Koti Uutisia Ulkomaat Soijapoika löi raskaana olevaa tyttöystäväänsä, koska tämä keskeytti hänen tietokonepelaamisensa

Soijapoika löi raskaana olevaa tyttöystäväänsä, koska tämä keskeytti hänen tietokonepelaamisensa

16
Keskellä Luke Munday.

Australian poliisi on pidätti Luke Mundayn sen jälkeen kun hän löi raskaana olevaa tyttöystäväänsä suorassa live-lähetyksessä Twitch-videopelipalvelussa. Munday, joka oli pelaamassa peliä nimeltä Fortnite, raivostui tyttöystävälleen, koska tämä keskeytti hänen pelaamisensa.

Pahoinpitelyn aikana yleisö pystyi myös kuulemaan taustalla itkevän lapsen. Poliisi on pidätyksen jälkeen vahvistanut, että asunnossa oli tapahtuman aikana yksi 3-vuotias ja yksi puolitoistavuotias lapsi.

Tapahtumasta tallentunut video levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa, minkä johdosta se päätyi myös poliisin tietoon. Alla on video tapahtumasta.

Lähde: RT

16 KOMMENTIT

 1. Tuommoiselle olisi ennen vanhaan remmin kanssa luettu Nurmeksenlaki opiksi ja ojennukseksi.

 2. Ja sitten jotkut vielä väittävät, ettei näillä väkivaltaisillea peleillä ole mitään haitallisia vaikutuksia, vaan ne kehittävät koordinaatiota ja herra ties mitä. Miksiköhän näiden pelifirmojen työntekijöiden kodeissa on pelaaminen pannassa?

 3. Älä häiritse lukevaa naista / pelaavaa miestä.
  En tosin hyväksy tuollaista väkivaltaa. Asian olisi voinut hoitaa sivistyneesti puolin ja toisin, ei suorassa striimissä.

  • Oletko yhtään tietoinen, minkälaiset “ihmiset” pelaavat fortnitea? Näin 18 vuotiaana voin sanoa, että soijapoika ei välttämättä olekkaan se osuvin termi tuon pelaajalle. Parempia määritelmiä on esim. aivokuollut, autisti jne….

   • oletko tietoinen että moni striimaja ei pelaa sitä peliä sen takia että on kivaa vaan sen takia että saa siitä hyvän palkan.

   • Tiedän tasan tarkkaan mitä rappiollista paskaa Fortnite on ja minkäikäiset sitä pelaa, mutta vakavasti otettava media kun kirjoittaa otsikkoon soijapoika, niin kuulostaahan se tyhmältä.

   • Autisti? Autistinen ihminen voi olla parhaimmillaan keskivertoa älykkäämpi. Tunnen moniakin lievästi autisteja (Asperger) ja nämä ovat olleet lapsina ikätasoaan edellä. Aspergereissa oon sitä arvostanut, että he ovat aina rehellisiä,vaikka sanoisivat pahastikin. Joo, itsekin olen pelannut konsolipelejä enkä ole mikään autisti tai aivokuollut.

  • Soyboy

   Slang used to describe males who completely and utterly lack all necessary masculine qualities. This pathetic state is usually achieved by an over-indulgence of emasculating products and/or ideologies.

   The origin of the term derives from the negative effects soy consumption has been proven to have on the male physique and libido.

   The average soy boy is a feminist, nonathletic, has never been in a fight, will probably marry the first girl that has sex with him, and likely reduces all his arguments to labeling the opposition as “Nazis”.

 4. Olipa siinä oikein kypsä ja miehekäs perheenisä.

  Istuu päivät pitkät tietokoneella kuin joku teinipoika ja vaimo saa pestä pyykit ja laittaa ruoat nenän eteen. Sitten tulee vielä nyrkistä jos kehdataan häiritä lastenhoidolla kun jää niin tärkeä peli kesken.

  Olen lukenut netin foorumeilta paljon naisten keskusteluja siitä kuinka niiden miehet ovat koukussa näihin nettipeleihin ja nämä naiset jäävät suhteessa ihan yksin lasten kanssa. Monet suhteet päättyy eroihin kun mies ei tee mitään muuta kuin istuu koneella ja huutaa ja kiroilee muille pelikavereilleen kun pelit menee huonosti. Pelit venyy ihan yömyöhään asti ja heti kun aamulla herätään, pitää päästä koneelle pelaamaan.

  Monet miehistä on aggressiivisia jos vaimo kehtaakin häiritä pelaamista ja vaatia yhteistä aikaa sekä lasten perään katsomista. Niiden kanssa kommunikointi on kuin seinälle yrittäisi puhua ja nettipelikaverit ovat niille omia lapsia tärkeämpiä.

  On todella surullista ja raivostuttavaa lukea monia tuollaisia kohtaloita, ja niitä on nykyään paljon.

  • sit on niitä naisia jotka roikkuu kokoajan somessa kun tekisi mieli tehdä jotain yhdessä katsoa elokuvaa viettää yhteistää iltaaa some paukku kokoajan aamupa pöydässä puhelin liimattu käteen.

   • Ja kolmas ryhmä on miehet, joiden mielestä oman muijan/tyttöystävän hakkaaminen on heidän etuoikeus, samalla ovat puolustamassa vieraita naishenkilöitä ritarillisesti.
    Kummallista kyllä nämä sattuvat olemaan niitä punttipetejä, joita myös näkee ravintoloiden ovilla päästämässä alaikäisiä tyttöjä sisälle.
    Kaikille ryhmille on yhteistä, että ÄO on kengännumeroa pienempi.

  • Kyseinen henkilö teki työkseen pelien streamausta. Mielestäni kummatkin osapuolet tässä käyttäytyi typerästi. Nainen joka aloitti häiritsemään miehensä työskentelyä, eikä jättänyt häntä rauhaan, sekä mies joka ei selvästikään kykennyt pitämään naistansa kurissa ilman väkivaltaa.

   • “Kyseinen henkilö teki työkseen pelien streamausta.” -> Ei kuulosta työlle minun korvissa vaan perus soijapojalle.

Comments are closed.