminen suomessa suomalaisten veronmaksajien rahoilla on tärkeämpää kuin suomalaisen kulttuurin ylläpito.

Liiton vaalit 2018, jossa valittiin valtuuston ja hallituksen jäsenet kaudelle 2018-2021.

Lähteet: STEA, Somaliliitto

20 KOMMENTIT

 1. Nämäkin avaruusinsinöörit elvyttävät suomen taloutta ja geenipohjaa siis kahdella tavalla: ensin pummitaan sossurahat omaan elämiseen ja sen jälkeen vielä verorahat yhdistykselle.

  Veronmaksajat (joista yksikään ei ole somali) kiittää.

 2. Olipa kerrassaan viihdyttävää seurata edellispäivänä kahta edessäni kädet taskussa kulkevaa laiskiaistakin löysempää somalikukkakeppiä.

  Ohi kehtasin mennä vasta, kun nämä reippaat nuorukaiset hyppäsivät autokoulun autoon. Ei itselläni niin väliä ohittaessa, mutta lasta pitää suojella myös hajuhaitoilta.

 3. Suomalaisuuden liittoa voi tukea liittymällä sen jäseneksi ja tilaamalla liiton sivulla myynnissä olevia tuotteita.

 4. No tämä hallitus ei ole enää kauaa pystyssä vihervasemmistolaisine tyttöministereineen

 5. Nähtävästi jos suomalaiset haluavat säilyttää jotain itselleen tärkeää ja suomalaisuuteen liittyvää, pitää sitä tukea jatkossa itse. Näin siis jos asioiden vain annetaan mennä nykytahtiin.

  • Pitäisi olla jo päivänselvä asia ettei näillä politiikoilla puolueeseen katsomatta ole aikomustakaan tukea tai rahoittaa mitään tai ketään Suomalaista yhdistystä ,eihän hurstillekaan löytynyt yhtään rahaa.esim.
   Kehitysapuun ,neekereille ,somaleille Suomessa rahahanat on auki.Tähän tulee muutos vielä.

 6. Lieksassa toimii somaliklubi, jossa somalit saavat olla somaleja eli neekeröidä. Näin ratkaistaan myös somalien työttömyysongelma hienosti.

  Olen kuullut että näille maahantunketujille maksetaan jopa autot 6000 euroon asti — ja tietysti kaikki siihen päälle tulevat kulut: polttoaineet, verot, vakuutukset jne. Ajokorttien ja autojen kustantamisestahan on kirjoitettu aiemmin. Löydätte tietoa netistä hakemalla. Taisi olla juuri Lieksa yksi paikoista, joissa tätä harjoitettiin.

 7. Pistin jäsenhakemuksen suomalaisuuden liittoon pari viikkoa sitten. Veikkaukseni on että minua ei hyväksytä ja koskaan tule vastausta. Sillä tavoin minulle kävi kun yritin liittyä Laki kaikille sama yhdistykseen. Ei hyväksytty.

 8. Esim. lavatansseja ei tietääkseni tueta rahallisesti mitenkään, koska sitä ei pidetä säilyttämisen arvoisena kulttuurina toisin kuin esim. jotkin pridekulkueet.

  • Suomalaisten tanssit, diskot ja nk. “pilluralli” ovat kommunistien mielestä vaarallisia asioita, sillä niissä suomalaiset pojat & tytöt sekä miehet & naiset voivat päätyä yksiin.

   Viime vaalitentissä eräs kommunistihintti vertasi pillurallia muslimeiden Suomessa harrastamaan lasten raiskaamiseen.

  • Joka ikinen liitto, oli ammattiliitto tai jokin muu liitto, on lähtenyt tuohon pridepelleilyyn mukaan. Tätä samaa huomasin Autismiliitossa kiinnostuttuani toiminnasta. Se sitten unohtuikin tuon pridepelleilyn myötä. Tähän on syyllisenä kulttuurimarxistit, jotka valtaa liiton kuin liiton. Sain kivasti paheksuvia kommentteja kyseenalaistaessani Gretan toimintaa ja kerroin, ettei moni seksuaalivähemmistön edustajakaan käy pridessa, vaan enemmänkin sellaiset muotihomot ja -transut, jotka huomenna onkin taas heteroita.

   • Viestistäsi tuli mieleen seuraavanlaista… Minulla on mm. todettu epävakaa persoonallisuus ym. Olen perfektionisti, pärjännyt koulussa aina loistavasti ja intohimoinen harrastuksissani. Joku voisi sanoa, että vien asiat aina äärimmilleen, mutta sitä se on kun on ambitioita, palavia kiinnostuksenkohteita sekä — mikä ehkä tärkeintä — periaatteita. Jonkun psykiatrin mukaan minulla on “Asperger-piirteitä”.

    Näen asiat mustavalkoisina — näin on kirjoitettu papereihinikin. Ikään kuin se olisi jotenkin huono asia! Asia joko on näin tai sitten se ei ole; näin minä näen maailman. Eli on hyvää ja pahaa absoluuttisessa muodossaan. Ihmisen tulee pyrkiä valinnoissaan kohti sitä hyvää, niin pitkälle kuin horisontissa vain näkyy. Sisuskaluissasi sinä tunnet, mikä on oikein ja mikä ei. Kaikkea ei voi järjellä tai empiirisesti selittää kuitenkaan, vaikka kuinka viisas olisi.

    Kaltaiseni ihminen ajautuu helposti konfliktiin, sillä me persoonallisuushäiriöstä l. epävakaasta persoonallisuudesta kärsivät “emme kestä vastoinkäymisiä” tai edes “kritiikkiä”.

    Tämä perkeleellinen maailma typerine, degeneroituneine ihmisineen on niin kauhea paikka; absurdi, kosminen vitsi. Groteski kummajaisnäyttely. Yksi suuri perversio. Yritä siinä nyt sitten olla, kun ei saa mielipiteitäkään tai tunteitaan enää osoittaa, vaikka ympärillä vaalii ja velloo totaalinen sairaus ynnä hävitys. Absoluuttinen idiotia on saanut vallan maastamme, eikä ulospääsyä näy, sillä ajattelemaan kykenevä ihminen nujerretaan.

    Ihmiset räpeltävät “äly”-puhelimiaan ja ovat taantunet jo aikapäivä sitten luolamiesten tai joidenkin muiden alempijärkisten kädellisten tasolle. Kielikin on kokenut regression: se on enää epämääräinen läjä symboleita, vieraskielisiä lyhenteitä, silkkaa siansaksaa ja merkityksetöntä uuskieltä.

    Antaa koko p*skan palaa pois, sanon minä.

    • Itse lienen enemmän keskitasoa, ja koulustakin selvisin 7,5:lla. Johonkin yhteiskuntaoppiin, äidinkieleen ja historiaan jaksoin panostaa peruskoulussa. Itse olen opetellut englannin kieltä oppimalla englannin kielisten tekstitysten kautta. Onneksi pääsin tuosta tasapäistävästä peruskoulusta pois ja aloin suuntautua itseäni kiinnostaviin asioihin.

     On sitä omaa imbessilliyttään tullut mietittyä, kun koululaisena sain kuulla olevani tosikko ja outo. Kokihan sitä alemmuuden tuntoa tuolloin, kun ei ollut mikään missään. Nyt näin aikuisiällä olen löytänyt kiinnostukseni politiikasta, historiasta ja sen vääristelystä sekä ideologioista, joista puhun, ja koen edes vähän olevani hyvä.

     Edelleenkään en hirveämmin kaipaa seuraa ja jaksa olla jatkuvasssa sosiaalisessa kanssakäymisessä paitsi töissä. Kyllästyminen alkaa siitä, jos joku aloittaa small talkin puhumisen tai muuten puhuu jotai niin ihmeellistä, ettei kiinnosta. Ihmisten keskustelut on liian pintapuolisia. Juice Leskinenkin elinaikanaan turvautui alkoholiin, ja hän oli tunnettu Asperger-tapaus.

     • Mutta on autismisssa hienojakin luonteenpiirteitä kuten ylitarkkuus ja – keksittyneisyys, joillakin on jopa yliälykkyyttä, mutta se ei sovi minua kuvaamaan. Lievät ääniyliherkkyydet on se huonoin puoli. Välillä koen siskon lapsen kirkaisut huudolta.

      Taidan itsekin olla stereotyyppinen miesaivoinen naispuolinen asperger, mitä olen lukenut autistien aivojen olevan ylimiehisiä ja naisilla on myös sitä miehisyyttä havaittu. Se näkyy siinä, että sanon suoraan ja ihan kasvokkain tuossa totesin kaverille somalien koronakuolemista Ruotsissa, että luonto hoitaa tehtävänsä.

      On minua jotkut sanoneet kasvonpiirteiltään miehen näköiseksi, ja uskon enemmän perineeni isän ominaisuuksia. Pystyn siitä huolimatta pukemaan pitsipaidan tai printtipaidan farkkujen kanssa tai mekon ilman, että farkut miehistäisi entistä enemmän tai mekko näyttäisi liian oudolta minunlaisen naisen päällä. Siitä juuri pidänkin, että fiilisten mukaan voin hieman rennommalta näyttää tai enemmän panostaneelta. Onneksi minua ei sentään transuksi luulla.

      Olen tosin pannut merkille, että joillakin naispuolisilla autisteilla on miesmäiset kasvot. Esimerkkinä suomalainen Miina Äkkijyrkkä. Hieno nainen mielestäni, ja kieltää ilmastonmuutoshömpän. Tutkija Temple Grandinin kuvaa katsoessa ihmettelin ensin, että onko tuo mies vai nainen ja katsoin englanninkielisistä lähteistä etsiä käytetäänkö hänestä pronominia “she” tai “he”.

     • Itse olen aina pitänyt naisista, joissa on hieman miehekkäitä piirteitä.

 9. Tostakin rahasta olisi saanut tehtyä ison rullan paskapaperia joka somalille, ainoa ero on pökäleen suunta rahaan nähden.

 10. Nyt on oiva hetki kaataa hallitus.

  Jokainen, jolla on vähänkään flunssaoireita, hengailemaan kauppoihin ja koskettelemaan hyvin kauppaansa tekeviä tavaroita. Pieni aivastelu kaupassa myös sinne tänne on hyväksi. Mitä enemmän potilaita ja kuolleita tulee, sitä suurempaa myrkkyä se on hallitukselle. Lopulta kaatuu Euro, ja jos hyvin käy niin myös EU.

  • Nyt kannattaa jäädä kotiin ja olla ostamatta mitään korolla.

   Toki kaikki rahamme on korollista velkaa ykstyispankki EKP:lle, mutta yritetään välttää luottoa ja isoja hankintoja.

   Sairauslomaa vain, jos mahdollista.

Comments are closed.