Koti Uutisia Kotimaa Sipilä: myös Suomen pitää nostaa pakolaiskiintiötään

Sipilä: myös Suomen pitää nostaa pakolaiskiintiötään

13

Pääministeri Juha Sipilän mukaan Suomen pitäisi nostaa omaa pakolaiskiintiötään osana EU:n laajuista turvapaikkajärjestelmää.

Sipilän mukaan pakolaiskiintiön lisääminen on osa Suomen esittämää kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jonka ajatuksena olisi “hätää kärsivien auttaminen Eurooppaan lähempää kriisialueita”. Sipilällä ei vielä ole mielessä sopivaa kiintiötä Suomelle, mutta ratkaisu löytyy hänen mukaansa Dublin-järjestelmästä.

Lähde: Demokraatti

13 KOMMENTIT

 1. Juha Schengen Dippilä – aikamme suurin nero lypsämään lehmiä

 2. Toivottavasti tähänkin maahan saadaan kunnon hallitus ja lopetetaan mutakuonojen hyysäys!

 3. Sipilä on muuten oikeassa mutta suunta väärä; Suomesta pakenevien määrää pitää nostaa.

  • Ai hitto mikä sanaseppo, oikeen tässä tulee tippa linssiin kun on ihan kansallirunouteen verrattavaa tekstiä tänne vuodatettu :/

   • Kappas, juutalainen narkomaani ja antifasisti, globalistieliitin juoksukoira eli -hyödyllinen idiootti palannut viihdyttämään.

   • Arvoisa Juutalarppi, kummassa päässä ketjua sinä olet tuossa prideparaatin boikottilistan kuvassa?

   • Peräti 17 sanaa. Täytyy sanoa, että TODELLAKIN juutalaiset ovat älykkäämpiä kuin me muut pakana kansakunnat.
    Et sitten niin kuin osaa mitään tekstiä tuottaa, jossa olisi edes vähän järjen hiventäkin tai ajatusta, josta voisi edes olla eri mietä näkökantojesi jälkeen esim. harjoitetusta pakolaispolitiikasta ja kansallismielisyydestä suomalaisessa yhteiskunnassa pohjoisena pienenä kansakuntana, joka on sentään käynyt muutaman sodankin sen säilyttääkseen sekä luodakseen elämänpuitteen vaatimattomalle, mutta niin rehelliselle sekä ahkeralle kansakunnalle, joka reipii leipänsä karusta maasta ilman mitään “pettämisen lahjaa”, joka antaakin hyvän pieluksen valoisiin kesän öihin ja pitkiin piemeisiin öihin talvella.
    Ja jos tälläinen elämäntapa oikein vituttaa, aina voi ottaa menolipun Pyhälle maalle, jossa toisin on juutalaiselle paljon turvattomampaa kuin täällä niin parjatussa Suomessa, jonka ovat suomalaiset rakentaneet omalla työllään ja ulkomaankaupalla saaduilla ulkomaanvaluutta tuloilla, eikä esim. kiristämisellä saaduilla lahjoituksilla eurooppalaisilta kansakunnilta, jolla erään israelilaisen naisdiblomaatin mukaan on koko Israel rakennettu. Puhumattakaan siitä, että lännen pitää sotia kaikki Israeilin sodat koko Lähi-idässä talkootyöllä vuodattamalla tyttäriensä ja poikiensa verta saaden sen palkan, jonka maailma aina antaa eli kiittämättömyyden.

 4. Kappas, Juha on päässyt negatiiviksi, henkilöksi joka haluaisi olla.

  No, se tosiasia että Juha haluaa jotain se ei muuta Suomen statusta. Juha nyt on mieleltään sairas. Ja se pitäisi saada pakkohoitoon. Muuten se on uhka itselleen ja ympäristölleen. Erityisesti ympäristölleen.

 5. Olennainen sana tuossa lausunnossa on: MYÖS. Jos se sana poistetaan Sipilän lausunnosta tulee tyhjä, vailla sisältöä oleva, koska Suomella ei ole pakolaispolitiikkaa.

  Ainoa politiikka, jota Suomi noudattaa on: Tehdään perässä kaikki samalla tavoin kuin muutkin kaverit.

 6. Ketään mihinkän yllyttämättä, tai kehottamatta… Vaan eiköhän Sipilälle pitäisi tehdä jotain? Eikö kenelläkään ole sopivaa diagnoosia ja halua päästä täyshoitoon, sairaalan puhtaiden lakanoiden väliin?

 7. Helevetin hyvä kuvituskuva. Se pitäisi lähettää itse Juha Sipilälle.

Comments are closed.