Koti Uutisia Somali raiskasi 10-vuotiaan – vaatii lievempää tuomiota

Somali raiskasi 10-vuotiaan – vaatii lievempää tuomiota

16

Somali Ahmed Omar Mohamed tuomittiin vuonna 2011 kuuden vuoden vankeusrangaistukseen muun muassa 10-vuotiaan tytön raiskauksesta. Nyt hän on valittanut tuomiostaan.

UK_Ahmed_Omar_Mohamed
Ahmed Omar Mohamed.

Marraskuun 19. päivänä vuonna 2011 tuolloin 16-vuotias Ahmed Omar Mohamed pakotti kaksi nuorta tyttöä metsään Gullestrupissa, Herningin ulkopuolella Tanskassa. Metsässä tytöistä 9-vuotias onnistui pakenemaan, kun Mohamed raiskasi 10-vuotiaan tytön.

Mohamed tuomittiin kuuden vuoden vankeusrangaistukseen sekä elinikäiseen karkotukseen 10-vuotiaan tytön raiskauksesta ja 9-vuotiaan tytön raiskauksen yrityksestä. Samalla hänet tuomittiin myös aiemmasta 18-vuotiaan naisen raiskauksen yrityksestä.

Ahmed Omar Mohamed on nyt valittanut tuomiostaan. Hän vaatii rangaistuksensa alentamista sekä maasta karkotuksen kumoamista. Viime viikolla tuomioistuin otti hänen valituksensa käsittelyyn.

 
Lähteet: Nordfront, Ekstra Bladet

16 KOMMENTIT

 1. Tuommoinen ROTTA EI ansaitse mitään liennytyksiä. Jaloista roikkumaan köyden päähän niin pitkäksi aikaa, kun kuolema korjaa.

 2. Voi herranjumala.. Kehtaa vielä valittaa tuomiosta, eikö tolla vatipäällä oo minkäänlaista moraalintajua.. Jos tuon tuomio lievennetään niin alan pikkuhiljaa epäilemään tuota oikeusistuimen toimintaa..

 3. Jos se saa armahduksen, niin kun se pääsee vapaaksi, se aika varmasti tapetaan. Ja miten tommonen pelle kehtaa vikistä tuomiostaan? Saisi luvan maata vihanneksena jossain sängyssä tai metsässä loppuelämänsä!

 4. No, rikoksentekovälineet valtiolle ja vähintään se 6v, myös karkotus ilman muuta. Kotimaassaan kai olis ollu normaalia käyttäytymistä…

 5. Tuommoinen tanskalaisen yhteiskunnan mätäpaise tulisi kuohita ja sen jälkeen lähettää Somaliaan torille kokemaan ansaitsemansa kohtalo!

 6. Jos joku raiskaisi mun lapsen, niin tappaisin sen jätkän varmasti, oli musta tai valkoinen, vaikka joutuisinkin vankilaan.

 7. Tasa-arvo on silkkaa valhetta.
  Miten tuollainen ihmisrotta voi olla tasa-arvoinen tekonsa jälkeen?
  Ja tietenkin pitää vielä suvaita kun on niin vaikeista oloista kotoisin
  että silitetään vain päätä.

 8. Sitähän se on se “suvaitsevaisuus”, että tuolle ali-ihmiselle on annettu vielä mahdollisuus narista maastakarkoituksensa epäoikeudenmukaisuudesta, sekä tuomionsa “ankaruudesta”. Se on pomminvarma asia se, että jos/kun hovioikeus alentaa tuomiota, tahi kumoaa maastakarkoituspäätöksen, siitä ei todellakaan mainita mediassa mitään. Noo, 15 vuoden kuluttua, ellei aikaisemminkin tuollainen touhu on täällä meilläkin arkipäivää…. Niin, ellei sitten jotakin vallankumouksellista satu tapahtumaan sitäennen 😉 Minkä ihmeen vuoksi hyväksyisimme moista kurittomuutta Suomessa??? Tuollainen paska rantautuu ja juurtuu tänne pysyvästi lähivuosina, emmekä voi muuta, kun taistella tuulimyllyjä vastaan….Ja sen tulen itse tekemäänkin… Jokaisella on velvollisuus pyrkiä turvaamaan lapsiensa, lastenlapsiensa jne. tulevaisuus. Muussa tapauksessa lisääntyminen on vain vastuutonta sikiämistä.

 9. Kyllä tuo helvetin paskiainen pitäis viedä johonkin torille ja hirttää munistaan. Vai vielä on kanttia valittaa tuomiosta. Luulen kyllä että Suomen vankiloissa tapettais heti jos joutuis toisten vankien kanssa samaan tilaan.

Comments are closed.