Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeri Mykkänen tahtoo kieltää kansallissosialismin aatteena

Sisäministeri Mykkänen tahtoo kieltää kansallissosialismin aatteena

18

Sisäministeri Kai Mykkänen vieraili eilen Ylen A-Studiossa kommentoimassa Vastarintaliikkeen jäsenmäärän nousua, järjestöön kohdistuvaa kieltohanketta sekä tulevaa itsenäisyyspäivän kansallissosialistimarssia. Mykkänen kertoi olevansa hovioikeuden linjoilla ja kannattavansa Vastarintaliikkeen kieltämistä.

Vastarintaliikkeen kieltopäätös perustui valtaosin järjestön “vääriin” poliittisiin mielipiteisiin hovioikeudessa, mikä miellytti Mykkästä. Sisäministerin mukaan korkeimman oikeuden kieltopäätös johtaisi siihen, että Vastarintaliikkeen aate eli kansallissosialismi kiellettäisiin myös kaikilta tulevaisuuden suomalaisjärjestöiltä.

Todellisuus on kuitenkin paljon monimutkaisempi kuin mitä sisäministeri antaa ymmärtää. Oikeusoppineet ja poliisijohto eivät ole yhtä mieltä edes siitä, voitaisiinko lainvoimaisen järjestökiellon nojalla rangaista esimerkiksi ihmisiä, jotka kantaisivat Vastarintaliikkeen lippuja mielenosoituksissa. Kokonaisen aatteen kieltäminen on vielä huomattavasti monimutkaisempi kysymys.

Toistaiseksi kenelläkään ei ole tarkkaa tietoa siitä, mitä lainvoimainen järjestökielto siis tarkoittaa. Tämä ei estänyt monikulttuurisuusfanaatikkona tunnettua sisäministeriä pelottelemasta suomalaisia perusteettomilla uhkakuvilla Yleisradion suorassa lähetyksessä. Vaikka Mykkänen tahtoo kieltää kansallissosialismin aatteena, voi korkein oikeus linjata täysin toisella tavalla.

Yleisradio yritti puolestaan mustamaalata Vastarintaliikettä kontekstista tahallisesti irrotetuilla uutisleikkeillä. A-Studion mukaan Vastarintaliike olisi syyllistynyt mellakkaan 2015 ja kuolemantuottamukseen 2016. Molemmat valheet ovat kaatuneet oikeudessa jo vuosia sitten: 1, 2.

Lähde: Yle

18 KOMMENTIT

 1. Kai Mykkänen – urhea ritari, tuo oikeudenmukaisuuden, demokratian, vähemmistöjen ja pienen ihmisen puolustaja, joka on saapunut puolustamaan meitä Pahuuden voimilta!

  • Mutta me Pahat Pakanat emme suostu häntä kuuntelemaan… 👹

   Suosittelen Mykkäselle henkilökohtaista Ragnarökiä. 💀

    • Flyin’ Finnin ja Johanneksen kaltaiset paskahousut eivät todellakaan ole uhka kenellekään, paitsi sossun luukulle. Menkää nyt jo hymiöinenne ja pakanahinttailujenne kanssa helvettiin täältä. Säälittävää sakkia.

     • Ajatusten Ammoniakki pistää taas parasta ulosantiaan. Jos puhut niinkuin kirjoitat, olet ilmeisen tykästynyt sairaalaruokaan ja vaihdat hampaat yhtä usein kuin normi-ihmiset vaihtavat hammasharjan. Kivat sulle ja muille anarkeille. Hyvin sä vedät pikku pöllyssäkin. 🤡

     • Kappas. Tämähän on se Israelfanaatikko ja poliisin vasikka kymmenien nimimerkkien takaa, joka paahtoaa ainaJeesuksesta ja kuinka on polttanut vastaanottokeskuksen ym. Et siltikään malta pysyä poissa? Susta ei hetkeen kuulunutkaan. Juntti.

 2. Missä on Myi Kakkanen? Onko kilohinta noussut. T erittäin rakastunut

 3. Mykkästä pelottaa jo, ei me kieltämällä hävitä, mutta Mykkäsen aika alkaa olla ohi. Kai Mykkänen – Kansanpetturi!

 4. Sisäministeri Kai Mykkänen ei määrittele kuinka minä elän minun elämääni.

 5. Sisäministeri Mykkänen on ilmeisen tyhmä ihminen (vähemmän älykäs) kun esittää moisia suunnitelmia, että aatetta voi lopettaa kieltämällä.

  Jos Mykkänen olisi älykkäämpi, se tietäisi, että Aate voidaan poistaa vain kahdella tavalla:

  1) Käännyttämällä aatteen kantajat uuteen aatteeseen. Tähän tarvitaan sellaiset argumentit, ajatukset, ideat – jotka pystyvät valloittamaan elintilaa vanhalta aatteelta.
  Mutta Mykkäsellä EI OLE SELLAISIA ARGUMENTTEJA, AJATUKSIA JA IDEOITA! Mykkäset eivät edes uskalla mainita PVLn manifestia tai sallia julkista diskussiota PVLn kanssa, siinä pelkossa että sivustoille tulevat tai diskussiota seuraavat ihmiset saavat kansallissosialistisen “tartunnan”!

  2) Likvidoimalla aatteen kantajat. – mutta Mykkäsellä EI OLE KONEISTOA, joka pystyy likvidoimaan sadat tai tuhannet kansallissosialismin aatteen kantajat. Demokraattinen vankila taas ei hoida tehtävää, vaan karaistaa taisteilijoita.

  Mykkäset valheellisesti (tai typeryytensä takia) esittävät, että muka kansallissosialismi vetoaa vain kauniilla ulkoisella olemuksella. Siinä Mykkäset erehtyvät pahasti, kun tyhmyydestä johtuen eivät näe pintaa syvemmälle.

  Pyrkimys Totuuteen ja Oikeudenmukaisuuteen on se, mikä pakottaa kansallissosialistia jatkamaan. Rahalla ohjattautuvat primitiiviset eliöt Mykkäset (ns. Homo Economicus) eivät lainkaan ymmärrä, että kansallissosialistista aatetta ei voi ostaa rahalla, ei voi ohjata valheilla, ei voi tukahduttaa sensuurilla, pelottelemalla tai mustamaalauskampanjalla – mutta mitään muuta työkalua poliittisilla prostituoiduilla Mykkäsillä ei ole.

  Mykkäset ovat paniikissa!

  • Näinhän se on. Kohta yksi olisi realistisempi pienessä Suomessa jolla ei ole veto-oikeutta YK:ssa. Mutta “Mykkäsillä” ei ole tarjota mitään sellaista joka muuttaisi asiat paremmiksi suomen työveästön osalta. Ja jos niillä olisi, pitäisi niiden itsensä erota ja lähteä pois politiikasta koska ne ovat se suurin syy Vastarinnan nousuun. Narsistisina despootteina ne eivät kuitenkaan halua koska pitävät itseään kansaa parempana. Ja siksi tällaiset aivopierut “aate pitää kieltää” tulevat päivänvaloon.

 6. Mykkäsen mukaan mielipiteitä saa olla, mutta jätti tietenkin sanomatta, että vain hänelle ja hänen edustamilleen tahoille mieluisia mielipiteitä. Tutkija sentään luonnehti PVL:ää hyvin organisoiduksi kansallissosialistiseksi järjestöksi. Sanan kansallissosialistinen käytöstä ja vähän muustakin plussat hänelle. Mutta, heh, kaikki kolme tärisivät palleillaan 🙂

 7. Mykkänen on täysi urpo!
  Politiikkaan hakeutuukin runsaasti näitä korruptoituneita eliitin perseennuolijoita jotka myisivät vaikka oman mummonsa jos tiliä pääsee tekemään.
  Suomessa toimii ihan oikeasti vaarallisia “järjestöjä”, esim eräs uskontokunta jonka pyhä kirja on täynnänsä vihapuhetta!

 8. Kumpihan on vaarallisempi ministereiden mielestä: Kommunismista vapaa yhteiskunta vai 32500 paperitonta Suomessa?

 9. Minä haluan kieltää kokoomuksen avoimesti rassistisena ja vihapuheita kylvävänä ryhmänä jonka vihapolitiikan tärkein kohderyhmä on suomalaisetaborginaalit.

 10. Miten ihmeessä aatteen voi kieltää, toki aatteen alkuperäisen nimen lausumisen julkisesti voi kieltää tai sen kirjoittamisen. Mutta aate ja ajatus elävät silti, Mykkäsen kieltoajatus on lapsellinen ja kertoo paljon siitä millä tasolla ministerien ajattelu liikkuu.

Comments are closed.