Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeriö: maahantunkeutujamäärän moninkertaistumiseen varauduttava

Sisäministeriö: maahantunkeutujamäärän moninkertaistumiseen varauduttava

14
Kai Mykkänen.

Suomen sisäministeriö varautuu uuteen vuotta 2015 muistuttavaan pakolaiskrisiin. Tuolloin Suomeen tulvi lyhyessä ajassa kymmeniätuhansia tunkeutujia, joista monet aloittivat välittömästi suomalaisiin kohdistuneen rikosaallon.

Sisäministeri Kai Mykkäsen mukaan Suomea voi kohdata yllättäen jopa viisinkertainen tunkeutujapiikki. Sen sijaan, että Suomi varautuisi sulkemaan tunkeutujilta rajat, tahtoo sisäministeriö vain tehostaa “turvapaikkakäsittelyä”.

Kokoomuslainen Mykkänen tunnetaan vannoutuneena ei-valkoisen maahanmuuton kannattajana. Toukokuussa hän väitti, että pankki- ja velkakriisin aiheuttama Japanin taloustaantuma johtuukin siitä, ettei Japani ole ottanut vastaan tarpeeksi maahantunkeutujia.

Lähde: Iltalehti

14 KOMMENTIT

 1. Ei täällä mihinkään varauduta. Unkarissa, Itävallassa, Tsekissä ja nyt jopa Italiassa varaudutaan.
  Turvapaikkashoppailulle stoppi!
  Saatanan Mykkänen ei ymmärrä mistään mitään, kuka näitä äänestää???

  • Niinpä! Kumpa Suomalaiset älyäisivät olla äänestämättä ollenkaan, kaikki nykyiset vaihtoehdot ovat yhtä huonoja.

 2. Elikkä se mikä on ollut täysin varmaa saa nyt virallisen leiman että tänne alkaa virtaamaan kymmeniätuhansia afrikkalaisia että lähi-idän läpsyttelijöitä.Tämä on painajaisunta, josta ei herää ja jossa muka pitäisi vielä jotenkin ansaita elantonsa ja mukavan väljästi elellä.Neekereitä on koko niemi ja notkelma täynnä sikiämässä entisestäänkin elätteinä että halpatyövoimana.Miten tähän on voitu tulla!!! Suomalainen köyhä ja keskiluokka on kovilla taloudellisesti että henkisesti muutenkin….

 3. …..elikkä mykkäsen mukaan sieltä voi tulla “yllättäen” kuin 2015 mutta nyt jo viisinkertainen määrä vaikka nämä on päätetty ja jyvitetty jo aikaa sitten.Suomi pitää luottoluokituksensakin melko varmasti kunnossa tällä elintasosiirtolaisuudella.Ihmiskauppaa laajemmassa perspektiivissä, jossa ei kantaväestöistä piitata pätkääkään.Sanoin jo aikaa sitten että meillä on sama kohtalo kuin Pohjois-Amerikan intiaaneilla, otetaan avosylin tulijat vastaan ja sitte onkin jo paskat housuissa.On tämä turhauttavaa….sairasta

 4. Mykkänen ymmärtää ja tietää, mutta puhuu rahaa vastaan sionistien “totuuksia”.

  Ei poliitikot tyhmiä ole vaan ahneita! Millään muulla ei heille ole väliä kuin rahalla. Jos vaakakupissa on pari miljoonaa euroa ja toisessa 2 miljoonan suomalaisen elämä, poliitikko valitsee heti rahan. Raha on syy, miksi valkoinen Eurooppa tuhotaan ja omat rottapoliitikot edistävät tätä tuhoa.

 5. Ministereillä, virkamiehillä ja muilla luopioilla on perheet… Olisiko aika tuoda kauhu vastavuoroisuuden nimissä heidän takapihoilleen? Sillai vähemmän salonkikelpoisesti ja Werwolf-hengessä

 6. Parlamentarismi on mitä suurin vitsi, joka ei vaan naurata hiukkaakaan.Nämä pistävät koko kansan sekaisin joutumatta edesvastuuseen siitä.Äänestäminen on täysin hyödytöntä.

 7. Jouni Mykkänen toimii vale-sisäministerinä, jonka tarkoitus on vain edistää nk. “maahanmuuttoa” sen sijaan kuin sulkea rajat käsittäen yksinkertaisen tosiasian, että “tulijat” eivät lopu, vaan siitä tulee loppumaton syöksykierre, joka johtaa Suomen kaltaisen pienen maan perikatoon ja varmaan lopulliseen tuhoon, josta ei jää kuin muutama “ruukun sirpale” arkeologin pensselillä puhdistettavaksi.
  Kai Mykkänen on Petteri Orvon kaltainen ja ohjeistama tuomiopäivän lohikäärme suomalaisuudelle, joka pienuudestaan ja merkityksettömyydestään huolimatta on säilynyt tähän päivään saakka toisin kuin monet sitä monta kertaa suuremmat sivilisaatiot ja kulttuurit. Tälläinen itsemurhainen politiikan harjoittaminen on todella surullista ja niin väärin, mutta aitona globalistina ja kultaisen vasikan palvojana nk. “sisäministeri” Kai Mykkänen ei tunnusta maata eikä kansaa. Vain ylikansallisten korporaatioden hallitseman orjayhteiskunnan, jonka rinnalla Venäjän maaorjuus oli kuin hailakka varjo vain.

 8. Luulin, että Suomessa ei voitaisi enää alittaa rimaa ministereiden laadussa, vaan totta maar siinä onnistuttiin jälleen.

 9. Sitten kunhan se piikki tulee, niin olen kyllä menossa henkilökohtaisesti vastaan rajalle tervehtimään. Vähän kuin torniolaiset silloin kerran.

 10. Piikkiä tai ei ei niin silti sieltä virtaa ryhmiä ihan päivittäin, mitä ei edes huomioida enää.Täyttyy maamme jokatapauksessa, niin tai näin ja kun näitä viisinkertaisia ryntäys kauhukuvia odotellessa, sinäaikana on jo hissukseen se määrä jo helposti tullutkin tänne.Helppoa on manipulointi.Katukuvassa muutos näkyy jo ihan kuukausittain.Nyt on tullut sekä eritrean epäsikiöitä että keskiafrikkalaisia perheitä.Kun katselee noin huomaa hyyvin huolestuttavia ja epämiellyttäviä asioita Suomalaisen työntekijän ja veronmaksajan näkökulmasta, toki.Päättäjät ja sairaat etnomasokistit näkevät sen sijaan ihanaa eksoottista värinää…

Comments are closed.