Koti Uutisia Pohjoismaat Sionistipuolue ruotsidemokraatit: Ruotsin suurlähetystö siirrettävä Jerusalemiin

Sionistipuolue ruotsidemokraatit: Ruotsin suurlähetystö siirrettävä Jerusalemiin

5
Ruotsidemokraatit asettaa Israelin edun aina isänmaan edun yläpuolelle.

Sionistipuolue ruotsidemokraatit pyrkii miellyttämään kansainvälistä juutalaisyhteisöä vaatimalla Ruotsin Israelin-suurlähetystön siirtämistä Jerusalemiin. Puolueen vaatimus oli suora kannanotto siihen, että Yhdysvallat on päättänyt tehdä saman omalle suurlähetystölleen.

Palestiinalaiset uskonnolliseen vakaumukseen katsomatta vastustavat Yhdysvaltojen päätöstä, sillä se lisää entisestään aluetta laittomasti miehittävien juutalaisten ylivaltaa. Sionistit ovat murhanneet viime päivinä kymmeniä ei-juutalaisia, jotka ovat osoittaneet mieltä suurlähetystön siirtämistä vastaan.

Ruotsidemokraatit on jo kauan yrittänyt päästä poliittiseen valtavirtaan palvelemalla juutalaisia. Samalla puolue on vesittänyt “maahanmuuttokritiikkinsä” täysin; mikäli ruotsidemokraateista tulisi maan seuraava pääministeripuolue, ei tämä tulisi heijastumaan käytännössä lainkaan maan tummuvaan katukuvaan.

Aina, kun ruotsidemokraatit ovat tehneet sionisteille palveluksen, nämä ovat kuitenkin vaatineet lisää. Puolue on pidetty polvillaan jatkuvan nöyryytyksen avulla. Vuonna 2017 juutalaiset esimerkiksi boikotoivat ruotsidemokraattien järjestämää “holokaustin muistotapahtumaa”.

Palestiinassa myös kristityt vastustavat sionistien ylivallan lisäämistä.

Nöyryytyksen avulla pyritään varmistamaan, että puolue pitää maahanmuuttopolitiikkansa mahdollisimman liberaalina. Erityisen kovan iskun puolueen sionistit kokivat vuonna 2014, kun Israel päätti lähettää suuren joukon juutalaisvaltioon saapuneita eritrealaisia maahantunkeutujia Ruotsiin.

Suurlähetystöaloitteellaan ruotsidemokraatit välittivät Israelille viestin, ettei puolue kanna kaunaa siitä, että juutalaisvaltio lähettää afrikkalaisia Pohjolaan.

Lähteet: The Jerusalem Post, Sputnik News, JTA

5 KOMMENTIT

  1. Juutalaiset ruotsidemokraattien pitkän linjan vaikuttajat Ted ja Kent Ekeroth varmistivat 10 vuotta sitten, että Ruotsin nationalismi pysyy Israelin sanenemalla kosher-linjalla krskittyen pelkkiin taudin oireisiin eli maahanmuuttoon. Counter Jihad järjestö saneli juutalaisrahoittajien kautta, miten mm. Marine Le Pen ja Geert Wilders tekevät politiikkaa.

    Geert Wildersin mainostama islamisaatiota rankadti kritisoiva kohuelokuva Obsession oli juutalaisen Clarion Fundinin (omistaja, rabbi Raphael Share) tuottama ja rahoittama. Wildersin suora rahallinen tukija on juutalainen David Horowitz säätiö. Kaikki Euroopan populisti ja maahanmuutto kriittiset puolueet ovat sionistien näpeissä poislukien esim. Kreikan Kultainen Aamunkoitto.

    Juutalaisten vahva sekaantuminen kansallismieliseen on kenttään on mahdollistanut sen, että globalisaatiolle ei ole ollut mitään vakavasti otettavaa vastusta. Samaan aikaan juutalaiset kritisoivat ja vainoavat itse rahoittamiaan ja tukemiaan kosher-nationalisteja.

    • Kreikan Kultaisen Aamunkoiton logoa kun katsoo, niin huomaa yhtäläisyydet Israelin valuutan shekelin logoon! Tosiaankin Ruotsidemarit = Ekerothshildin Kentsun saatanallinen luomus!

  2. Ei kai sitten muuta kuin tervemenoa sieltä Ruotsista sinne Jerusalemiin. Lähtee ainakin muutama sionisti Ruotsista pois.

  3. Ruotsi-idiootit ovat samaa paskaa kuin meidän perusjuntit, aina nuolemassa juutalaisten persettä. Ovat kyllä niin säälittäviä vajakkeja. 🙂

Comments are closed.