Koti Uutisia Sionistien vihaama kahvila avattiin uudelleen Indonesiassa

Sionistien vihaama kahvila avattiin uudelleen Indonesiassa

4

Indonesialainen yrittäjä Henry Mulyana avasi lauantaina uudelleen kahvilansa, joka nousi aiemmin julkisuuteen Kolmas valtakunta -teemansa vuoksi.

UK_SoldatenKaffee

Viime vuonna länsimainen media alkoi kauhistella isoin otsikoin jo useamman vuoden toiminutta teemakahvilaa. Median ja sionistien painostuskampanja johti siihen, että kahvilanpitäjä alkoi saada jopa tappouhkauksia, ja häntä syytettiin rotuvihan lietsomisesta.

Eniten ääntä pitivät vaikutusvaltaiset juutalaisjärjestöt kuten amerikkalainen Wiesenthal-keskus, joka vaati liikkeen sulkemista. Saamiensa tappouhkausten vuoksi Mulyana sulki kahvilansa vapaaehtoisesti, mutta nyt hän on avannut sen uudelleen. Uudistunut SoldatenKaffee toimii nyt 2. maailmansota -teemalla.

“SoldatenKaffee on täysin laillinen. Meillä on paljon eurooppalaisia asiakkaita, eikä heillä ole ongelmaa maailmansotateeman suhteen, sillä se nähdään täällä historiallisesta perspektiivistä”, Mulyana sanoi toimittajille avajaisissa.

Lähde: Yahoo! News

4 KOMMENTIT

  1. Teemahan se on kuten mikä tahansa muukin.
    Kaikki vaan itkee koska holokausti ja maaginen luku kuusi miljoonaa.

  2. Minua aina ihmetyttää se että koko maailma kuuntelee mitä tuo Wiesentahl-keskus lausuu. Eihän se ole viranomainen eikä missään maassa toimivaltainen järjestö. Ainakaan tietääkseni. Se voi antaa mitä tahansa lausuntoja mutta ne ovat heidän henkilökohtaisia mielipiteitään. Eivät virallisia viranomaismielipiteitä. Toisaalta, jos keskus toimii Amerikan yhdysvalloissa, niin miksi sitä pitäisi totella Indonesiassa?

    • Wiesenthal-keskuksella on valtaa siksi, että heillä on paljon poliittisia sekä taloudellisia yhteyksiä, joiden avulla painostaa eri tahoja. Rahahanojen kiinni laittaminen, median suorittama mustamaalauskampanja ja poliittinen boikotti voi painostaa moniakin tahoja. Juutalaiset pitää yhtä.

Comments are closed.