Koti Uutisia Sionismi Sionistit vangitsevat pakolaislapsia Israelissa, mutta avaavat rajoja Yhdysvalloissa

Sionistit vangitsevat pakolaislapsia Israelissa, mutta avaavat rajoja Yhdysvalloissa

5

Israelin roistovaltio vangitsee maassaan jopa 1-vuotiaita afrikkalaisia maahantunkeutujia. Sionistisen valtion politiikka on räikeässä ristiriidassa juutalaisten lobbausjärjestöjen suhtautumiseen valkoisten maiden maahanmuuttopolitiikkaan, jota he yrittävät löysentää valkoisten tuhoamiseksi.

15. kesäkuuta 27 fanaattisen sionistista juutalaisten etujärjestöä lähetti Yhdysvaltain oikeusministerille Jeff Sessionsille ja kotimaan turvallisuussihteerille Kirstjen Nielsenille kirjeen, jossa he osoittivat vastalauseensa Trumpin niin sanottua nollatoleranssipolitiikkaa kohtaan, jonka nojalla maahantunkeutujien lapset voi erottaa vanhemmastaan rajalla.

27 tunnettua sionistijärjestöä allekirjoitti kirjeen.

“Juutalaisina me ymmärrämme, miltä tuntuu olla maahanmuuttaja ja paossa väkivaltaa ja sortoa. Me uskomme, että Yhdysvallat on maahanmuuttajien maa ja se, miten kohtelemme ulkopuolisia, kuvaa meidän moraalisia arvojamme ja tämän maan ihanteita.” Kirjeessä kritisoidaan Trumpin hallintoa, joka on vanginnut laittomia maahantunkeutujia asettaen ehtoja maahantulolle.

Samaan aikaan Israelissa alle 6-vuotiaita mustia lapsia vangitaan siksi aikaa, kun heidän vanhempansa odottavat oikeuden käsittelyä. Viimeisin Maariv-lehden kautta julkisuuteen tullut tapaus on Israelin Ramlassa sijaitseva Givon vankila, jossa on lapsia vangittuina. Israeliin laittomasti tunkeutunut nigerialainen Marcy on ollut vankilassa neljän lapsensa kanssa kolme viikkoa.

– Tämä ei ole kivaa, lapset eivät ole vapaita, eikä tämä ole heidän kotinsa. He kysyvät yhtenään, koska mennään kotiin, ja minä vastaan, että ihan kohta, Marcy sanoi.

Marcyn aviomies karkotettiin Nigeriaan viime vuonna, minkä seurauksena perhe hajosi. Yhdysvaltojen juutalaisten etujärjestöt ovat kritisoineet Trumpin hallintoa juuri perheiden hajottamisesta.

Israelin viranomaiset ovat vastanneet tapaukseen kertomalla, että kyseinen nainen on toistuvasti rikkonut oikeusasteiden käskyjä poistua maasta.

Lähde: The New Observer

5 KOMMENTIT

 1. Yleisen “suvaitsevaisuuden” nimissä näistä kaikista juutalaisten tekemistä jutuista pitää olla ihan hys hys.🙂

 2. Yhdysvaltojen käy samalla tavalla kuin Etelä-Afrikan, joka antoi kaikki kansalaisoikeudet juutalaisille tuossa maassa vielä aikana jolloin vallitse laki ja järjestys sekä taloudellinen noususuhdanne ja hyvinvointi, joka tosiasiallisesti ja kiistämättömästi myös koitui mustille työläisille, jotka olivat valkosten palveluksessa. Tuona aikana Etelä-Afrikka oli Afrikan vilja-aitta ja tuotti timantteja sekä muita luonnonvaroja raudat hehkuvan kuumana. Tätä vastaan juutalaiset alkoivat vehkeilemään ANC:n mustien kommunistien kanssa päämääränä aseistamalla heidät kaataa valkoisten valta ja ottaa hillot ahneisiin käsiinsä, jotka jo Vanhan Testamentin ajoista saakka ovat saaneet “pyhän kansan” pauloihinsa ja huumaannuksiin enemmän mitä heidän “yksijumalaisen uskontonsa” Jahve konsanaan. Tästä syystä onkin tämä liittosopimuksen tehnyt taho mätkinyt maailman parasta kansakuntaa siinä missä koulun ankara rehtori hakkaa omaa poikaansa syystä ja syyttä esimerkiksi kaikille ja vakuudeksi siitä, ettei koulun korkeinta viranhaltijaa voida syyttää ainakaan nepotismista.
  Mitä nyt “eksyy” tyttöjen voikka -tunnille haahuilemaan pukuhuoneeseen alati ja “asian” kanssa. Kröhöm!

  • Siinä oli Neuvostoliitto ja Kuuba aika lailla mukana tässä Etelä-Afrikan tapauksessa. Niin vaan lähes koko maailman boikotoima, numerollisesti toivottomasti alakynnessä oleva “julma rotusortohallinto” yksin ilman ulkopuolista apua pysäytti juutalaisjohtoisen kommunisti-invaasion Afrikkaan. Valkoisten johtamalla armeijalla jossa oli runsain määrin vapaaehtoisia mustia taistelijoita.

   SADFssa ei ollut rasismista puhettakaan ja Etelä-Afrikan toivo on näissä mustissa veteraaneissa ja heidän jälkeläisissään, jotka ovat imeneet verenperintönä annoksen tervettä maalaisjärkeä. Valitettavasti he ovat pieni vähemmistö yhdessä valkoisten kanssa, muuta Border Warin perintö osoittaa, että pienikin joukko tehokkaasti johdettuna ja treenattuna saa ihmeitä aikaan.

 3. Ehkä ne valkkaavat hyväksikäytetyimmät ensin vastemielisiin rituaaleihinsa ja sulkevat loput bordelleihinsa. Ihmiskauppa ja bordellit joissa naisia pidetään väkisin seksiorjina kun ei ole sionisteille mikään moraalinen ongelma. Johan ne omiaankin “avioliittojen” kautta kuljettivat aikoinaan Puolasta ja balttianmaista jerusalemiin seksiorjiksi sikäläisille möhömahoille.

  Ja sitten ne suuttuu kun alastonmalli julkaisee alatonkuvan roistovaltion sisältä. Henkisesti mädäntynyttä kaksinaismoralistista väkeä kaikki.

Comments are closed.