Koti Uutisia Somali pidätetty terrori-iskun suunnittelusta Ohiossa

Somali pidätetty terrori-iskun suunnittelusta Ohiossa

2

Columbuksessa Ohiossa asuva somalimaahanmuuttaja on myöntänyt syyllistyneensä terrori-iskun suunnitteluun ja terroristiryhmän kanssa harjoitteluun Syyriassa.

Yhdysvaltain kansalaisuuden saanut somali Abdirahman Sheik Mohamud, 25, onnistui saamaan Yhdysvaltojen passin ja matkustamaan Kreikkaan vuonna 2014. Mohamud väitti vain vierailleensa Istanbulissa, mutta todellisuudessa hän meni rajan yli Syyriaan.

Syyriassa Mohamud harjoitteli aseiden käyttöä ja taktiikoita iskuja varten al-Qaidan sisarryhmän al-Nusran rintaman kanssa. Siitä huolimatta, että Mohamud harjoitteli terroristiryhmän kanssa, hän onnistui palaamaan Yhdysvaltoihin sen jälkeen kun hänen veljensä kuoli taistellessaan al-Nusrassa.

Mohamudin palattua tämä suunnitteli hankkivansa aseita, jotta saisi murhattua Amerikan armeijan upseereita ja muita virkapukuisia hallituksen työntekijöitä. FBI:n mukaan Mohamud kävi etsimässä ja tutkimassa potentiaalisia iskukohteita.

“Mohamud myönsi matkanneensa ulkomaille ja hankkineensa materiaalista tukea terroristiryhmäksi luokitellulle järjestölle. Hän sai myös koulutusta terroristeilta. Hän myönsi lisäksi palanneensa Yhdysvaltoihin ja suunnitelleensa terrori-iskua Amerikan maaperällä. Nyt hän joutuu vastuuseen rikoksistaan”, apulaisoikeusministeri kenraali Boente sanoi lausunnossaan.

 

Lähde: Breitbart

2 KOMMENTIT

  1. Somalien infestaation salliminen valkoihoisten perinteisiin kotimaihin oli ja on itsetuhoista hulluutta.

    • Ihan kuin juutalaisilla olisi pakonomainen tarve änkeä kaikkein alhaisinta Afrikan sarven kuonaa juuri pohjoismaalaisten keskelle, suurimmat somalipesäkkeet jenkeissä ovat Minnesotassa jossa on myös suurin määrä Amerikansuomalaisia ja -ruotsalaisia.

Comments are closed.