Koti Uutisia Kotimaa Soldiers of Odin osoittaa tukea Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle

Soldiers of Odin osoittaa tukea Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle

11

Isänmaallinen katupartiojärjestö Soldiers of Odin (SoO) ottaa kantaa Vastarintaliikkeen puolesta ja Suomen tuomioistuinten politisoitumista vastaan. Turun hovioikeus päätti kieltää Vastarintaliikkeen viime perjantaina järjestön poliittisten mielipiteiden vuoksi.

Kuten olemme uutisoineet, poliisit ja politiikantutkijat ovat huomauttaneet, että Poliisihallituksen alkuperäisistä suunnitelmista poiketen kieltohanke ei ole heikentänyt Vastarintaliikettä vaan lisännyt siihen kohdistuvaa solidaarisuutta. Alla SoO:n kannanotto kokonaisuudessaan:

Tuen osoitus PVL:lle

2.10.2018

Soldiers of Odin järjestö tukee Pohjoismaista vastarintaliikettä ja tuomitsee Poliisihallituksen toimet liikkeen lakkauttamiseksi puhtaasti poliittiseksi ajojahdiksi. Todellinen syy kielto-oikeudenkäynnille on Vastarintaliikkeen harjoittama vahva poliittinen järjestäytyminen globalismia, pakkomonikulttuurisuutta sekä EU-liittovaltio kehitystä ajavia tahoja vastaan.

Turun hovioikeus totesi: ‘Hyvien tapojen vastaisuus ei ole laissa tarkasti määriteltävissä, vaan se saa sisältönsä kunkin ajan oikeus- ja moraalikäsityksistä. Toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta.’

Mielestämme Vastarintaliike on tarvittava vastavoima tämän ajan oikeus- ja moraalikäsitystä halventaville pakkomonikulttuurin lobbaajille, haittamaahanmuuttajille, kansallisomaisuuden hävittäjille ja liittovaltiota tavoittelevalle epäisänmaalliselle rahaeliitille – joiden toiminta on rikollisuutta vertaansa vailla.”

Lähde: Soldiers of Odin

11 KOMMENTIT

 1. Tämä oli odotettu, mutta silti tervetullut, lausunto. On hyvä että ihmiset laajemmin Suomessa heräävät todellisuuteen ja siihen millaiseksi tämä maa on muuttunut 30 vuodessa. Joskus aikoinaan jos sanoi että “Sorsan hallitus on mätä” niin siitä ei saanut kuin sormen heristystä. Mutta nyt jos arvostelee Suomessa tai EU:ssa valtaapitäviä (oikeasti valtaapitäviä eikä marionetteja) niin sieltä kohdostetaan sellainen arsenaali jokaista arvostelijaa kohden että muut kavahtavat.

  Tämä näytösoikeudenkäynti on selvä osoitus sille että eurooppaankin tarvitaan “Martial Law”. Joka muodostuu tavallisista laintuntevista kansalaisista ja joka tuomitsee tahota tai henkilöitä rikoksista joita ei muuten saada lain puitteissa tuomittua. Tämä tuomioistuimen päätös olisi sellaisenaan juuri tämänkaltaisen oikeuslaitoksen juttuja, päätösten tehneiden ja asiaa ajaneiden henkilöiden lisäksi.

  Eurooppa on heräämässä hävitykseen. Meistä kaikista riippuu, herääkö se ajoissa vai liian myöhään.

 2. harmi et toiki järjestö on sellanen, jonka jäsenet kännissä örveltää ja haastaa suomalaisten kanssa riitaa, ilman syytä. menis niiden ählämien ja muiden paskajaakkojen kimppuun, mutta ei niin ei. varmaan on porukassa hyvääkin jengiä, mutta totuushan on se, että muutamat urpot pilaavat kaikkien maineen. onneks vastarinnan porukka on kurinalaista sakkia!!!

  • No jos siellä muutama örveltäjä on seassa, niin ryhmäkuria peliin tai maiharin kuva hanuriin.
   Yleisesti ottaen olen ymmärtänyt SoOn olevan suhteellisen jämäkkää porukkaa, mitä esiintymiseen julkisella paikalla tulee.

   Toisin kuin rakas maailmanparantajajärjestömme antifa kaikkine alaviitteineen; sieltä jos potkittaisiin kaikki tajunnanlaajentajat ja alko-osakeyhtiöläiset mäjellen, niin jäljellejääneet voisivat mennä seuraaviin pilkkojaisiin minibussilla ja ottaa pari liftariakin matkalta mukaan paikkojen silti täyttymättä. 😀

 3. Kiitoksia Odinit!
  Tulemme tukemaan Odinin Sotilaita kun kansanpetturit seuraavaksi hyökkäävät Odineihin.
  Eläköön Voitto!

 4. Tuki ja yhteistyö on tärkeää, varsinkin näinä vaikenevina aikoina. Me kaikki kansallismieliset olemme samassa veneessä. Isoissa järjestöissä on kohtuu paljon jäseniä ja tukijäseniä. Virheitä sattuu kaikille. Meidän kansallismielisten ihmisten tulisi ottaa yhdessä asiassa mallia vasemmistosta: Jos joku jäsen mokaa joskus, on turha lähteä kaveria julkisesti kivittämään – se ken on täydellinen heittökööt ensimmäisen kiven. Vasemmistopuoli ei sorru siihen vaan käsitteleevät asian salassa, tukee virheen tehnyttä ja asia haudataan. Esim. jani “taxi” Toivola, jonka petoksesta ja rikoksista puolueen johtaja Touko Aalto vain nuhteli Jania varmaan sanoen että “höpsö, mä heitän sua mansikalla jos vielä ajelet luvattomia ajoja taksilla”

  • Ja uskallan väittää, että vasemmiston homo- ja huumemyönteisissä kuvioissa sattuu ja tapahtuu satamäärin näitä, mutta ne vaietaan kuoliaaksi valtamedian ystävällisellä avustuksella.

  • Eiköhän Touko sentään läpsisi Touvolaa takapuolelle rangaistuksena?

 5. Itse olen loikkari, eli loikkasin Odineista PVL:n -riveihin. Ja voin sanoa, että kyllä Odineissa on ihan hyvää ja rehtiä porukkaa -toki kaljaan meneviäkin oli jokunen, ollaanhan Suomessa. Haluan kiittää Soldiers of Odinia tästä rohkesta ulostulosta!

Comments are closed.