Koti Uutisia Sionismi Sionistien taloussaarto ei pure: Kiina jatkaa Iranin energiamarkkinoiden tukemista

Sionistien taloussaarto ei pure: Kiina jatkaa Iranin energiamarkkinoiden tukemista

4

Sionistilobbyn johtama Yhdysvallat on pyrkinyt pakottamaan muut valtiot osallistumaan “finanssisotaan” Irania vastaan. Yhdysvallat painostaa Irania siksi, että maata pidetään sotilaallisena uhkana juutalaisvaltio Israelille.

Sionistit kokivat kuitenkin kovan takaiskun, kun maailman toiseksi suurin talous Kiina päätti kieltäytyä osallistumasta Iran-saartoon. Tapaus osoittaa, kuinka Amerikan ja Israelin maailmanpoliittinen ylivalta-asema on murenemassa Kaukoidän nousun myötä.

Ranskalainen öljy-yhtiö Total S.A. joutui vetäytymään Iranin South Pars -maakaasukentältä sen jälkeen kun Amerikka uhkasi rangaista tuntuvasti Iranin kauppakumppaneita. Yhdysvaltojen ja Israelin kannalta tilanne on kuitenkin hankala, sillä sionistien kanssa liittoutuneen Ranskan tilalle ovat tulossa nyt todennäköisesti kiinalaiset.

Talousjulkaisu Bloomberg toteaa Iranin taloussaarron johtaneen siihen, että Kiina on nopeasti kyennyt lisäämään osuuttaan Lähi-idän energiamarkkinoilla. Pitkällä aikavälillä tämä on hyväksi myös Iranille, joka on entistä vähemmän riippuvainen Israelin alistamista länsimaisista asiakkaista.

Lähde: Bloomberg

Lue myös:
Takaisku sionisteille: Kiina kieltäytyy boikotoimasta Iranin öljyä
Sionisteille jälleen takaisku: Kiina torjuu autoteollisuuden Iran-saartoa

4 KOMMENTIT

  1. Ehkä kaikki on suunniteltua. Kiinasta rakennetaan maailman napaa. Irakin öljykin meni aikoinaan sodan jälkeen “kiinalaisille” yhtiöille

  2. Kiina voittaa, 10-20 vuoden päästä kiina sanoo ja muut tekee. Suomen kannalta ois parempi alkaa tekee bisnestä kiinan kuin usan kanssa

Comments are closed.