Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeri Mykkänen aloittaa ristiretken “antisemitismiä” vastaan

Sisäministeri Mykkänen aloittaa ristiretken “antisemitismiä” vastaan

16
Kai Mykkänen.

Sisäministeri Kai Mykkänen isännöi tänään Helsingissä “antisemitismiä ja islamofobiaa” käsittelevää kutsuvierasseminaaria. Sisäministeri uhosi, että valtiovalta tulee laittamaan kuriin suomalaiset, joilla on vääriä mielipiteitä liittyen juutalaisiin ja muslimeihin.

– Poliisin ja muiden viranomaisten tietoon tulee kuitenkin todennäköisesti vain pieni osa islaminuskoisiin ja juutalaisiin kohdistuvasta vihasta ja häirinnästä. On tärkeää, että vihan ja häirinnän kohteeksi joutuneet ilmoittavat siitä poliisille. Meidän tulee puuttua antisemitismiin ja islamofobiaan ennen kuin siitä tulee “uusi normaali”, Mykkänen julisti seminaarivieraille.

Seminaaria koskevassa tiedotteessaan sisäministeriö kertoi, että Suomen viranomaiset ja ministeriöt tekevät tällä hetkellä tehostettua yhteistyötä muun muassa juutalaisvastaisuuden torjumiseksi. “Sisäministeriö, oikeusministeriö ja opetus- ja kulttuuriministeriö asettivat viime vuoden lopulla työryhmän, jonka tehtävänä on laatia ehdotukset tehostetuiksi toimiksi vihapuheen torjumiseksi”, tiedote jatkoi.

Mykkänen totesi jo syksyllä 2018 tahtovansa lahjoittaa lisää suomalaisten verorahaa juutalaisille. Sisäministerin mukaan etnisten vähemmistöjen suojeleminen on erityisen tärkeää nyt, kun monikulttuuriset terrori-iskut ja raiskaukset ovat kiristäneet suomalaisten maahanmuuttopoliittisia kantoja.

– Myös Suomessa on käytännön kokemuksia siitä, miten jokin laajasti yhteiskuntaa järkyttävä tapahtuma, kuten Turun puukotustapaus tai esille tulleet seksuaalirikokset, lisäävät merkittävästi vähemmistöryhmiin kohdistuvaa vihaa ja häirintää, Mykkänen pohdiskeli seminaarissa.

Lähde: Sisäministeriö

16 KOMMENTIT

 1. Käsky on käynyt ylempää sensuroidanetti. Totuus pitää kiteä pois, ennen kuin se lyö läpi. Seksuaalirikosten yhteydessä huolettaa tietenkin eniten juuri asennemuutokset ja vastareaktio.

 2. Hienoa ministeri Mykkänen! Nyt laitetaan yhdessä rikollisista pahimmat eli vihapuhujat ojennukseen! Mykkänen, tuo pienen ihmisen puolustaja ja hyvyyden esitaistelija! Onhan se järkyttävää, että tapahtumat kuten Turun terrori-isku ja Oulun seksuaalirikokset synnyttävät tätä vihapuhetta ja ajatusterrorismia kansan keskuudessa. Kansamme Vapahtaja on syntynyt, Kai Mykkänen, joka taisteluun valkoisella ratsullaan lähtee kohti sortajaa! 🙂

 3. En vihaa sortajaa tappajaa en raiskaajaa. Olen valmis valmis lapsenraiskaajalle lapseksi. Haluan tyydyttää sionisti mykkästä ja poistaa hänenkaltaisiltaan kaiken pelon. Minulla ei ole omia mielipiteitä. Kidutus kärsimys ja tuska jota tuotatte meille on toki välttämätöntä ja hyödyksi. Ihanaa että ette itse pelkää tulla tapetuksi ja voitte rauhallisin mielin jatkaa työtänne yhteisen isänmaamme hyväksi.

 4. Eipä olisi Kaista korvien perusteella uskonut. Vai että “vääriä mielipiteitä”… Kantaväestöön siis saa soveltaa semistimiä ja rasismisa mutta niiden tekijöihin ei saa. Kuulostaa ihan sionismia ihannoivien aivopieruilta.

 5. Poliisin ja muiden viranomaisten tietoon tulee kuitenkin todennäköisesti vain pieni osa islaminuskoisten ja juutalaisten harjoittamasta, kantasuomalaisiin kohdistuvasta vihasta ja rikollisuudesta.

  Olisi tärkeää, että vihan ja rikosten kohteeksi joutuneet ilmoittaisivat siitä poliisille ja vielä tärkeämpää, että poliisissa asiaan suhtauduttaisiin sen vaatimalla vakavuudella. Mutta ei, koska vihapuhe. Ja rasismi. Niin, ei pidä unohtaa myöskääbn valkoisen miehen syyllisyyttä. Suomi kun oli aikoinaan sellainen sortoa harjoittava siirtomaavalta, että nyt maksetaan karmaa. Vissiin…

 6. Ministeri Sokolew on yksi suurimpia uhkia suomen juutalaisvähemmistölle ja antisemitismin levittäjä. Kanisteri rahtaa tänne ja paijaa islamisteja joille on kunnia asia lahdata dhimmejä ja juutalaisia.

  • Tarkoitatko, että Mykkänen on sukunimi, jonka sokolewit ovat suomalaistaneet joskus 1900-luvun alussa.

 7. Mykkänen ei tietenkään sanonut ainuttakaan esimerkkiä tästä “antisemitismistä” koska sellaista ei ole. Suomessa siis.

  • Puhu jotain, josta joku juutalainen tai eliitti ei pidä. Kritisoit juutalaista tai kerrot juutalaisten tekemisistä tai historiasta. Tai totuuden esim. holokaustista ja sotasyyllisyydestä ym. Nämäö kaikki ovat antisemitismiä ja moni muu. Se, mitä antisemitismiksi luullaan, on satua eikä sitä ole missään. Pikemminkin em. asioita ja juutalaisjärjestöjen ja -pankkiirien ym. vallasta varoittamisia ja esim. juutalaisten oppien paljastamista pidetään yleisesti ns. antiemitisminä eli juutalaisvihana.

   Kaikki riippumaton juutalaispuhe tullaan kitkemään pois. Tätä ajaa niin Trump kuin edeltäjänsä ja tietenkin AJC/WJC on kaiken takana. USA:n valtio on otettu tueksi painostamaan eurooppalaisia

 8. Juutalaiset ovat oikeasti kasaareja ja juudalaisia Juudan autiomaan mukaan, jossa he ovat historiallisesti asuneet. Juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi “antisemiitti” on myöskin täysin mieletön, sillä juutalaiset eivät ole semiittisiä! Niitä olemme ME – valkoiset eurooppalaiset – Nooan valkoisen pojan, Seemin mukaan, josta myös maamme on nimensä saanut. Antisemiittinen ei siis tarkoita mitään muuta kuin anti-valkoista ja tässähän ei ole taaskaan mitään tolkkua. Juutalaiset ja arabit ovat Nooan ruskean pojan, Jaafetin jälkeläisiä. Mainittakoon vielä että neekerit ovat mustan pojan, Haamin (“palanut”) perillisiä. Raamatullisesti katsottuna juutalaiset ovat edomialaisia ja kaananilaisia.

 9. Mitenkä olisi sen sijaan taistelu vaaleanpunaisia elefantteja vastaan, sillä tämän Mykkäsen pitäisi pysyttäytyä sukunimensä mukaisessa “kuosissa”, sillä tuo unilelun kanssa nukkuvan miehekkeen ajatuksen juoksu olisi surkuhupaisaa ellei tilanne olisi näin vakava mikä se on. Valitettavasti!

 10. https://mvlehti.net/2019/03/01/kun-totuus-on-agendan-vastaista/

  »Toimittaja aloittaakin piiritanssin totuuden ympärillä. Tutkija Paavo Ahosella on askelmerkit kohdillaan: ”Ei tällaista määrää vihaa ympäri Eurooppaa ole kohdattu toisen maailmansodan jälkeen.” Selvästi osoitettavaa syytä siihen, miksi juuri juutalaiset joutuvat vihan kohteeksi kerta toisensa jälkeen, ei tunnu olevan, Ahonen sanoo.»

  Mikäs niissä jutikoissa voisi olla, että ne aina ajetaan joka pakasta lopulta pois (aivan kuten mustalaisetkin)…

 11. Uusi tiedustelulaki oli Kaitsun mukaan “voitto [muslimi?]terroristeista ja Venäjän agenteista”. Voi olla että Kaitsu puhui suomalaisistakin terroristeista — mitä sitten mahtavat moiset ikinä ollakaan…

  Tuli tuosta mieleen, että työntääköhän tuo Kaitsu ruokaa persereikäänsä ja paskantaa sitten sen myöhemmin suustaan?

Comments are closed.