Koti Uutisia Soldiers of Odin teki pesäeron sionistiseen FDL:ään

Soldiers of Odin teki pesäeron sionistiseen FDL:ään

8

Katupartiointiin erikoistunut Soldiers of Odin teki suoraselkäisen eleen ja irtisanoutui sionistijärjestö FDL:n järjestämästä tapahtumasta.

FDL vannoo uskollisuutta Israelille.
FDL vannoo uskollisuutta Israelille.

Suomessa useamman vuoden ajan käytännössä pelkästään Internetissä toiminut sionistijärjestö Finnish Defence League (FDL) on pyrkinyt hyödyntämään siirtolaiskriisiä järjestönsä laajenemisessa. Yllättäen järjestö onkin onnistunut jonkin verran aktivoitumaan muiden siivellä verrattuna aiempiin vuosiin.

FDL on kansallismielisten kannalta vaarallinen siksi, että se kanavoi ihmisten maahanmuuttovastaisuuden ja isänmaallisuuden pelkäksi “islamkritiikiksi”. Järjestö kannattaa monikulttuurisuutta, poliittista homoliikettä ja sionismia. Kansainvälisellä Defence Leaguella on jopa omat alajärjestöt juutalaisille ja homoseksuaaleille. Järjestö on täysin avoimesti sionistinen ja kertoo vihaavansa kansallissosialisteja. Varoitimme suomalaisia jo kolme vuotta sitten järjestön johdon pyrkimyksistä vesittää kasvussa oleva kansallismielinen liikehdintä.

Toukokuussa FDL aikoo järjestää Helsingissä Day of the Patriots -nimisen mielenilmauksen yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa. Monet kansallismieliset huolestuivatkin nähtyään, että Soldiers of Odin (SOO) oli ilmoittanut osallistuvansa tapahtumaan. Nyt huoleen ei ole enää syytä, sillä SOO kertoi Facebookissa, ettei se aio osallistua FDL:n mielenilmaukseen. Lisäksi SOO pyytää tapahtuman järjestäjiä poistamaan logonsa osallistujalistalta ja kertoo eroavansa samalla European Liberty Coalition -kattojärjestöstä. Toivomme, että muutkin ottavat mallia Soldiers of Odinin suoraselkäisyydestä.

soo elc

Tällä viikolla Magneettimedia julkaisi kattavan artikkelin siitä, miksi kansallismielisten ei tule olla yhteistyössä FDL:n kanssa tai tukea sitä millään tavalla. “Finnish Defence League on syöpä” -nimisen tekstin yhtenä tarkoituksena on varoittaa kansallismielisiä FDL:stä ja saada rivijäsenet ymmärtämään edustamansa järjestön arvomaailma. Magneettimedia kirjoittaa:

“Tekstini tarkoitus ei ole hyökätä Finnish Defence Leagueen kuuluvia rivijäseniä vastaan, sillä monet siirtolaiskriisistä vasta hiljattain huolestuneet suomalaiset eivät välttämättä ole tietoisia edustamansa järjestön arvomaailmasta, historiasta ja tavoitteista. Kritiikkimme kohdistuu FDL:n hallitukseen ja niihin, jotka tukevat järjestöä siitä huolimatta, että ovat tietoisia sen arvo- ja talousliberaalista sionistisesta maailmankatsomuksesta.”

Artikkelin voi lukea kokonaisuudessaan tästä linkistä: http://magneettimedia.com/finnish-defence-league-on-syopa/

Kehotamme FDL:n rivijäseniä hakeutumaan muihin järjestöihin, mikäli he haluavat toimia monikulttuuria vastaan. Toivomme myös, että lukijamme jakavat tätä tekstiä ja Magneettimedian artikkelia sosiaalisessa mediassa, jotta tietoisuus aiheesta lisääntyy kansallismielisten keskuudessa. Finnish Defence League ei ole kansallismielinen järjestö!

8 KOMMENTIT

 1. Itsekin olin harmissani, kun näin Soldiers Of Odinin logon tapahtuman mainoksessa. Hienoa, että SOO lähti pois tuosta viritelmästä. Laitetaan sionismi takaisin marginaaliin ja sieltä edelleen roskakoriin!

  Eläköön Eurooppa! Kuolema sionismille!

 2. Hyvin tehty SoO:lta! Pitkästä aikaa suoraselkäinen kansallismielinen järjestö nykyajan kansallismieliselle kartalle. Ei yhteistyötä sionistien kanssa.

 3. Nyt oli oikea teko SoO:lta!

  Jos SoO vielä lopettaisi kaikenlaisen “emme ole rasisteja” jne. kommentoinnin, niin se olisi ehdottomasti yksi siisteimpiä organisaatioita. Suvakeille ja medialle ei tarvitse selitellä tai perustella yhtään mitään.

  Joka tapauksessa hattua nostan!

 4. Oikein.
  FDL olisi voinut erota omaksi alajärjestökseen. Ilman juutalaislobbya FDL olisi uskottavampi, mutta on sillä vieläkin sitä jotain. Pelkäävät vaan jutkuja.

 5. No, aina kun toiminnassa on mukana perSuja, niin herää epäilyksiä.

  Seinäjoen Rajat Kiinni!-tapahtumassa kuultua:
  “…lähi-idässä vain Israelissa on uskonnonvapaus…”

  Yes I LOLed.

  • “Uskonto on vapaa, kunhan palvoo juutalaista rotua ylimpänä jumalanaan.”

 6. Ah hyvä, saadaan tällä vähän ravisteltua näitä “feikki” kansallismielisiä pois. Hyvä SOO!

Comments are closed.