Koti Uutisia Sionistit heittelevät omia joukkojaan kivillä

Sionistit heittelevät omia joukkojaan kivillä

5

 

“Valeasuiset sotilaat heittelivät kiviä IDF:n joukkojen suuntaan yrittäessään taistella palestiinalaisten viikoittaisia demonstraatiota vastaan Bilinin kylässä”, myönsi Israeli Prison Servicen Masada-yksikön komentaja todistajanlausunnossaan Mohammed Barakehin oikeudenkäynnissä.

Useita “Masadan” sotilaita todisti Barakehin oikeudenkäynnissä Tel Avivissa. Sotilaat antoivat lausuntonsa anonyymisti verhon takaa suojellakseen identiteettejään.

Agence France-Presselle päätyneessä videossa näkyy selvästi, miten kasvonsa peittäneet sotilaat ensin heittelevät kiviä ja sen jälkeen kaivavat pistoolit esiin ja kääntyvät palestiinalaisia vastaan. Israelin joukot ovat jääneet monia kertoja kiinni väkivallan provosoimisesta ja suorista lavastetuista hyökkäyksistä voidakseen oikeuttaa väkivallan vastustajiaan kohtaan.

Lähde: Mondoweiss

5 KOMMENTIT

 1. Olisko nää kuullut sen raamatun lausahduksen.
  “Se teistä, joka ei ole tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven.”
  Näillä kuitenkin on eri käsitys mikä on syntiä joten kivet lentävät.

 2. Minä kun luulin Israelin armeijan olevan hyvin koulutettu ja tehokas.
  15v. softaajatkin ovat vakuuttavampia toiminallaan.

  No mentaliteetti kun on:
  Yhyy heittävät meitä kivillä, ampukaa valkoista fosforia sairaalaan!

 3. Ei mitään uutta auringon alla. Tosiaan se vaan, että tuossa mielenosoittajien joukossa ei ollut yhtäkään väkivaltaisesti käyttäytyvää henkilöä mihin olisi voinut kohdentaa voimakeinoja… Saahan ne protestit noinkin jyrättyä.

 4. Moniko tiesi että aiemmin israel yritti saada jenkit sotimaan egyptin kanssa tuhoamalla jenkkien sotalaivan ja tekemällä elokuvateattereihin ja ravintoloihin iskuja egyptissä joissa piti olla jenkkien sotilaita sisällä? Mossad jäi kiinni käsi piparipurkilla niinsanotusti noista iskuista.Laivaisku paljastui kun laivan miehistö sai lähetettyä avunpyynnön itse nopeasti kyhäämällään radiolla ja israelin hyökkäys lopetettiin.

  Väite ei ole omani, vaan tämän on israel myöntänyt julkisesti.Seuraamuksia ei tullut, paitsi että jenkit kaatoivat israelille lisää rahaa.On aika selvää mikä valtio vetelee jenkkien naruista.
  David Duke on varmaan tuttu henkilö.Googlatkaapa barbara spencer, ruotsissa asuva kuivan näköinen molosilmäinen sionisti joka ajaa euroopan islamisaatiota.Tietenkin israel itse ei aio olla monikulttuurinen koska heidän mukaansa pitää suojella omaa kansaa ja identiteettiä..hmm..muut kansat voi siis rauhassa sekoittaa yhdeksi ripulinväriseksi massaksi kunhan judet saa olla oma yksityinen kansansa..

  • False flagit ovat Israelin ja Mossadin erikoisalaa.

   Sionistien agenda on luoda se “ripulinvärinen massa” ja olla itse ainut valkoinen herrarotu, joka sortaa ja hallitsee kuten haluaa. Nyt kohteena Eurooppa, perässä tulee loput.

Comments are closed.