Koti Uutisia Soldiers of Odin ilmoitti osallistuvansa Tampereen mielenosoitukseen

Soldiers of Odin ilmoitti osallistuvansa Tampereen mielenosoitukseen

23

Katupartiojärjestö Soldiers of Odin ilmoitti lauantaina osallistuvansa Vastarintaliikkeen 21. päivä lokakuuta järjestettävään mielenosoitukseen, jonka teema on “Sananvapauden puolesta”. Ilmoitus tehtiin heidän virallisella Facebook-sivullaan, jolla on noin 50 000 tykkäystä.

Järjestöjen omat liput tulevat olemaan tapahtumassa kiellettyjä, mutta esimerkiksi vaatteissa olevat järjestötunnukset ja muut symbolit sallitaan. Toivotammekin Soldiers of Odin -järjestön jäsenet lämpimästi tervetulleiksi tapahtumaamme. Toivotamme myös kaikkien muiden kansallismielisten ryhmien jäsenet tervetulleiksi kuin myös mihinkään ryhmiin sitoutumattomat ihmiset.

Itse mielenosoitus sekä siitä seuraavalla viikolla vietettävä Vastarintaliikkeen kielto-oikeudenkäynti tulevat olemaan tämän ajan tärkeimpiä tapahtumia kaikille kansallismielisille, sillä tämä tulee toimimaan ennakkotapauksena vielä tökerömmälle poliisin suorittamalle poliittiselle vainolle. Tulkaa siis kaikki mukaan Tampereelle vajaan kolmen viikon päästä ja kutsukaa myös ystävänne mukaan!

23 KOMMENTIT

 1. Loistava uutinen.
  Tervetuloa mukaan Odinit.

  Nyt tarvitaan laajalla rintamalla kansallismielisiä mukaan tapahtumaamme.

  Eläköön Voitto!!

 2. Noniin, loistavaa! Henkilökohtaisesti toivotan kaikki Odinit lämpimästi tervetulleeksi ja tiedän kaikkien järjestötovereideni ajattelevan samoin.

  Nähdään Tampereella!

 3. Mukava tavata Odinit Tampereella 🙂 Toivottavasti muitakin toimijoita osallistuu tapahtumaan.

 4. Hienoa, että Odineista löytyy suoraselkäisyyttä ilmoittaa etukäteen, että he tulevat osallistumaan Vastarintaliikkeen marssiin. Tuollaista suoraselkäisyyttä Suomi kaipaa enemmänkin pelastuakseen! Nähdään Tampereella, toverit niin Vastarintaliikkeestä kuin Odineistakin!

 5. Hienoa, että SOO tukee liikettä julkisesti ja näyttää samalla esimerkkiä muille. Kansallismieliset eivät ole suvakeille tai medialle selittelyvelvollisia mistään!

 6. Tuleekohan muuan oululaiset kaupunginvaltuutetut sinne kuvaamaan siltä varalta että saataisiin SVL näyttämään huonolta esim. jos antifan pellet käyvät riehumaan? Tarkoitan tätä pariskuntaa, jossa mies on ei-valkoinen kalergi-lapsi ja naisella on ruotsinjuutalainen sukunimi?

  • Minun veikkaus on, että tulee. En kuitenkaan usko, että tekevät ihan hirveätä PVL mustamaalaus striimiä.
   Sen verran pariskunnan pitkäveteisiä striimejä seuranneena uskon, että nauravat antifanttien mielettömille toilailuille.
   Sitäkään en toki usko, että hirveitä kehuja saadaan heidän strrmeissä. Sittempähän näkee…

  • Toivottavasti tulee, niin saadaan näkyvyyttä tapahtumalle heidänkin puolesta 🙂

  • Ei muuta kun mukaan vaan Junes ja Tiina. Arvostettavaa työtä tekevät, enkä ole kuullut mitään suuria haukkumisia kansallissosialisteja kohtaan sieltä suunnalta.

 7. Päivän hyvä uutinen. Tai edellisen päivän, mutta kuitenkin 🙂

 8. Muistatte varmaan että SOO perui osallistumisensa johonkin sionistisen Finnish Defense Leaguen islamofoobiseen öyhötys-tapahtumaan? Se oli hyvä juttu, tulivat järkiinsä Magneettimedian julkaistua artikkelin jossa kerrottiin FDL sionisti-yhteyksistä tjsp.

  Seuraava vaihe yrittää mädättää SOO oli lähettää asialle varsinainen asiantuntija, itse Olavi ”Annan täyden tukeni Israelille” Mäenpää. Tämäkään mädätys yritys ei onnistunut vaan SOO Turku potki kyseisen mustaparran ulos. Tämän jälkeen mustaparta haukkui koko porukan narkkareiksi tai muuta vastaavaa, en nyt muista tarkalleen.

  (Anteeksi tuplapostaus, postasin äsken tämän saman kommentin väärän uutisen alle, tarkoitus oli tähän laittaa!)

 9. Miksi tulisin kun sensuroitte viestejä täällä? Onko Erkki Hänninen teidän jumalanne?

 10. Hei kuinka tulla paikalle kauempaa ? Kun ei ole kellonajasta tietoa, varmaan
  tulisi useampia kun tietäisi milloin saapuu paikalle.
  Vaivautuisiko joku laittamaan näkyviin noin. kellonajan jollei ole tarkkaa aikaa
  vielä sovittuna Oltaisiin tulossa Junalla joten tarkka ajankohta senkin takia olisi
  tarpeen. Liput pitäisi varata myös paluuseen !

  • Moi! Saavu kaupunkiin ennen puolta päivää niin ehdit varmasti osallistumaan mielenosoitukseen.

Comments are closed.