Koti Uutisia Slovakian pääministeri: “Kieltäydymme kiintiöpakolaisista”

Slovakian pääministeri: “Kieltäydymme kiintiöpakolaisista”

12

UK_Fico

Slovakia tulee vastustamaan maahanmuuttoa muslimimaista estääkseen iskut kuten ammuskelut Pariisissa ja hyökkäykset naisten kimppuun Saksassa, pääministeri Robert Fico totesi tiistaina. “Monikulttuuri on fiktiota. Kun päästät maahanmuuttajat sisään, alat kohdata tuollaisia ongelmia”, hän sanoi.

Ficon hallitus on nostanut lakijutun Euroopan komission kiintiöpakolaissuunnitelmaa vastaan, jossa Slovakian pitäisi ottaa 800 pakolaista maahan.

“Emme ainoastaan kieltäydy kiintiöpakolaisista – emme tule myöskään ikinä vapaaehtoisesti tekemään päätöstä, joka johtaisi yhdistyneen muslimiyhteisön muodostumiseen Slovakiassa”, Fico lausui toimittajille Bratislavassa.

Lähde: Reuters

12 KOMMENTIT

 1. Nostan hattua ja kumarran tälle herra pääministerille. Koskahan Suomessa joku muukin kuin johtaja Halla-aho uskaltaa sanoa totuuden Suomen kansalle.

 2. Aion jatkossa kohdistaa mahdolliset ulkomaanlomani/matkani jos vain mahdollista aina Itä-Eurooppaan, etenkin Unkariin, Puolaan, Slovakiaan, Kroatiaan, Serbiaan.

  Huoraavat länsipoliitikot, kuten Merkel, ovat myyneet maansa rikollisille arabeille/afrikkalaisille ja heidän maihinsa ei kannata mennä tukemaan Valkoisen Kansan tuhoamista.

  Jos taas Valkoinen Kansa nousee jossakin maassa niin se maa on heti ykköskohde.

  Ei enää latiakaan huoraavien johtajien maille.

  • Oman kokemukseni mukaan länsi-Euroopan isommat kaupungit/turistikohteet on kaikki täynnä neekereitä -> eihän sielä voi edes lomailla enään. Paikallinen kulttuurikin on tunnetuimpien turistikohteiden jälkeen lähinnä mäkkäreitä ja muuta amerikkalaisroskaa. Itä-Euroopassa ei ole tätä ongelmaa.

   • Wienissä ainakin on lähinnä turkkilaisia ja muita keskitummia. Kulttuuri oli ruuan osalta lähinnä kebab, tuntui kuin olisin käynyt Istanbulissa tai vastaavassa.

 3. Suomen päättäjät ovat VELLIHOUSUJA. Älykkyyden puute on heillä silmiinpistävää
  Bilderbergiläinen EU-eliitti ajaa tätä järjetöntä kansallisvaltioiden romuttamista, miksi tähän suostutaan? Aito monikulttuurisuus on sitä kun jokainen valtio ja kansa saa säilyttää omanlaisensa kulttuurin ja kielen. Tulevaisuuden Euroopassa jokaisen maan täyttää kehitysmaalaiset jotka tuhoavat yhteiskunnat ja kaikkialla vallitsee sekasorto.

 4. No joo ja suruhan tässä tulee koko vankilalle silmään kun meidän omat puupääpäättäjämme ja sen perässä koko intellektuellilauma möykkää että katupartiointi on jos nyt ei lainvastaista niin ainakin moraalitonta. Tänä aamuna jälkijättöiset tuomitsi sons of odinin hyödyllistä, isänmaallista ja yleiseksi hyväksi tapahtuvan työn sydämelleen ottaneita ihmisiä ns. alimpaan helvettiin ja tämä yksi Kus.. ei kuula.. ei no oli mikä oli heitti vielä että poliisi on myötämielinen “oikeistolaisväkivallalle” ja sorsii vasemmostolaisia ääri liikkeitä. Siis hetkinen. 612 kulkue oli poliisin suojelema “äärioikeistolainen väkivallan ilmaus” mutta hätäraketein, polttopulloin ja kiljukanisterein varustautunut pirihörhöiskuryhmä on väärin ymmärretty rakkauden apostoleiden lauma! Yhtäältä saksassa raiskataan satoja naisia täällä on poliisi täystyöllistetty vääränväristen lentopallootteluiden takia, rikos tilastot on rikastuneet vajaassa puolessa vuodessa ennenkuulumattomilla rikosnimikkeillä, ja nämä paukapäät ei keksi muuta kuin syyttää oikealla asialla olevaa nuorisoa. Suomen päättääjät ja pintaretkut; HÄVETKÄÄ SAATANAT JOS EES YLEENSÄ HÄVETÄ OSAATTE!

 5. Ilmeisesti slaavit eivät ole niin suuri ongelma globaalille eliitille, kuin skandit ja anglosaksit jne. Tai ainakin muut ovat ensimmäisenä tuholistalla

 6. Valitettavasti tässä kaikessa on oma hirmuinen logiikka.

  Eliitti eli päättäjät eivät tietenkään voi tukea katupartiointia, koska eliitin ainoa uhka on kansa, oma kansa. Maahantunkeutuneet “pakolaiset” eli arabit/afgaanit/afrikkalaiset eivät ole minkäänlainen uhka eliitille, sillä eliitti huolehtii aina siitä, että heidän olonsa ovat turvalliset.

  Me voimme ihmetellä sitä, kuinka he ovat näin tyhmiä eivätkä ymmärrä, mutta kyllä he ymmärtävät, he ymmärtävät oikein hyvin, että kansa haluaa puolustautua ja siksi juuri tätä ei voi sallia. Kansalle syötetään tarina, jossa virkavalta “suojelee” ja kaikki muu toiminta on epäilyttävää. Mutta näinhän ei ole, virkavalta ei suojele ja se on toki totta, että eliitti pelkää kansaa, sillä vain kansa voi uhata eliittiä. Arabit tms. eivät uhkaa eliittiä, he uhkaavat (se on heidän suunniteltu tehtävänsä) kansaa. He demoralisoivat kansan, koska he voivat tehdä, mitä he haluavat ja kansa ei voi puolustaa itseään.

  Lopulta kansa pyytää apua eliitiltä ja silloin eliitti saa haluamansa valtuudet nitistää lopunkin vastarinnan eli öisin käydään hakemassa vastarintaihmiset. Ja jos olet nöyrä ja kumarrat sionistia, saat ehkä, vain ehkä, elää.

  On ymmärrettävä, että me emme saa johtajiltamme mitään apua, he hylkäävät meidät ja nauravat päälle. Johtajamme ovat demoneja, joilla on ihmisen naamari. Takana on kuitenkin tyhjä ruumis, zombie, joka on myynyt kansansa ja maansa, kolmestakymmenestä hopearahasta.

  Mutta me olemme kansa, meillä on voima. Meidän on itse puolustauduttava, tarvittaessa viimeiseen hengenvetoon. Meitä ei säälitä ja meidän ei pidä osoittaa sääliä.

  • Just oikeen! Tismalleen samaa mieltä. Mie perkele selekäni katkasin, konkurssinini maksoin, tappelin koko -90 luvun laman läpi ja raahasin rahhaa säkkitolokulla näille hyypiöille korkiakoulutusta varten ja nyt räitään pitkin silmiä. Mutta kyllä mie vielä oon semmonen pappa että heilahtaa jos niikseen tuloo. O ja, mitästtä nyt tyhjää mutta ylpiä minä olen siittä että vielä löytyy tästäkin heimosta miehiä eikä mitään marjanpoimijoita. No mercy. Ever!

Comments are closed.