Koti Uutisia Kotimaa Sol- ja Marimekko-johtajat: Suomi avattava ulkomaalaiselle halpatyövoimalle

Sol- ja Marimekko-johtajat: Suomi avattava ulkomaalaiselle halpatyövoimalle

3

Matalapalkka- ja hanttihommayhtiö Sol Palveluiden, vaatebrändi Marimekon sekä pelinkehittäjä Rovion johtajat vaativat Suomeen lisää halpaa ulkomaalaista työvoimaa. Rahaelitistit kohdistivat vaatimuksensa tulevalle hallitukselle, jonka kanta maahanmuuttoon on huolestuttanut globalisteja.

Riistopalkoista ja ala-arvoisista työehdoista tunnetun Sol Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen julisti Yleisradiolle, että hallituksen on tehtävä kaikkensa maahantunkeutujien määrän lisäämiseksi. Sol tahtoo, että maahantunkeutujat saapuvat Suomeen syrjäyttämään kotimaisen työvoiman ja polkemaan palkkoja.

Sol vastustaa erityisesti tarveharkintaa eli menettelyä, jossa suomalaisia työnantajia ohjataan suosimaan mieluummin suomalaisia työntekijöitä kuin EU:n ulkopuolelta tulevia. Ajatus suomalaisen suosimisesta raivostuttaa Sol-johtajaa:

– Itse yrittäjänä tiedän sen, että milloin me tarvitaan ja minkälaisia ihmisiä. Siihen ei tarvita virkamiehiä neuvomaan, Joronen jyrähti tarveharkinnasta ja vaati lisäksi yleissitovien työehtosopimusten lakkauttamista.

Marimekon suurin omistaja ja Rovion hallituksen puheenjohtaja Mika Ihamuotila puolestaan vaatii verohelpotuksia ulkomaalaiselle työvoimalle. Valtio voisi Ihamuotilan mukaan kannustaa yrityksiä palkkaamaan ulkomaalaisia suomalaisten sijaan keventämällä ulkomaalaisten verotusta.

– Minun kokemukseni mukaan tällä verohelpotuksella on merkitystä. Ansiotuloverotus on muualla alhaisempaa kuin Suomessa ja meidän pitää olla kilpailukykyisempiä, Ihamuotila totesi Yleisradiolle ja vaati ”enemmän osaajia Suomeen”.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

  1. Juu, ei tarvitse vaatia, kyllä rajat pysyvät auki jatkossakin, ei huolta.

  2. Uuden sdp johtoisen hallituksen ansiosta meillä ei tule olemaan puutetta muunmaalaisista tulokkaista. Tosin se ei tule parantamaan työllisyystilannetta, korottamaan veronmaksajien määrää, tuottamaan pääomaa valtiolle tai helpottamaan kantaväestön asemaa. Perussuomalaisten vaikutuksesta asiaan jätän kommentoimatta muuten, kuin että heidän äänimäärästä voidaan päätellä suunta mihin ihmiset on itse ohjautuneet. Globalistinen helvetti, euroneuvostoliitto on tämänpäivän todellisuus suomessa ja euroopassa. Hyväuskoiset hölmöt kannustaa korruptiopolitiikkaa jossa ihmishengen arvo on mitätön, kun arvioidaan voittoja mitä sillä hengellä saa. Ja tällä sionismin kasinolla se tuottaa paljon, eli on suosiollista laskea duunarin varaan sdp:n nimissä. Ja eriarvoistaminen yhdenveroisuuden nimissä ottaa jättiharppauksen. Jos tilanne valkoiselle ei ole vaikea jo nyt, arvioikaa tilanne viiden tai kymmenen vuoden päästä. Mitä afrikassa tänään, sitä valkoisessa euroopassa huomenna. Goymeja huijataan enemmän kuin ennen, etenkin kun “isännät” on havainnut saavuttavansa parempia tuloksia kaiken “rasismin” keskellä.

  3. Yhteiskunta joutuu kuitenkin elättämään ns ulkomaalaiset työläiset ei noilla palkoilla mitä noi maksaa pärjää kukaan.

Comments are closed.