Koti Uutisia Sisäministeri haluaa järjestää juhlia “uusille kansalaisille”

Sisäministeri haluaa järjestää juhlia “uusille kansalaisille”

3
Itsekin kovana juhlijana tunnettu Risikko haluaa järjestää siirtolaisille juhlia valtion laskuun. Sen sijaan suomalaisille hallituksella on tarjolla leikkauksia ja ajatuspoliisitoimintaa.

Sisäministeri Paula Risikko haluaa kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea patistamalla kuntia järjestämään juhlatilaisuuksia kansalaisuuden saaneille turvapaikanhakijoille. Ministeriö on lähettänyt asiasta suosituskirjeen kaikille kunnille.

“Jokainen kunta tai seutukunta voi järjestää uusille kansalaisilleen oman näköisensä tilaisuuden tai juhlan”, Risikko kirjoittaa Helsingin Sanomissa. Hänen mukaansa kyseessä on sisäministeriön, Kuntaliiton ja Maahanmuuttoviraston yhteinen tempaus Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Suomalaisia myös kannustetaan osallistumaan “kunniakansalaisille” järjestettäviin tilaisuuksiin. Aluksi kyseessä on suositus, mutta sisäministerin mukaan tavoitteena on, että juhlista tulee pysyvä perinne.

Lähde: MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. Saas nähdä koska Risikon tai jonkun muun johtama “totuuskomissio” aloittaa toimintansa. Ja jos se aloittaa vielä tuolla nimellä, niin empä olisi yhtään yllättynyt.

  2. ”Jokainen kunta tai seutukunta voi järjestää uusille kansalaisilleen OMAN NÄKÖISENSÄ tilaisuuden tai juhlan”,

    Mitäpä tuota sen enenpää pähkäilemään. Kuvituskuva… ja sillä siisti!

Comments are closed.