Koti Uutisia Kotimaa Sipilä: Suomen nostettava kehitysavun määrää

Sipilä: Suomen nostettava kehitysavun määrää

15

Suomen pääministeri Juha Sipilä on sitä mieltä, että Suomen tulisi nostaa sen maksaman kehitysavun määrää. Sipilän mukaan Suomen maksaman kehitysavun määrän tulisi asteittain nousta 0,7 prosentin tasolle bruttokansantuotteesta. Nykyinen taso on 0,4 prosenttia.

– Se on totta, että tästäkin tarpeellisesta asiasta on jouduttu nipistämään, kun omaa taloutta laitettiin kuntoon, kertoo Sipilä.

Sipilä on myös sitä mieltä, että Suomen pakolaiskiintiötä voisi nostaa nykyisestä 750:stä noin 1 500–2 000 henkilöön. Samanaikaisesti hän on sitä mieltä, että pakolaisia tulisi auttaa lähialueilla entistä enemmän. Epäselvää on, miksi pakolaiskiintiötä tulisi nostaa, jos tavoite on lisätä lähiapua.

Lähde: Yle

15 KOMMENTIT

 1. Pääidiootti Juha Jihad Pöpilä. Nipistäisi vaikka terskan päästään ja muuttaisi Israeliin asuun. Paitsi, että ei taida olla mistä nipistää.

  • Jewhad “Nuha” Pipipää.

   Ai nostettava kehitysvammaisten määrää hallituksessa? Selevä!

 2. Miksi ??

  Lähetet’äänkö sillä rahalla loiset maasta ulos? Vai rahdataanko sillä lisää tänne? Vai käytetäänkö se raha massa olevien kustannuksiin?

  Me niitämme nyt sitä satoa mitä Suomi on -70 luvusta asti Afrikalle antanut: Kehitysapua. Jos emme olisi ei sielä olisi liikaa ävestöä eikä aktiivisia asylum-loton pelaajia.

  Miksi ihmeessä pitää olla niin tyhmä että tuhlaa rahaa aikaisempaa enemmän, samalla kun työtätekevien määrä (ja varsinkin verotulot) vähenevät lehmän hännän lailla?

  Minä pidin Esko Ahoa ja Matti Vanhasta idiootteina. Mutta juuri kun luulit nähneesi pohjat, Juha tulee ja tempaseen uuden ennätyksen.

 3. Sipilä voisi käydä kerran Myllypuron leipäjonossa, niin saisi jotakin kosketusta todellisuuteen. Kannattaa ottaa jakkara mukaan.

  • Kirjoittivatko leipäjonolaiset Kansan Yhenäisyys ry:n kannatuskortteja? Jos eivät – lampaat ansaitsevat kohtalonsa.

   Kävin paikallisten työttömien kerhossa. Vain yksi mies kirjoitti kortin. Moni muu kieltäytyi.

   Suomessa on 300-400 tuhatta työtöntä ja miljoona köyhiä. Kun lampaat eivät tee vastarintaa – ne tukevat sortosjärjestelmää. Eivät lampaat ansaitse jakkaroita leipäjonoa varten, lampaiden kuuluu seisoa.

   • Tätä minäkin olen ihmetellyt kautta aikojen. Suomen kansalaiset tietävät että kaikki menee päin persettä ja että tilanteet pitäisi korjata. Mutta siitä huolimatta pidetään kiinni niistä samoista politikoista ja äänestetään niinkuin on aina äänestetty. Vaikka tiedetään että tilanne menee kurjemmaksi koko ajan.

    Pahimpia omalle kohdalle osuneita idiotismeja ovat olleet lausunnot äänestyksestä:”Jos et äänestä neljästä suurimmasta puolueesta niin äänesi menee hukkaan”. Miten niin hukkaan? Joku toinen taho on sen saanut. Idiostismin jatkosa seuraa:”Mutta kun ne neljä suurinta päättävät kaikki asiat niin ei kannata äänestää mitään muuta”. Ööö… Jos äänestettäisiin niitä ei-eduskuntapuolueita niin ehkä niistä tulisi eduskutapuolueita.

    Toinen idiotismin konkrtisoituma on EU. Kun kyselee ihmisiltä että pitäisikö EU:sta erota niin varsinkin eläkeläiset sanovat “Ei missään nimessä”. Ja samaan hengenvetoon alkavat marmattaa pienestä eläkkeestä. No, suurina ikäluokkina ne saavat enemmän eläkettä kun ovat kassaan maksaneet. Nykynuoret saavat vain 1/10-osa siitä mitä maksavat. Ja siksi onkin ihmeelistä että nykynuoret sekä minimipalkalla työtä tekevät poikkeuksetta ovat EU:ssa pysymisen kannalla.

    Ja kuten Leo sanoi, työttömien pajoissa tai leipäjonoissa ei oikein kiinnostuta niistä asioista jotka vaikuttavat jokapäiväiseen arkeen ja tulevaisuteen. Ja sitä huolimatta marmatetaan siitä että kaikki on päin persettä.

    Ihmetyttää että eivätkö ne ihmiset jotka elivät esim. -80 luvun muista enää parempia aikoja? -90 luvulla Koiviston ja globalistit pistivät tämän maan polvilleen ja silloin kerättiin kansalta ensimmäisen kerran suuri kasa varallisuutta EU:lle ja globalisteille. Mutta siitä huoilimatta “Suomineito menee halusta sänkyyn raiskaajansa kanssa”.

    Joskus mietin että onko tämä geeniperimä liian tyhmää pelastettavaksi. Ehkä se on niin että älykkäämpien vain pitää muodostaa suurempia yhteisöjä ja olla sielä vahvoina keskenään. Ja tyhmemmät… ne saa selvitä miten kukin parhaaksi näkee. Minun perheeni ei tarvitse lähteä varastelemaan henkensä pitimiksi kolmannessakaan sukupolvessa. Mutta monen muun elämä muuttuu helvetiksi kun vuodenvaihteen jälkeen korot nousevat, energia kallistuu, siirtohinnat nousevat ja verotus kiristyy. Muistakaa nämä.

    • Suurin osa jonottajista neekereitä ynnä muita muukalaisia, narkkareita, juoppoja, erittäin vakavasti kehitysvammaisia ja mielenvikaisia jne.

     Eivät ne ymmärrä tehdä asioille mitään. Näkeehän sen heidän omasta habituksestakin jo.

     • Ihan hetki sitten, naapurin talon pihalle ilmeistyivät kaksi ihan alkuperäistä noin kolmekymmpistä suomalaista duunaria, pihapuiden kaatajia.
      Tulin heidän luokse, kerroin menossa olevasta kannatuskorttien keruusta. Vastaus: “Politiikka ei kiinnosta. EUssa on paljon hyvää”. Eivät halunneet allekirjoittaa. Kuten sanoit: “Eivät ne ymmärrä tehdä asioille mitään. ”

      Siis ei neekereitä, ei muukalaisia, ei narkkareitä, ei juoppoja, ei lainkaan vammaisia, eivät mielenvikaisia. Vaan erittäin puhtaaksi aivopestyjä.

     • Jatkan tähän perään ku Leon tekstiin ei saa jatkoa, ja koskettaa tavallaan kumpaakin.

      Nimittäin, yhteiskunnassamme on kaksi vaarallista ajattelumallia. Toinen, tämä vaarallisempi on se että “politiikka ei kiinnosta”. Se kertoo monta asiaa yhdellä kertaa mutta paljastaa ehkä sen tärkeimmän: Oma napa on maailman keskipiste ja juuri nyt on hyvä olla.

      Jo Platon sanoi aikoinaan että välinpitämättömyys politiikasta luo huonot johtajat. Ja sitähän se on ollut. Kekkosen jälkeen -80 luvulla kaikki oli hyvin. Ihmiset mielsivät olevansa parempiosaisia ja osittain siksi SKP kaatui kun ihmiset siirtyivät Kokoomukseen: rahan luo.

      Mutta haluaismpa nähdä noiden pihapuiden kaatajien ilmeet kun menee muutama vuosi. POlttoaine maksaa 2.12c/ltr, verorpsenti on 40% ja ajoneuvoista kerätään painoon perustuvaa saastemaksua. Moottorisahat erikseen koska niillä tuotetaan savuavaa energiaa.

      Toinen ajatusmaailma mikä on vaarallinen on se että “Minä en tee töitä. Minä en palkitse tätä yhteiskuntaa”. Se ei ole yhtä vaarallinen kuin ensimmäinen mutta osoittaa koknaisvaltaisen näkemyksen puutetta. Selainen henkilö joka on taloudellisesti heikko ei pysty auttamaan toista. Ja tämän yhteiskunnan pelastamiseksi tarvitaan vahvoja henkilöitä sekä henkisesti, fyysisesti että taloudellisesti. Kaikkien ei tarvitse olla kaikkia, mutta mitä vahvempi ja yhtenäisempi joukko, sitä suuremmat mahdollisuudet on aikaansaada muutos nopeasti.

      Nämä politiikasta välittämättömät ovat todennäköisesti kiinnostuneita siitä mitä Kotikadussa tai Kauniissa ja Rohkeissa tapahtuu. Sähköinen lobotomia on tehnyt tehtävänsä. Ja siksi ne ovat uhrattavissa. Kun kerran tarjotaan pelastusta eikä siihen tartuta niin se oli sitten siinä.

     • Mannet, somalit ja kaikki rähjäiset ostoskorien työntelijät ovat tätä leipäjonosakkaa. Tuollaiset voisi eliminoida yhteiskunnasta kokonaan. Eli leipään vähän stryktniiniä ja harašsoo.

      Juoppoa kiinnostaa vain mistä saa sen seuraavan kaljan. Nistiä kiinnostaa vain mistä saa seuraavan subu- tai Oxycontin-fiksin. Mannet ja somalit — no, niistä ei tarvitse edes mitään sanoa. Miksi nuo siis äänestäisivät? Ei heillä ole mitään toivoa enää elämässä. Ei niitä ole koskaan kiinnostanut yhteiskunnalliset asiat missään mielessä, joten he ovat tavallaan jopa syypää tähän yhteiskunnalliseen kurimukseen. Omien elämiensä kurjuuteen he ovat luonnollisesti syypäitä. Nyt he ovat niin pohjalla ja lamaantuneita, etteivät tahdo edes ylös. He ovat heikkoja ja heikot karsiutuvat pois.

      “Tavallinen duunari” ei makaronia ja vanhaa leipää tarvitse jonosta. Ellei ole rikollinen tai muuten vain isoja laskuja ynnä korvauksia makseleva. (Voi olla niitä hullujen pankkipäivien takauksia myös.)

  • Toivottavasti sattuu joku vakava onnettomuus tuolle pian.

 4. Mitä ihmetta tuo Sipiloinen oikein hourii? Putoo varmasti seuraavassa pollissa…

 5. Pääministerimme Sipilän Juha
  oli sillä kerran sitkeä nuha

  Auttanut siihen ei lääkkeet mitkään
  tauti vain yltyi ja jatkui pitkään

  Hakeutui lopulta sairaalaan hoitoon
  “Pankaa mut kuntoon, saatana soikoon!”

  Hänet tutki koko parhaiden lääkärien rivi
  “Olemme pahoillamme: teillä on HIVi!”

  Stubb tuli kylään, kysyi: “Miks’ oot niin apea?
  Yleensä kelpaa pers’reikäni kapea!”

  “Miten tän sanoisin, Alex-kulta
  HIVin sä saanut olet multa!”

  Huoneen hetkeksi hiljaisuus täytti
  sitten Stubb jopa hymyilevän näytti

  “En minä tautia sulta oo saanut –
  Soinin kanssa oon vuosia maannut!”

  Loppu siis hyvin – ei syytä huoleen
  taas pojat lykkivät parrua suoleen!

 6. Eikö se 100 000+ kuraturpaa vuodessa ole jo tarpeeksi hyvä tahti näille perkeleen maanpettureille? Eikö nyt edes joku avohoitopotilas voisi käydä leipäveitsellä tekemässä muutaman tuuletusreiän tuon rikollisen keuhkoihin?

Comments are closed.