Koti Uutisia Soldiers of Odin osallistuu itsenäisyyspäivän marssiin

Soldiers of Odin osallistuu itsenäisyyspäivän marssiin

6

Katupartiojärjestö Soldiers of Odin (SOO) kertoo osallistuvansa Helsingissä järjestettävään itsenäisyyspäivän marssiin. Järjestö kertoo asiasta Facebookissa, missä se myös kutsuu kaikki muutkin kansallismieliset mukaan marssille.

Itsenäisyyspäivän marssin kotisivut ovat osoitteessa http://kohtivapautta.com/.

6 KOMMENTIT

 1. Suomen Sisu, aka siionin sisu, sininen vaihtoehto jne ilmoittaa jo hyvissä ajoin ettei aio osallistua marsseihin ja kehoittaa muitakin Kunnon Kansalaisia olemaan osallistumatta mihinkään itsenäisyyspäivän tapahtumiin.

  Suomen Sisu ilmaisee selkeästi vihervasemmiston suulla kannattavansa kansalaisuuteen (s.o. mitä passin kannessa lukee) ja abstraktioihin perustuvaa talousliberaalia ideologiaansa “nationalismina” ja pitävänsä näkemystensä mukaista “kansakuntaa” hajoittavana toimintana kaikenlaisen etnisen nationalismin esiintuontia sekä toimia jotka vastustavat kyseisen etnisyyden tuhoamista.

  https://www.facebook.com/suomensisury/posts/1881156485231303

  Suomen Sisu sitoutuu Isänmaallisen Enemmistön periaatteisiin ja sanoutuu irti kaikesta hurraa-isänmaallisuudesta, maaotteluissa lippua liehuttavasta ja Hakkapeliittainpäivin syötävien illalisten ulkopuolisesta nationalismin ilmaisuista.

  Kenestä tahansa voi tulla Hyvä Suomalainen on Suomen Sisun motto näin itsenäisyyden juhlavuodelle ja siksi järjestö yksimielisesti ja Käräjien uhalla sanoutuu irti kaikenlaisesta rasismista ja fasismista joita sitä vastaan on haukkumasanoina saatettu käyttää.

  Onhan vuosi sentään 2017

  • Suomen sisu on haitallinen järjestö suomen tulevaisuutta ajatellen.

 2. Hienoa, Odinit! On hyvä, että tältä järjestöltä löytyy selkärankaa osallistua avoimesti kansallissosialistien järjestämään tapahtumaan.

 3. Hyvä kaikkia tarvitaan, jotka tunnustavat seuraavansa Pohjantähteä eikä EU-globalistien mädädyspolitiikkaa sekä rappio -monikulttuurisuuspolitikkaa sekä kulttuurimarxismia, joka turmelee isänmaanrakkauden, monokulttuurisen valtion, valkoisen puhtaan pohjoismaalaisen ainutlaatuisen rodun, jonka ainutkertaisuus on tutkimuksilla osoitettu ei sekoitettavaksi vaan peräti arvokkaaksi ja suojeltavaksi arvoksi ja asiaksi Euroopan ja koko maailman mittapuulla mitattuna.
  Kommunistit, homot ja vihreät kaikkine muine rappion alalajineen ovat jo riittävästi turmelleet Suomi 100-vuotta juhlavuoden viherpuna -paskallaan pitkin Afrikan takamaita luuhaten. Tosi suomalaiset marssivat isänmaansa Lipun jäljessä joulukuisessa räntäsateessa tai pikku pakkasessa ryhdikkäänä kunnioittaen sitä ja heitä, jotka ovat antaneet terveytensä ja henkensä puollustaessaan sitä moninkertaisesti ylivoimaista vihollistaan vastaan, joka vuosisatojen kuluessa aina pyrkinyt ulottamaan kyntensä suomalaiseen köyhään, mutta niin rakkaaseen maahan aikomuksenaa varastaa se itselleen ja orjuuttaa sen kansan haudaten sen Siperian ikiroudan säilömäksi murentuen lopulta iäksi pois tästä maanpiiristä.

Comments are closed.