Koti Uutisia Kotimaa “Sokerideittailu” yleistyy Suomessa – poikii rikosepäilyjä

“Sokerideittailu” yleistyy Suomessa – poikii rikosepäilyjä

5

Viime aikoina Internetiin on ilmestynyt sivustoja “sugar datingistä” eli suomeksi “sokerideittailusta”. Näiden sivustojen tarkoituksena on tarjota yleensä seurusteluseuraa rahaa vastaan. Tyypillisesti vanhemmat miehet ovat ostamassa palveluita nuoremmilta naisilta.

Vähän aikaa sitten tapahtui epäilty raiskaus liittyen sokerideittailuun, jonka uhrina on 17-vuotias tyttö. Poliisi pitää tilannetta huolestuttavana, kun alaikäiset myyvät seuraansa Internetissä. Poliisi myös huomauttaa, että osa palveluista on pelkkää prostituutiota.

KRP:n Sari Sarani kertoo, että ilmiö on Suomessa vielä melko pieni. Hänen mukaansa ongelmia syntyy, jos palvelun tarjoaja ja palvelun ostaja eivät ole samaa mieltä siitä, mitä palveluun kuuluu. Kärjistettynä esimerkkinä nuori tarjoaa illallisseuraa maksua vastaan ja ostaja haluaakin väkivaltaista seksiä.

Sokerideittailu on myös luonut erään toisen lieveilmiön. Ihmiset ovat unohtaneet sen, että kerran Internetiin laitettuja tietoja itsestään ei voi poistaa ikinä. KRP:n Sarani kehottaakin varautumaan siihen, että sokerideittailuprofiili leviää julkisuuteen.

Lähde: MTV

5 KOMMENTIT

  • Löytyisi mahdollisesti julkisuuden henkilöitä, poliitikkoja, valtaeliitin jäseniä ja kätyreitä.

 1. Moraali on se jota tässä asiassa kummeksuttaa kummankin osapuolen taholta. Markkinatalouden perusperiaatteiden mukaan sielä missä on tarjontaa sielä on kysyntää. Ja päinvastoin, sielä missä on kysyntää sielä on tarjontaa.

  Kysynnän puolen ymmärtää helposti mutta tarjonnan ajatusmaailma herättää enemmän kysymyksiä. Ensimmäisenä tulee mieleen: Miksi?? Katsotaanko Suomessa jo niin paljon Amerikkalsita “Gardashian-BB:tä” että kuvitellan rahan tulevan ihan noin vain ilman työtenkoa. Ja että jos pääsee “rikkaisiin naimisiin” niin elämä on sen jälkeen pelkkää glamouria?

  Oikeuslaitoksissamme on nähty myös toisenlaisia ajatusmalleja, eli niitä joissa lahjojen ja ylläpidon loppumisen jälkeen asioita käsitellään raiskauksena ja kiristyksenä. Ei varmasti toivottava tilanne kummallekkaan osapuolelle.

  Itse mietin että mitä on tapahtunut suomalaiselle yhteiskunnalle yleisellä tasolla että tällainen yritys joka markkinoi yhteystietoja ylipäätään pystyy elämään. -80 luvulla ei moinen olisi saanut edes palstatilaa eikä asiakkaita olisi ollut kummastakaan ryhmästä. Se olisi kuollut varojen puutteeseen. Mutta nykyisin tällasita toimintaa pidetään jo lähes normaalina. Onhan meillä ollut jo “eliittikumppanieta” vuosien ajan joissa vastaavaa tuotemarkkinointia on harrastettu. Kai tämä kumpuaa sieltä… Yhteiskunnan moraalia nakerretaan pala palalta pitkän aikajakson aikana. Eivätkä kansalaiset ymmärrä mitä tapahtuu.

  Millaisen elämän nämä nuoret kuvittelevat rakentavansa kun laittavat itsensä tyrkylle??

  • Monilla nuorilla naisilla tuntuu olevan joku ihan älytön kilpailu Instagrameissa ja muotiblogeissa ym. somen palveluissa näyttää ja esittää kaikille kuinka heidän elämänsä on niin täydellistä ja aina on uudet vaatteet ja merkkilaukut joka päivälle ja matkustellaan ympäri maailman.

   Pitää saada valtavat määrät tykkäyksiä ja seuraajia sekä kaikenmaailman mainossopimuksia. Kaikki vain siksi ettei tarvitsisi mennä siivoojaksi, kun se on niille niin ala-arvoista olla joku mitätön siivooja. Kallis”glamourelämä” merkkivaatteineen maksaa kuitenkin niin paljon että houkutus helppoon rahaan ajaa näitä kanoja myymään itseään.

   Ulkomailla pahimpia tapauksia ovat ne akat jotka menee sinne Dubaihin niiden ählämien orgioihin joissa ne äijät ulostavat porukalla näiden Instagram-akkojen päälle ja vastineeksi ne sitten saavat tuliterän luksus-bemarin ja jotain muuta vastaavaa. Sitten ollaan viimeisen päälle tällättyinä selfie-kuvissa huulet törröllään, vaikka vain pari kuukautta aiemmin oli naama kuorrutettuna kamelinraiskaajien paskasta.

   Sellainen on moderni valkoinen nainen jonka puolesta minä en ainakaan menisi sotaan esim. Venäjää vastaan ollenkaan. Kyllä joku roti noiden akkojen “vapaudelle” tulisi jo laittaa.

   • Hyi saatana, koprofiilisiä degeneraatteja, tai sitten tekevät tuon vain rahasta?

Comments are closed.