Koti Uutisia Pohjoismaat Sölvesborgin kaupunki Ruotsissa riisuu Pride-lipun pois tangoistaan

Sölvesborgin kaupunki Ruotsissa riisuu Pride-lipun pois tangoistaan

4

Sölvesborgin kaupunki Ruotsissa poistaa Pride-liput lipputangoistaan. Syyksi tälle on ilmoitettu perinteiden kunnioitus.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja on Ruotsidemokraattien Louise Erixon, joka kertoo erityisesti varttuneemman väen kunnioittavan perinteitä. Paikallisen kaupunginvaltuuston enemmistön muodostavat Ruotsidemokraatit, moderaatit, Kristilliset ja paikallinen Sol-puolue.

Myös Rönnebyssä on innostuttu ideasta. ”Sen lipun ei pitäisi roikkua lipputangoissamme. Pride-lippu on poliittinen. Pitäisikö lipputangoissamme olla muitakin poliittisia lippuja? Mielestäni meidän pitää olla tiukkoja ja noudattaa perinteitä”, sanoo Ruotsidemokraattien Nicolas Westerup.

Lähde: Oikea Media

4 KOMMENTIT

  • Eiköhän kyseisessä puolueessa ole etenkin paikallistasolla fiksuja tyyppejä, aivan kuten Perussuomalaisissakin. Ongelma on, että puolueen johto on suorastaan hysteerinen ja potkii pihalle kaikki jotka paikalliset Twitter-vassarit haluaa pois potkittavan. Perussuomalaiset on ainakin toistaiseksi pitänyt pintansa paremmin kuin ruotsalainen vastineensa, vaikka heilläkin on oma homo-/kulttuurimarxistiblokkinsa.

 1. Suomen pitäisi ottaa oppia ja olla liian polittinen ihan joka paikassa ja pistää niitä pride lippuja alas, ja odottaa seuraavaa kesää. Ei kukaan niin kärsimätön kuitenkaan voi olla ettei vuotta voi odottaa.

 2. LGBTQ -vouhotus kuolee omaan kuolioonsa, se on itsessään yhteiskunnan jäsenissä esiintyvä kuolio. Primääri lähde LGBT-vouhotukselle, eli vahingollisten seksuaalisten poikkeamien pakonomainen edistäminen terveiden ja vuosituhansien ajan hyväksi todettujen kustannuksella, on niin kutsuttu “puolestaloukkaantuminen”. Tällaiset ilmiöt rahoitetaan ryöstäjien investointi-salkuista.

  Jos käytätte aivojanne, löydätte ehkä Neuvostoliitossa käytetyt termit ja motiivit “puolestaloukkaantumiselle”.

  Tietty “suvakki” -ryhmä ottaa ylikansallisilta rappio-korporaatioilta rahat ja heidän agendansa, asettavat itsensa jumalaksi, korvaamaan dialogin, diplomatian ja terveen argumentoinnin, jossa argumentit kilpailevat, eivät ihmiset. Puolestaloukkaantuminen on psykologinen ase jonka avulla kielletään rakentava keskustelu ainakin tietyltä osalta kansaa, aina agendan mukaisesti. Usein löytyy hiljennetty kansanosa lystin maksajien tai uhrien joukosta.

  Ilmastovouhotus on tämänhetkistä rappiota politiikassa. Jokaien voi kysyä itselleen, miksi, jos ihmisten aiheuttama ilmastonmuutos on jo edennyt melkein vuosisadan, edes ” pahimmin vaarassa olevilta” alueilta, kuten Marshall -saarilta, ei kyetä esittämään mitään muuta kuvamateriaalia “ilmastonmuutoksen tuhoisista vaikutuksista” kuin vaikkapa myrsky-aaltojen aiheuttamia tuhoja, niitä samoja joita on esiintynyt jo vuosituhansien ajan Marshall -saarilla?

  Miksi ei myöskään kerrota kuinka suuri osa Marshall -saarista oli meren alla keski-ajalla, kun oli paljon lämpmämpää kuin nyt, ja kun Grönlannissakin kasvoi puita?

Comments are closed.