Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeri Ohisalo tuskastelee: Kansallissosialismia ei saada tukahdutettua Suomessa!

Sisäministeri Ohisalo tuskastelee: Kansallissosialismia ei saada tukahdutettua Suomessa!

27
maria_ohisalo

Monikulttuurisuuskiihkoilija ja sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) järjesti ministeriönsä kanssa tänään seminaarin “väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ehkäisemisestä”. Ohisalon mukaan Suomen on yhtäältä tuotava maahan rotumuukalaisia Syyrian terroristileireiltä ja toisaalta riistettävä poliittisen toiminnan vapaus suomalaisilta valkoisilta kansallismielisiltä.

Ohisalo ilmaisi olevansa turhautunut siitä, ettei Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltäminen onnistunut tuhoamaan kansallissosialistista liikettä Suomessa. Hän myös väitti, että Kohti Vapautta! -kansanliike “jatkaisi Vastarintaliikkeen toimintaa”, vaikka mitään todisteita tästä ei ole tuomioistuimessa kyetty esittämään.

– Siitä huolimatta, että Pohjoismaisen vastarintaliikkeen toiminnan kieltämiseen tähtäävä oikeusprosessi on ollut pitkä ja työläs ja toiminnalle on jo ilmaantunut jatkaja, on tämänkaltaisen toiminnan kieltäminen tärkeää, sisäministeri julisti.

Ohisalo on viime kuukausina vaatinut äänekkäästi, että Suomeen haetaan rotumuukalaisia Syyrian al-Holin terroristileiriltä. Seminaarissa Ohisalo myönsi puolivahingossa, että hänen ajamansa politiikka voi kasvattaa terrorismin riskiä Suomessa. Sisäministeri lipsautti, että “väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ennalta ehkäisyn ohjelmaa” tarvitaan erityisesti nyt, kun al-Holista ollaan hakemassa Suomeen maahantunkeutujia.

Lähde: Demokraatti

27 KOMMENTIT

 1. “Meillä yhteiskunnan poliittista keskustelua ei enää uskalla käydä iso osa ihmisistä”, toteaa Ohisalo. Kyllähän mielipidesääntely sen verran ankaraa onkin, että tähän voi yhtyä.

 2. Tämä on niin tätä. Aivan kuten YLE uutisoi tänään: työllisyys ja työttömyys kasvoivat Suomessa.

  Ihmisillä on penis ja vagina.

  Terroristeja ja eläkeläisiä roudataan Suomeen ja sitten ihmetellään että mikä mättää?

  Kuten eräs amerikkalainen ystäväni sanoi kauan, kauan sitten: “Dear bin Laden, please take me now!”

  • Tätäkin olen itse huomautellut. Osa asioista on niin selvää, mutta niistä tehdään vaikeita, osa asioista on vähän vaikeampia mutta niistä ei oteta selvää ja tehdään simppeliksi. Välttelevät minkä kerkiävät.

  • Karmaa ei ole olemassa. Eikä puheilla, toiveilla, kirjoitteluilla taikka rukouksilla tätä maata enää pelasteta.

 3. Tämä kansanpetturi akka ei ole ainuttakaan kertaa puhunut suomalaisten hyvinvoinnista tai auttamisesta, meillä on sisäministeri, joka suoraan työskentelee omaa kansaansa vastaan. Kuvottava ilmestys.

  • Ei se sanaakaan ole sanonut omasta kansastaan. Ainoastaan on muiden maiden asioista välittänyt. Pitäisikö hänen sitten ryhtyä vieraan maan ministeriksi, niin voisi sitten niiden asioita hoitaa, kun ne enemmän kiinnostaa verrattuna omaan kotimaahan.

   • Minäkin luulin että Kela tarkoittaa SUOMEN kansan eläkelaitosta. Voi, kuinka väärässä olinkaan.

 4. Kuulepas Hutisalo, sinä et pysty minun mielipiteitäni tukahduttamaan, et sitten vähääkään. Kannatan kansallissosialismia niin kauan kuin henki pihisee, piste! Sen kun kihiset kiukusta; sitä kannattaa tehdä lämpimikseen vallanvaihtoa odotellessa, ja se on varma, että se tulee ennen pitkää vaihtumaan.

 5. Terrorismia Ohisalo ei tietenkään ole kieltämässä, hänhän joutuisi itse eroamaan tuettuaan sitä. Vaikka elinkautinen sille kuuluisi jo nykylainsäädännön mukaan maanpetoksesta. Kukaan ei vaan syytä tuota, koska eihän aatesisarta voi saattaa oikeuden eteen, vaikka se tekisi mitä.

 6. Miten helvetissä joku voi olla noin sekasin
  “Otetaan terroristeja Suomeen”
  “Hmm..miksei kansallissosialismia saada tukahdutettua!?”

  • Polpon Jari Taponen ilmoitti somessa, että hänen mielestään terroristien on hyvä olla suomalaisissa kouluissa ja terroristien suvaitsevaisuuskin voisi lisääntyä. Outo poliisin kannanotoksi, tosin sekaiset on ministerinkin kannanotot.

   Niin ja vertailun vuoksi, kansallissosialistit eivät ole aiheuttaneet rikollisuutta ja sekasortoa, kun taas maahantunkeutujat ovat jatkuvasti aiheuttaneet väkivaltarikollisuutta, ahdistelleet ja raiskanneet naisia ja lapsia. Nyt korkein poliisiviranomainen halveksii suomalaisten turvallisuutta ja pyrkii kieltämään isänmaallisuuden.

   • Veikkaan että sateenkaariporukalla on HIV, syfilis (kuppa) ja muita tauteja tertiääri- eli III-vaiheessaan aivoissa tekemässä tuhoja. Nämä infektiot saavat ihmiset tekemään ja puhumaan sekavia. Varmasti kaikenlaisia ennennäkemättömiä, uusia tauteja alkaa pian myös löytyä vasemmistosta.

    Totaalinen (mieli)sairaus on ainoa selitys tälle touhulle.

    • Vai olisiko MK-ultra projekti sittenkin tuottanut toimivan menetelmän ja voihan noita vastaavia projekteja olla muitakin.
     Kun koulutetun aikuisen käytös ja maailmankuva vääristyy noin vahvasti, on vaikea uskoa, että kysymys on vain typeryydestä ja herkkäuskoisuudesta.

     • Heh, mitäköhän yliopistoissa ja korkeakouluissa opetetaan Herran vuonna 2020? Enpä uskalla ajatellakaan. Unkari ja muut järkevät maat ovat lopettaneet esim. nais/sukupuolitutkimuksen ynnä muun vastaavan pseudotieteellisen kökön.

      Kotiläksyt — jo nimestä voi sanoa että se kasvatustyö alkaa kotoa. Mutta nyt Suomessakin halutaan jo 5-vuotiaat laittaa “varhaiskasvatukseen” eli aivopesuun. Kyllä kotiäitiys olisi parempi vaihtoehto, kuin lasten repiminen propagandalaitoksiin jo noin pieninä. Nythän, kait, 6-vuotiaana alkava esikoulu on jo pakollista ollut jonkin aikaa. Itse opettelin isosiskon aapisesta lukemaan, ennen kuin kouluun lähdin…

      Opetussuunnitelmatkin ovat muuttuneet rankasti: itselläni on kuusi vuotta nuorempi sisko ja kun autoin häntä läksyjen kanssa, niin esim. matematiikassa heillä tuli jo ala-asteella sellaisia juttuja, jotka minun aikana olivat vasta yläastekamaa eli tahti kiristyy, kun valtiolla on kiire saada orjia töihin veroillaan valtionvelkojen korkomenoja makselemaan juutalaisille yksityispankeille… Jostakin kumman syystä somalit/irakilaiset/afgaanit eivät tähän kykene…

     • Nykyinen opetussuunnitelma on aivan paskaa. Itselleni on turhauttavaa opiskelijana etäpäivät. Se on opiskelija, joka opettaa itseään. Nykyinen opetussuunnitelma alakoulusta korkeakouluihin on tällaisen introvertin painajainen ja varsinkin jos on minun tapaan autistinen, liikaa ryhmätöitä ja faktojen sanominenkin näyttää olevan loukkaus opettajia kohtaan.

      Opettajat on suoraan sanoen kulttuurimarxisteja tai ovat sokeita persuja. Kyllähän tuo harjoittelussa ollut ohjaajani rupesi demonisoimaan Halla-ahoa, josta olisi tehnyt mieli vain sanoa, että samaa petturiporukkaa sekin on vihreiden kanssa. Valitettavasti piti vain niitä sanojaansa varoa harjoittelussa ollessa, vaikka jonkunlaisen vihjeen osasin antaa itsestäni millainen immeinen olen. Koita olla faktapohjainen ihminen nuorille, mutta kaikki arvostus on jossain ekstroverttiydessä vaikka sanotaan, että kasvatustyökin tarvitsee erilaisia ihmisiä.

 7. Vihreällä, joka asuu keskellä kaupunkia kivisessä paritalossa öljymiljonäärin kanssa, ei ole oikeutta julkisesti avata edes suutaan

 8. Maria Ohisalo on kuvottava lehmä ja kansanpetturi, joka vihaa omaa kansaansa ja isänmaata sekä tekee kaikkensa, että saa hukutettua Suomen rotumuukalaisin jatkossakin ja haluaa varmistaa, että Suomalaisten olot vaan huononevat entisestään. Kansallissosialismi ja kansallisradikaaliliikkeet ovat todella kovassa nosteessa Suomessa ja Euroopassa ja kieltämällä ette pysty kehitystä lopettaan, päinvastoin! Kansallissosialismi tulee nousemaan kaikkialla. Eliittiä, vallanpitäjiä ja muita kansanpettureita oikeasti pelottaa. He näkevät, että PVL, Kohti Vapautta järjestö, SoO ja muut kansallisradikaalit ovat suurin uhka valtion sisäiselle turvallisuudelle eli siis “demokratialle”, eliitille ja kaikille kansanpettureille!

 9. No voivoi, silti kansallissosialismi, SoO ja muut vain jatkaa toimintaansa ja ehkäpä ihmiset innostuu entistä enemmän. Lähti minunkin persuinnostus pois ja aloin etsiä uusia tuulia. Mikään hallituspuolue (ei Perussuomalaisetkaan) ei halua siihen tärkeimpiin asioihin eli rotutietoisuuteen ja juutalaisten osuuteen monikulttuurisuudessa.

  • PS=alusta asti johdettu kusetus, jolla nurisevan kansanosan äänet pannaan tylysti Ö-mappiin.

 10. Mielenkiintoinen yhtälö, kun tuodaan maahan potentiaalisia terroristeja ja ollaan samaan aikaan huolissaan terrorismin uhasta. Tämä tapaus näemmä on näitä loppuun asti sokeita “maailmanhalaajia” jotka syyttävät omaa kansaa siitä että hän ja kanssavaikuttajansa tuhoavat omaa kansaansa.

  Näitä umpisokeita ja todellisuudesta irtautuneita riittää, ja juutalaiseliitin kätyrit käyttää tätä aivopestyä sakkaa laskelmoidusti hyväkseen. Miten tämä eroaa prostituoidusta joka on pakotettu huoraamaan ja kuvittelee sen olevan oma valintansa (näitä ulostuloja “vapaudesta” saa lukea yhtenään lööppimedian sivuilta).

  Ja kun ottaa huomioon että tämä tapaus on sisäministeri ja (lainaus wikipediasta) on Suomen sisäministeriön päällikkö ja käsittelee hallituksen työnjaon mukaan poliisia, pelastustointa, rajojen vartiointia ja maahanmuuttoa koskevat asiat.

  Pahasti on prioriteetit vituillaan. Kukaan täysillä käyvä yksilö ei tekisi omalle kansalleen niinkuin nämä vihreät sekopäät täällä tekee. Juutalaiset hypistelee käsiään kulisseissa nukkemestareina, kun nämä vähäjärkiset kirjaimellisesti kuvittelevat “pelastavansa” maailmaa murhauttamalla omaa kansaansa. En nimittäin hetkeäkään usko tuolla järjenjuoksulla varustettujen ymmärtävän toimiensa todellista luonnetta. Syylliset todelliseen ongelmaan on siellä syvällä piilossa, ja näistä vajaaälyisistä tulee loppujenlopuksi vain syntipukkeja kun hommat lopulta kusee, tai nämä haudataan hiljaa silloin kun näistä tulee tarpeettomia.

  Sama kaava kuin neuvostoliitossa kommunismin noustessa.

  Ja näitä ei pysäytetä politiikalla…

  • »Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa “totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen “peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. “Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90 %:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25 %. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadžikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Maa onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei monikulttuurisuus toimi. Nyt näitä kulttuurimarxistisen väestönvaihdon hedelmiä roudataan siis Suomeen! Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

   Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeanaamaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

   “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

   • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
   • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
   • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
   • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

   Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo “kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

   Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää(‼). Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.»

 11. Maria Ohisalon paikka ei todellakaan ole eduskunnassa eikä missään päättävässä asemassa, vaan mielisairaalassa lukkojen takana!

  • Aggressiivinen Maria Ohisalo on asemassaan Suomen vaarallisin henkilö tällä hetkellä.

 12. Saas nähdä miten ensi vaaleissa käy, jossain vaiheessa mustaa munaa haikailevalle kansanpetturiterrosminihannoijalle voi tulla ankeat olot itselle joita hän nyt yrittää järjestää suomalaisille

Comments are closed.