Koti Uutisia Luonto Sionisti-Bolsonaron hallituksen ratkaisu metsäpaloihin: “Muutetaan Amazon rahaksi”

Sionisti-Bolsonaron hallituksen ratkaisu metsäpaloihin: “Muutetaan Amazon rahaksi”

7
Jair Bolsonaro Israelin lippu käsissään.

Äärisionistina tunnettu ja kansainvälistä rahaeliittiä hännystelevä Brasilian presidentti Jair Bolsonaro on saanut viime päivinä kovaa kritiikkiä Amazonin metsäpaloista, joihin hänen politiikkansa on johtanut. Nyt Bolsonaron hallitus on kehittänyt ulkomaalaisia pankkiireja ja suurisijoittajia miellyttävän “ratkaisun” Brasilian ympäristökriisiin.

Bolsonaron politiikkaa puolustellut ympäristöministeri Ricardo Salles ehdotti, että luonnon raiskaamista voitaisiin torjua “muuttamalla Amazon rahaksi”. Käytännössä tämä merkitsisi hänen mukaansa ympäristölakien kumoamista ja sademetsien kauppaamista ulkomaalaisille sijoittajille. Mikä voisi mennä vikaan?

Bolsonaron hallinnon mukaan Amazonin suojelemiseksi säädetyt lait ovat “liian tiukkoja”, minkä vuoksi sademetsistä ei ole saatu revittyä tarpeeksi taloudellista hyötyä irti. Hallituksen kummallisen logiikan mukaan metsäpalot ja laittomat hakkuut voitaisiin pysäyttää säätämällä luonnon raiskaaminen lailliseksi sekä tekemällä ympäristöstä kapitalistista kauppatavaraa.

Hallituksen visiota kritisoineiden asiantuntijoiden mukaan Amazonin “muuttaminen rahaksi” tulisi ainoastaan pahentamaan ympäristökriisiä. Metsän tuhoamisen (niin laillisin kuin laittomin keinoin) uskotaan kiihtyvän, mikäli Bolsonaro ja Salles onnistuvat runnomaan visionsa läpi.

Lähde: Financial Times

7 KOMMENTIT

 1. Valemedia heti nimesi tämän äärisionisti ja kapitalistisika Bolsonaron ÄÄRIOIKEISTOLAISEKSI. Ehkä hän onkin äärioikeistolainen, joka kumartaa USA:lle, Israelille ja kansainväliselle rahaeliitille, mutta valemedia varmasti tarkoitti tuolla “äärioikeistolaisella” jotain ihan muuta.

 2. Eikös valemedia myös vaatinut Amatsonin sademetsien palojen takia meitä Eurooppalaisia taas uusiin “ilmastotalkoisiin”, eli kaivamaan kukkaroita, jotta tuo tuho voidaan “hyvittää”…

  Kansainvälinen jutsku kun on kyseessä, ei huijaamisella ole mitään rajaa…

 3. Saatanan saasta, siellä oikeasti aiheutetaan ilmastokatastrofia ja kummasti tähän ei valtamedia jaksa juurikan tarttua.

  • Otampas ölinäni takaisin, en ollut ihan perillä Amazonin todellisesta tilanteesta, on aika jännä että Amazonin sademetsien tuhoamisesta puhutaan nyt, mutta ei aikaisemmin, kun siellä tuhottiin metsiä monin kertaisella tahdilla. Joskus pitäisi pitää mölyt mahassa.

 4. Bolsonaro konkretisoi sen miksi Hitler halusi tuhota nämä sionisti-korruptokraatit.

 5. “Hallituksen kummallisen logiikan mukaan metsäpalot ja laittomat hakkuut voitaisiin pysäyttää säätämällä luonnon raiskaaminen lailliseksi sekä tekemällä ympäristöstä kapitalistista kauppatavaraa.”

  Idea on sama kuin EU:n olemassaolon tarkoitus – että kansan syvät rivit saadaan rahoittamaan ne ryöstöoperaatiot jotka siirtävät lopulta kaiken infran, luonnonvarat, sekä poliittisen ja sotilaallisen vallan ylikansallisille korruptokraateille.

  Hakkuut pysäytettäisiin “väärien henkilöiden” tekeminä, siirtämällä metsien ryöstö sionisti-taustaisille suuryhtiöille, jotka saavat näistä voitoista rahoittaa miliisijoukot jotka sitten mikro-hallinnoivat populaa. Tästä saadaan lisää resursseja muun muassa ihmis- ja elinkauppaan markkinoille myytäväksi.

 6. Brasilia on tehnyt merkittävän työn viimeisen viidentoista vuoden aikana sademetsien tuhoamisen vähentämiseksi. Tänävuonna on hävitetty hieman enemmän soijan kysynnän kasvun vuoksi, mutta määrä on kuitenkin vain murto-osa siitä mitä Brasilia hävitti Amazonia vuonna 2005 ja sitä ennen keskimäärin. Ironista, että valtiot, jotka ovat aikaa sitten tuhonneet luontonsa maanviljelyyn, vaativat nyt yhtä valtiota pitämään metsänsä koko maailman “hiilinieluna” ilman korvausta.

Comments are closed.