Koti Uutisia Somali hukkui ankkalampeen Norjassa – ankat tapettiin

Somali hukkui ankkalampeen Norjassa – ankat tapettiin

6

Somalipoika hukkui ankkalampeen Norjassa marraskuun loppupuoliskolla. Nyt kunta on tämän seurauksena päätynyt tappamaan lammen ankat. Syyksi ilmoitettiin, että ankat saattavat houkutella muita lapsia heikoille jäille.

Vaikka lampi on aidattu eikä vastaavia onnettomuuksia ole aikaisemmin tapahtunut, päädyttiin asiassa siihen lopputulokseen, että ankat ammuttiin ja niiden pesät tuhottiin. Päätös tuli kunnan puolelta.

Tapaus on saanut laajasti paheksuntaa sosiaalisessa mediassa. Kommentoijien mukaan alue oli suosittu ulkoilualue erityisesti perheiden keskuudessa, mutta nyt ankat on tapettu yhden tapaturman vuoksi, josta ankkoja voi syyttää ainoastaan hysteerisissä ihmismielissä.

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Siis mitä helvettiä!? Seuraavaksi sitten sairas kunnanvaltuusto lopetettavaksi? Eikö tämä muka riko mitään eläinsuojelulakeja Norjassa?

 2. Masokistit, aisankannattajat, typerykset!Jonkun pitää kärsiä, vaikka sitten ankat ja koko yhteisö, toiseuden poismenoa ei jätetä rankaisematta…

 3. Voi juma… Jos joku ei tiedä että heikkoihin jäihin hukkuu ja vanhemmat eivät valista, niin sitä sanotaan luonnon valinnaksi. Aivan samalla tavalla nrjalaistenkin pitäisi kertoa nuorilleen että valkopyykkiä ei pestä värillisten kanssa.

 4. Ankat edustivat valkoista ylivaltaa joten endlösung katsottiin fasistisen kunnan toimesta kohtuulliseksi toimenpiteeksi. Nokikanayhteisö olisi luultavasti saanut rauhassa jatkaa rettelöintiään lammella.

 5. Luonnolla ja sen eläimillä ei ole mitään väliä tämän saatanan hulluuden keskellä. Pahuus on vallalla maailmassa. Paha, joka on verhonnut itsensä “demokratian” kaapuun.

 6. Vittumaisinta eläinrääkkäystä mitä voi olla. Jos ei ihminen pysty omalla järjellän pysyä pois heikoilta jäiltä, mitä helvettiä sillä on tekemistä ankkojen kanssa?

  Mitäs jos samantien tapetaan kaikki mikä häiristee somalien ja muiden maahanmuuttajioen toimintaa? Tosta vaan, tapetan kaikki, että he saavat mieluisensa olosuhteet.

  Itse asiassa: emmehän me tarvitse edes omaa lippuamme, omaa maatamme, emmekkä mitään, kunhan vaan pakkolaiset saavat tpettua kaiken mitä ympärillämme on. Se on hienoa, se.S eon sitä “suvaitsevaidsuutta”

  Toivon että kakki paha ja pahuus ja epäonnistuminen koituu sen ihmisen kohtaloksi, joka ne ankat sitten tappoi. Ihan vittumainen toimenpide.

Comments are closed.