Koti Uutisia Rikos Snowden: Israel on poliittisen vakoiluteknologian globaali markkinajohtaja

Snowden: Israel on poliittisen vakoiluteknologian globaali markkinajohtaja

6

Amerikkalaisen tietoturva-asiantuntijan Edward Snowdenin mukaan juutalaisvaltio Israel on poliittisen vakoiluteknologian globaali markkinajohtaja. Snowden epäilee, että ääri-islamistivaltio Saudi-Arabia käytti sionistien teknologiaa hyödykseen toteuttaessaan toisinajattelija Jamal Khashoggin salamurhan.

Snowden syytti tuoreessa esitelmässään erityisesti juutalaista NSO Group -yhtiötä, jonka hän uskoo olevan Khashoggiin kohdistuvan vakoilun takana. Snowdenin mukaan NSO saattoi auttaa islamistihallitusta jäljittämään ja murhaamaan Khashoggin.

Snowden kutsui NSO:n kaltaisia israelilaisyrityksiä “johtajiksi” toimialalla, jossa yksityiset teknologiayhtiöt myyvät vakoiluohjelmia kansalaisia sortaville hallituksille. NSO:n kehittämä Pegasus-ohjelma voi muuttaa pahaa-aavistamattoman kansalaisen älypuhelimesta hetkessä vakoilulaitteen, mikä tehostaa “ei-toivottuihin” ihmisiin kohdistuvaa salaista seurantaa ja jopa väkivaltaa.

– Se [NSO] on kaikista likaisin peluri tällä alalla; se myy murtautumistyökaluja, joita käytetään aktiivisesti toisinajattelijoiden, oppositiohahmojen sekä aktivistien ihmisoikeuksien polkemiseen, Snowden jyrisi.

Snowden itse on elänyt vuosien ajan maanpaossa paljastettuaan Yhdysvaltojen hallituksen laajamittaisen rikollisen vakoiluhankkeen, joka kohdistuu tavallisiin lainkuuliaisiin kansalaisiin. Israelin tiedustelupalvelu Mossadin entinen johtaja Ram Ben-Barak kutsui Snowdenia tällä viikolla “petturiksi”, jota on rangaistava tietovuodosta.

Lähde: Bloomberg

6 KOMMENTIT

 1. Jaaha. Vedonlyönti pystyyn Snowdenin kuolinpäivälle ja -tavalle. Tappanee itsensä tammikuun alussa kolmella laukauksella takaraivoon kädet sidottuna selän taakse.

 2. Snowdenin kaltaisille totuudenpuhujille ei näinä aikoina monikaan myönnä henkivakuutusta. He ovat niitä, jotka ravistelevat perinteisiä valtarakenteita, joiden päämääränä on tehdä koko planeetasta yksi matalataajuisten värähtelijöiden kansoittama karjatila.

  He ovat uhka ja siksi usein lyhytikäisiä tai joutuvat sellaisen maalituksen ja valheisiin perustuvan mustamaalauksen kohteiksi, että menettävät kaiken uskottavuutensa koomalampaiden silmissä ja usein joutuvat painumaan maan alle. Kaikki kunnia heille, taistelun näkymättömille sankareille.

 3. huh-huh…

  Uskooko joku ja mistä syystä, sen mitä Snowdenista uutisoidaan?

  Kukaan ei ole tullut hetkeksikään ajatelleeksi sitä, että uutisoijana on se sama taho…. aina vaan… joka uutisoi kaiken muunkin?

  Sonowden olisi nyt se kaiken kertova oraakkeli?

 4. Totta kai juutalaiset ovat kaikessa “edellä”, mitä tulee konnamaisuuksiin maailmassa. Ei muuta kuin Herran haltuun.

Comments are closed.