Koti Uutisia Ulkomaat Snoop Dogg kritisoi Facebook-sensuuria

Snoop Dogg kritisoi Facebook-sensuuria

8
Snoop Dogg vasemmalla.

Amerikkalainen räppäri Snoop Dogg on asettunut vastustamaan sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa konservatiiveihin ja antisionisteihin kohdistuvaa sensuuria vastaan. Räppäri kehottaa Instagram-tilillään noin 30 miljoonaa seuraajaansa tukemaan juutalaisvastaisista lausunnoistaan tunnettua Nation of Islam -järjestön johtajaa Louis Farrakhania.

Taustalla on Facebook-sensuuri, jonka kohteeksi Farrakhan on joutunut. Snoop Dogg kehottaa seuraajiaan jakamaan Instagramissa sekä Facebookissa videoita Louis Farrakhanin puheista ja muista kannanotoista. Tarkoitus on Snoopin mukaan kertoa ihmisille totuus ja osoittaa, ettei joukkovoimaa voida sensuroida. Farrakhan tunnetaan erityisesti juutalaista valtaa sekä rodunsekoitusta vastustavista kannanotoistaan.

View this post on Instagram

P. S. A. 👊🏿🎥

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Alla on esimerkkejä Farrakhanin kannanotoista.

Lähde: Daily Stormer

8 KOMMENTIT

 1. Facebook, Twitter, Youtube, Google…

  Teknokraattien korporatismia jossa suuryhtiöt määräävät mitä kansalaiset saavat kertoa, kirjoittaa ja ajatella.

  “Hankkikaa aseet”. Kuinka syvälle rotankoloon USA:n Silicon Valley -kolluusio menee? Miksi yritetään vaientaa nyt meneillään olevan vallankaappaus-yrityksen vastustajat? Onko USA:ssa “DARK MARXIST LEFT” sisällis-sota meneillään. Videolla tutkija väittää että on, ja perustelee väitteensä. Kuinka hyvin, päätä itse:

  https://www.youtube.com/watch?v=hRPn06VovvE

  “Globaali Marxistinen hallinto. Sen toteuttaminen vaatii kolme asiaa. Kaikki kolme asiaa ovat kovasti työn alla”.

 2. Snoop Dogg on myös avoimesti osoittanut vihansa valkoisia vastaan, joten en paljoa tämän pössyttelijän kommentteihin perustaisi.

  • Mun mielestä kaikenlaiset rodulliset jännitteet on hyvä asia. Sen vastakohta taas on sekoittuminen ja assimiloituminen, mitä tuskin kukaan meistä haluaa.

  • Juutalaiset “punk”-yhtyeet kuten Green Day ja NOFX saavat vapaasti laulaa valkoisten tappamisesta.

   Mitä tulee tähän Snoop-pelleen: neekerihän on demokraatti jne. Sitä saa mitä tilaa.

 3. Kannattaa muistaa, että neekerit ja muslimit ovat osoittaneet juutalaisilleen uskollisuuttaan vuosisatojen ajan, ja tulevat tällä tiellä jatkamaan. Neekeri farrakhan on tätä mieltä vain koska on tyhmä, ja farrakhan neekereidensä kanssa tekee juutalaisten kanssa yhteistyötä ja vaikkei sitä haluaisi/tietäisi.

 4. Juutalainen Facebook/Zuckerberg valehtelivat suoraan poliittisesti värjätystä sensuurista myös vuonna 2016. Silloinen lausunto liittyi Facebookin Trending News -boxiin, jossa oli selvä vassari-sivustojen suosiminen näkyvissä.

  Facebook kielsi syyllistyvänsä mihinkään gentiilejä vahingoittavaan toimintaan:
  Otamme syytöksen puolueellisuudesta vakavasti. Facebook on paikka jossa ihmiset ja näkökulmat pääsevät vapaasti esille poliittisen kentän laidasta laitaan.”

  “We take allegations of bias very seriously. Facebook is a platform for people and perspectives from across the political spectrum.”

Comments are closed.