Koti Uutisia Kotimaa Soini toivoo Suomeen lisää rotumuukalaisia

Soini toivoo Suomeen lisää rotumuukalaisia

14
Sionisti Timo Soini

Suomen Ulkoministeri ja Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soinitoivoo Suomeen lisää rotumuukalaisia. Näin Soini uskoo maamme kykenevän ratkaisemaan hoitajapulan. Aivopierunsa hän toi ilmi blogissaan.

– Syntyvyys laskee ja elämme pitempään. Tämä yhtälö vaatii toimenpiteitä. Tarvitsemme lisää hoivaavia käsipareja, etupäässä kotimaasta, mutta myös ulkomailta, Soini kirjoittaa.

Soini on erityisen ihastunut filippiiniläisiin, sillä he ovat Soinin mukaan
”työteliäitä” ja ”hyvää väkeä, joka tekee työnsä korkealla moraalilla”. Jotta saisimme Suomeen näitä filippiiniläisiä Soini toivoo, että Suomi avaisi seuraavan suurlähetystönsä Filippiineille.

– Mielestäni seuraava avattava suurlähetystömme tulisi olla Filippiineillä. Maidemme välit ovat hyvät ja niitä pitää edelleen syventää käytännön yhteistyöllä. Hoitohenkilökunnan rekrytointi on hyvä kärkihanke taloudellisen yhteistyön ohella.

Lähde: Yle

14 KOMMENTIT

 1. Vittuun suomesta nämä vinosilmät. Alkaa olla aivan liikaa Siamin porttoja jo suomalaisilla punaniskaidiooteilla ostettuina “vaimoina”. Ovat alkaneet jo lisääntymäänkin näiden kanssa. Hyi helvetti.

 2. Timo varmaan toivoo paljon muutakin. Se toivoo varmaan lisää lapsia perheeseensä. Mutta kaikkea ei voi saada.

  • Roomalais-katolisen kirkon (Soini on katolilainen) valtava vaikutusvalta maailmassa on monelle yllätys. Alla videon puhuja on penkonut Soinin “leirin” salaisuuksia ja valheita yli 35 vuotta. Luulisi tuossa ajassa jotakin jo selviävän:

   https://www.youtube.com/watch?v=6wtHmxHsfaI

   Jordan Maxwell On The Origins of Religion & The Vatican

   • Saatanan palvojia ovat katolilaisetkin.

    Kun valta vaihtuu, niin lähetetään nuo vinosilmät läskiperse/juoppoäijineen ynnä mulattilapsineen pois Suomesta myös.

 3. Tanskaan on tuotu Filippiineiltä rekkakuskeja, jotka aaavat palkkaa 2 euroa tunnilta. Tanskalainen lainsäädäntö kierretty sillä, että nämä filippiiniläiset on tuotu ensin EU-maa Puolaan, jossa voi laillisesti palkata rekkakuskeja 2 eurolla. Nämä filippiiniläiset saavat sitten alleen tanskalaisen rekan, asuvat näissä rekoissa, keittävät siellä nuudelinsa ja riisinsä ja nukkuvat näissä samoissa rekoissa. Halpaa työvoimaa. GPS:n avulla ajelevat sitten ympäri Tanskaa ja Eurooppaa. Maailman merethän ovat jo täynnä filippiiniläisiä, joita varmaan löytyy monilta suomalaistenkin omistamilta Panaman lipun alle rekisteröidyltä rahtialukselta. Onko Suomen lipun alla enää yhtään laivaa?

  Soini unelmoi katolilaisten lisäämisestä Suomessa. Niitähän riittää Filippiineillä. Mutta filippiiniläiset ovat niin heiveröisiä pikkuihmisiä, ettei heistä ole suomalaisten vanhusten auttamiseen. Suomessa on paljon suomalaisia työttömiä, jotka ovat valmiita auttamaan vanhuksia, kunhan heille maksetaan siitä kohtuullista palkkaa.

  Filippiinelillä on paljon muslimeita, mikä on syy siihen, että siellä on ollut sisällissota käynnissä jo vuosikymmenien ajan. Riskinä on se, että juuri näitä muslimeita tulisi Suomeen Soinin kutsumana. Suomi suomalaisille!

 4. Jos ei suomalainen mies pysty valkoista naista itselleen saamaan vaan käydään persuilemassa jokin thai-vaimo ulkomailta niin voisivat painua sinne aasiaan vinkumaa keskenänsä pois täältä

 5. Erittäin vastenmielinen ilmiö on nämä ns. “postimyyntivaimot” ja halpatyövoiman raahaaminen jostain vinkuintiasta. Jokainen on varmasti nähnyt näitä keski-ikäisiä läskimahaisia perseeseenreikiä, jotka ovat tuoneet Thaimaasta tuliaisina itselleen seksilelun, passaajan ja siivoojan, marakatin näköisen vinosilmän (Hyi helvetti). Hillotolppa läskiperse Soinilla on varmasti samanlainen haave. Odotan innolla otsikoita kun Soini saa ähkyn ja sydärin, ei luulisi kauaa menevän.

  • Eli siis sionisti, hillotolppa ja läskiperse Soini haluaa rotumuukalaisia orjatyövoimana Suomeen. Vittu että on kusta päässä! Suomalaisia olisi jonoksi asti hoitoalan töihin, jos niistä maksettaisiin sen työnarvoinen palkka

 6. Kas kun ei toivottu Israelin kansalaisia tänne!
  Ainiin mutta onhan niitä täällä jo kyllä kourallinen ketä hallitsee tätä maata ja hommaa saatana

 7. Iivisniemen Il Duce Mussolini on antikristuksen eli Paavin asiamies. Il Duce haluaa tuhota pohjoismaisen protestanttisen yhteiskunnan jonka peruspilarit ovat koti, uskonto ja isänmaa antikristuksen eli Paavin degeneroituneella yhteiskunnalla missä iljettävät perversiot ja itsesaastutus on jokapäiväistä leipää.

Comments are closed.