Koti Uutisia Kotimaa Sionistiyhtiö Sanoma vähentää henkilökuntaa

Sionistiyhtiö Sanoma vähentää henkilökuntaa

6

Kansanpetturuudestaan ja Suomen kansaa vihaavasta uutisoinnistaan tunnetun Sanoma Media Finlandin yt-neuvottelut ovat päättyneet. Kaiken kaikkiaan 44 henkilöä saa lähtöpassit yrityksestä. Neuvottelut koskivat Helsingin Sanomia, aikakauslehtiä julkaisevaa Sanoma Lifestyleä sekä lasten- ja nuortenlehtiä julkaisevaa Sanoma Kidsiä.

Yhtiö perustelee neuvotteluja kestävän pohjan luomisella sekä muuttuvilla mediamarkkinoilla. Sanoma, kuten muutkin “perinteiset” lehdet, ovat pitkään kamppailleet pienentyneiden mainostulojen ja tilausmäärien kanssa. Kuten muuallakin maailmassa, tähän on yritetty vastata maksumuureilla ja entistä rappiollisemmalla toiminnalla. Huomattavissa on myös ollut entistä hanakammin poliittisesti vasemmalle suuntautuva propagandakulttuuri. Tämä on luultavasti syönyt kansan luottamusta niin kutsuttua vanhaa mediaa kohtaan.

Lähde: Yle

6 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti tämän hämärän puljun tarina päättyy pian. Ilmeisesti Sanoma pysyy pystyssä lähinnä vanhempien lukijoidensa tukemana. He tilaavat ja ostavat näitä roskalehtiä ikiaikaisesta tottumuksesta, eivätkä pysty sanomaan tilauksiaan irti, vaikka lehdet kirjoittaisivat mitä tahansa härskiä propagandaa. Toinen epäilys on, että kuihtuvaa mediataloa tuetaan rahallisesti sionisti-verkostosta ulkomailta käsin.

 2. Huonosti menee. Helsingin Sanomat on palkannut nuoria kauppaamaan tuota roskalehteään kauppakeskuksiin. Ja siellä ne sitten häiritsevät ostoksilla käyviä ihmisiä. Kertonut parille minulle tulleelle HS:n kauppaajalle mielipiteeni tuosta Roskasanomista.

  • Näitä häiritsijöitä parvelee jopa lentokentällä pakkotyrkyttämässä roskalehteään. Todella ärsyttävää, ettei koneeseenkaan voi nousta ilman erkkolaista vaikuttamisyritystä!

 3. On suorastaan oikeus ja kohtuus että pahuutta palvelleet palkitaan potkuilla. Hyväksikäytetyt tyhmät heitetään armotta sivuun kun niitä ei enää tarvita. Toivottavasti oppivat jotain siitä maailmasta jota ovat olleet luomassa. Ja jollaisen toimillaan ovat halunneet. Se maailma on suomalaisen silmin kylmä ja kova, raadollinen.

  Niin että tervetuloa kärsivien joukkoon.

 4. Hesari on aika valikoiva siinä, mitä mieltä heidän juttujaan kommentoidessa saa olla.

  2.12.2018 Hesarissa on juttu, jossa kuvaillaan Norjan tapaa käyttää öljystä saamiaan varoja. Jutussa jopa sivutaan sitä, kuinka erilailla Norja on toiminut verrattuna moneen muuhun öljymaahan. Seuraava kommentti oli kuitenkin HS:n moderaattotteille liikaa:

  Puheet ihmisrotujen älykkyysosamäärien eroista, tai koko rotuajattelu on joissain piireissä julistettu lähes rikolliseksi. Kun ajattelee muita öljyvaltioita ja vertaa niiden toimia norjalaisten vastaaviin, saattaa nuo rikolliset ajatukset hiipiä mielen sopukoihin. Norjasta on löytynyt öljyn lisäksi jämäköitä päättäjiä, ei voi kuin ihailla.

  Nähtävästi HS:n käyttämä teko”äly” on vain lista kiellettyjä sanoja. Edistyksellinen vanhan median edustaja tuo hesari.

 5. Tervemenoa kortistoon. Ainut hyvä puoli Zogoomuksen leikkauspolitiikassa on, että matalan tason kansanpetturitkin pääseväy välillä nauttimaan työttömyydestä 🙂

Comments are closed.