Koti Artikkelit Simon Lindbergin uudenvuodenpuhe

Simon Lindbergin uudenvuodenpuhe

6

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg käy seuraavassa uudenvuodenpuheessaan läpi kuluneen vuoden sekä valottaa jo alkanutta vuotta. Lue myös Vastarintaliikkeen suomalainen vuosikertomus 2017!

Taas yksi vuosi on kulunut, ja nyt on reflektoinnin aika. Jälleen on aika sekä vilkaista taaksepäin että käydä läpi ajatuksia tulevaisuudesta ja vuodesta 2018. Olemme menneenä vuonna todellakin ylittäneet itsemme, ja vuosi 2017 jääkin historiaan sinä vuonna, jolloin me ainoana todellisena oppositioliikkeenä etenimme asemissamme tuntuvasti. Voin ylpeästi ilmoittaa meidän tehneen jälleen ennätyksen aktiviteettien lukumäärässä!

Tämä ei ole mikään fraasi, jonka sanoisin ilman mitään todellisuuspohjaa; paikkansapitävyyden voimme huomata valtiovallan viimeaikaisesta toiminnasta. Vuoden 2017 aikana se on suoraan sanottuna osoittanut pelkonsa ja epätoivonsa kasvamistamme kohtaan. En mene sen koommin yksityiskohtiin, mutta raapaisen seuraavassa vähän pintaa ja kerron siitä, kuinka systeemi on riisunut naamionsa ja osoittanut, kuinka totaalisen korruptoitunut demokratuuri se oikeasti onkaan.

Ehdottomasti vakavin hyökkäys meitä kohtaan on tapahtunut tietysti Suomessa, missä Pirkanmaan käräjäoikeus runnoi läpi järjestön toiminnan kiellon perusteenaan se, että toimintamme on ilmeisesti “hyvien tapojen vastaista”. Oikeuden mielestä hyviin tapoihin ei siis kuulu esimerkiksi eri ihmisrotujen olemassaolon tunnustaminen tai puhuminen liittoutuneiden tekemistä Dresdenin pommituksista 1945.

Norjassa meitä kiellettiin osoittamasta mieltä siksi, että poliisi pelkäsi vasemmistolaisten VASTAmielenosoittajien aiheuttavan järjestyshäiriöitä. Minut ja moni muu myös pysäytettiin Norjan rajalla ja pidätettiin. Sitten meidät karkotettiin maasta sen vuoksi, että olimme aikeissa käyttää kansalaisoikeuksiamme ja pitää mielenosoituksen. Ajattelepa, jos rajavartiolaitos olisi toiminut yhtä ripeästi silloin kuin rotumuukalaisia alkoi tulvia Pohjolan rajojen yli? Tässä systeemissä kaikki eivät kuitenkaan ole samanarvoisia. Somalialaisilla ja syyrialaisilla on kattavammat oikeudet ylittää rajoja, ja näin he ovat arvokkaampia järjestelmälle kuin Pohjoismaiden omat kansat.

Göteborgissa 30. syyskuuta toistuivat lähes samat tapahtumat kuin Norjassa. Göteborgissa lupiamme osoittaa mieltä rajattiin ja kavennettiin niin, että he olisivat aivan yhtä hyvin voineet kieltää meitä osoittamasta mieltä sen vuoksi, että Göteborgin juutalainen seurakunta niin tahtoi. Juutalainen seurakunta perusti vaatimuksensa siihen, että he juhlivat pyhäpäiväänsä jom kippuria samana päivänä. Jom kippur sisältää muun muassa kanan rääkkäämistä elävältä, jotta Jumalan etukäteinen anteeksianto kaikista tulevan vuoden valheista ja rikotuista valheista olisi taattu. Tällaista pidetään tärkeämpänä suojella kuin pohjoismaalaisten kokoontumisvapautta. Järjestelmä osoittaa, ettei kaikkien arvo ole sille sama, vaan ruotsinjuutalaiset ovat sille arvokkaampia kuin alkuperäisväestö. Lisättäköön vielä, että lupahakemuksessa osoittamassamme reitissä olisimme olleet synagogasta lähimmillään 300 metrin etäisyydellä ja meidän ja synagogan välissä olisi ollut useita rakennuksia. Göteborgin mielenosoitukseen tai edes Ruotsin rajojen sisälle ei päästetty portugalilaisia, saksalaisia, suomalaisia ja tanskalaisia osanottajia. Portugalilaiset, saksalaiset ja suomalaiset saivat Ruotsiin viiden vuoden maahantulokiellon vain siksi, että he aikoivat osallistua luvalliseen mielenosoitukseen. Poliisi esti tanskalaiskansallissosialisteja pääsemästä maihin käyttämällä provosoimatta ja kovalla kädellä väkivaltaa.

11. marraskuuta poliisi rikkoi Ruotsin perustuslakia pysäyttämällä käynnissä olleen mielenosoituksen ja pahoinpitelemällä aktivistejamme. Niitä aktivisteja, joita poliisi ei pidättänyt, he seurasivat Kungälvin pikkukaupunkiin parinkymmenen kilometrin päähän Göteborgista. Helikopterit, ratsupoliisit ja massiivinen määrä poliisiautoja pakkautui länsigötanmaalaiseen Kungälviin yrityksissään tukahduttaa poliittinen oppositio. Keskustelimme paikallisten kanssa, ja kukaan heistä ei ollut ennen nähnyt sellaista määrää poliiseja Kungälvissä. He luulivat kyseessä olleen vähintään terrori-isku tai jengeihin liittyvä murha. Samaan aikaan poliisi valittaa kaiken aikaa, ettei heillä ole tarpeeksi resursseja. Samaan aikaan heillä on pelkästään Göteborgin alueelta 150 selvittämätöntä raiskaustapausta pöydällään. Systeemin silmissä kaikki eivät kuitenkaan ole samanarvoisia. Raiskauksen uhrit ovat vähempiarvoisia kuin ne, joita loukkaavat terveet poliittiset mielipiteet. Pankkitilejämme on suljettu ja turvallisuuspoliisi on vainonnut meitä kaikissa Pohjoismaissa. Poliisi on käyttänyt monta saamaansa tilaisuutta aktivistiemme pahoinpitelemiseen, joskus vain sen takia, että olemme pitäneet sparritreenit julkisella paikalla.

Myös valtamedia on osoittanut pelkäävänsä edistysaskeliamme ja lisännyt kierroksia koneistoonsa sen mukaisesti. Meistä on kirjoitettu enemmän kuin terroriteoista, luonnonkatastrofeista tai sodista. Vastarintaliike on ollut olemassa 20 vuotta, ja olen vakuuttunut meidän saaneen vuonna 2017 enemmän mediajulkisuutta kuin kaikkina muina 19 toiminnan vuotena yhteensä. Artikkeleiden joukosta voidaan mainita teksti, jossa 84 henkilöä, joista monilla ei ole rikosrekisteriä, listattiin aktivisteiksemme nimen ja kuvan kera Aftonbladetiin sekä Dagens Nyheteriin. Tämä on suurinta toisinajattelijoiden profilointia Ruotsin koko historiassa. Voi mainita myös Expressenin artikkelin, jossa julkaistiin kaikkien niiden 22 henkilön nimet, jotka täysin kestämättömin perustein pidätettiin Göteborgin mielenosoituksen jälkeen. Nämä kaikki 22 on nyt vapautettu, mutta heitä tuskin on vapautettu kokonaan syytteistä. Samaan aikaan Ruotsin tuomioistuimissa joka päivä tuomittavien raiskaajien ja pedofiilien nimiä ja kuvia ei julkaista lehdissä. Myös media tekee tällaisella toiminnalla selväksi, etteivät kaikki ole samanarvoisia.

Mitä sitten olemme tehneet ansaitaksemme kaiken tuon julkisuuden? Mainitakseni vain osan kaikesta olemme vuoden aikana järjestäneet kolme mielenosoitusta Göteborgissa, yhden hyvin onnistuneen mielenosoituksen Falunissa, Norjan ensimmäisen modernin ajan kansallissosialistisen mielenosoituksen, kaksi osallistujamääriltään ennätykselliset lukemat saavuttanutta mielenosoitusta Suomessa sekä varastimme koko show’n poliittisesti korrektilta eliitiltä Almedalen-viikolla. Olemme järjestäneet hyvin osallistujia keränneitä aktivistipäiviä ja Pohjola-päiviä. Olemme lanseeranneet Nordfront TV:n, julkaisseet paperilehden ja verkkosivustomme Nordfront.se on tehnyt kävijäennätyksen. Olemme antaneet fyysisesti samalla mitalla takaisin kansanvihollisille kaduilla ja toreilla pohjoisesta etelään. Olemme vierailleet mielenosoituksissa Saksassa kolmesti ja Bulgariassakin kerran.

Tämän kaiken ohella olemme vain Ruotsissa suorittaneet reilusti yli 100 julkista aktivismia ympäri maan, ja raportteja on tullut tuhansista aktiviteeteista, joissa on jaettu flyereita, kiinnitetty banderolleja ja julisteita sekä tehty muuta perusaktivismia. Ennen kaikkea olemme levinneet ja kasvaneet tilastollisesti; olemme vuonna 2017 olleet aktiivisia reilussa 200 kunnassa vain Ruotsin alueella.

Se, joka väittää katutaistelun Ruotsissa ja muualla Pohjoismaissa olevan epäonnistunut ja joka on sitä mieltä, että meidän pitäisi tämänhetkisen taistelun sijaan panostaa kaukaisiin tulevaisuuden projekteihin, on joko sokea tai tietoisesti liittoutunut petturisysteemin kanssa. Pohjoismainen Vastarintaliike ei ole millään tavalla epäonnistunut, ja voin luvata teille, että kaikki muut puolueet ja mediakanavat Pohjolassa ovat hyvin mustasukkaisia siitä, kuinka paljon saamme aikaan verrattuna mikroskooppisiin resursseihin, jotka meillä on käytössämme. Aiemmin mainitsemani Almedalen-viikko on ehkä paljonpuhuvin esimerkki tästä. Vaikka osallistuimme vain kolmena päivänä kahdeksasta, vaikka emme saa mitään puoluetukia ja vaikka aktivistimme eivät saa palkkaa, olimme Novuksen tekemän perinteisen tutkimuksen mukaan Almedalen-viikon ylivoimaisesti puhutuin aihe koko viikon ajan. Näyimme ja kuuluimme siis kolmen päivän ajan enemmän ja kovempaa kuin mikään eduskuntapuolueista, jotka olivat panostaneet monimiljoonaisella summalla saadakseen telttapaikan ja esiintymisaikaa kaikkina kahdeksana Almedalen-päivänä.

Tässä oli vuosi 2017 hyvin lyhykäisesti ja tiivistettynä. Yksityiskohtaisempikin vuosikertomus, jossa vuoden 2017 kaikki aktivismitilastot julkaistaan ja jossa Ruotsin aktiivisimmat ryhmät julkaistaan Nordfrontilla, on tulossa myöhemmin. Voin taata, ettei seuraavasta vuodesta ole tulossa ainakaan vähemmän aktiivinen. Kuten kaikki tietävät, vuosi 2018 on vaalivuosi Ruotsissa, ja tulemme todellakin tarvitsemaan kaikkien teidän apuanne – kaikkien tukijoista jäseniin ja aktivisteihin. Sen lisäksi, että asetumme ehdolle kolmessa kunnassa, tulemme aloittamaan eduskuntavaalikampanjan.

Eduskuntaan pääsyssä on tietysti monia esteitä. Suurin ei ole kuitenkaan vastoin monien luuloja se, että olisimme poliittisesti liian radikaali, ei se, että hyväksymme voimankäytön itsepuolustustarkoituksessa ja turvataksemme oikeutemme kaduilla tai se, että järjestimme tempauksen keskellä tennisottelua. Päinvastoin, olen monien vuosien aikana keskustellut henkilökohtaisesti tuhansien ihmisten kanssa, jotka eivät ole joukossamme, jotka ovat poliittiselta suuntaukseltaan vielä radikaalimpia kuin me ja jotka käyttävät merkittävästi meitä enemmän väkivaltaa ja vallankumouksellisia metodeja. Kyse ei ole enää siitä, oletko radikaali vai kansallismielinen – vuonna 2017 kyse oli ja vuonna 2018, keskellä palavaa helvettiä, kyse tulee olemaan siitä, että on kansallismielistä olla radikaali.

Suurin ongelma eduskuntaan pääsyssä ei ole myöskään se, ettei valtamedia suostu haastattelemaan meitä tai se, että meillä on liian pienet resurssit. Olen jo aiemmin viitannut siihen, että viimeksi mainitun ongelman kanssa on tehty tehokkaasti töitä, ja se on pitkälti ratkaistu kuluneen vuoden aikana. Ei, suurin ja oikeastaan ainoa todellinen ongelma, joka meillä on, ainoa, joka voi estää kansallissosialistisen puolueen nousun yhteen eurooppalaisista eduskunnista ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1945, ovat ruotsidemokraatit. Ruotsidemokraatit eivät ole ongelma minkään fantastisen taitavuutensa vuoksi tai siksi, että ihmiset iloitsisivat kovinkaan paljon ruotsidemokraattien politiikasta. Väitän päinvastoin, että monet ruotsidemokraattien äänestäjät suhtautuvat loppujen lopuksi positiivisemmin meidän poliittisille ajatuksillemme kuin Jimmie Åkessonin vesittyneeseen tekokansallismielisyyteen.

Nähdäkseni tiellämme on nyt kaksi ruotsidemokraatteja koskevaa estettä. Ensimmäinen on se, että ruotsidemokraattien äänestäjät luulevat puolueen olevan radikaalimpi kuin mitä se todellisuudessa onkaan. He eivät ole ymmärtäneet, että ruotsidemokraattien politiikka johtaa lopulta kansamme häviämiseen maapallolta ja ettei puolue halua edes lopettaa joukkomaahanmuuttoa tai lähettää muukalaisia kotimaihinsa. He haluavat vain vähentää maahanmuuttoa. Toisen syyn sanon olevan kaikkein suurin: hyvin tavallinen ajattelutapa on, ettei PVL tule koskaan kuitenkaan oikeasti pääsemään eduskuntaan ja että meille osoitettu ääni olisi siksi hukkaan heitetty. En hämmästyisi, vaikka jotkut teistä, jotka nyt luette tätä puhetta, ajattelisitte näin. Suurin este tiellämme eduskuntaan on siis tämä.

Kyseinen ajatusmalli on suurin vihollisemme vaalien aikana – paljon, paljon vaarallisempi vihollinen kansamme vapaustaistelussa kuin järjestelmäuskollinen poliisi, maahanmuuttajajengit tai äärivasemmisto. Jos kaikki tekin, jotka lietsotte tappiomielialaa ja analysoitte liikaa, pudottaisitte meille osoitetun äänenne lipukelaatikkoon, LUPAAN meidän saavan vähintään viiden prosentin kannatuslukemat syksyn vaaleissa. Olen tästä aivan varma. Jos saamme viiden prosentin kannatuksen 2018, lupaan ja vannon yhtä kivenkovaan, että ellei meitä kielletä ennen sitä tai ellei vapaita vaaleja lopeteta ennen vuotta 2022, tulemme noissa vaaleissa saamaan vähintään 10 prosentin kannatuksen. 10 prosenttia suoraselkäisiä ihmisiä eduskunnassa, ihmisiä, jotka todella ovat kansansa asialla eivätkä pelkää silloin, kun Mossad osoittaa heitä automaattikarbiinilla. Tämän toteutuessa sinun antamaa ääntäsi tuskin voisi sanoa hukkaan heitetyksi? Verrattuna tähän ääni heikoille ruotsidemokraatteja ja kaikkia muita puolueita tänä päivänä käsissään pitäville kansanpettureille on äärimmäisen hukkaan heitetty.

Niin, mutta mikäli emme onnistukaan vakuuttamaan kaikkia pessimistejä emmekä pääse eduskuntaan, silloinhan ääni on joka tapauksessa hukkaan heitetty? Tuskinpa. Jos saamme 2,5 prosenttia äänistä, olemme oikeutettuja puoluetukeen, ja jos saamme prosentin kannatuksen, meillä on seuraaviin vaaleihin ilmaisia vaaliseteleitä käytössämme. Mikäli saamme puolen prosentin kannatuksen, on se selvä merkki siitä, että olemme kasvava oppositio. Jokainen ääni meille puhuu selvää kieltään siitä, että kasvava osa kansasta on tosiaan saanut tarpeekseen. Ei ole sen selvempää tapaa kuin äänestää Pohjoismaista Vastarintaliikettä kertoa päivän poliitikoille, valtamedialle, suurpankeille ja kulttuurieliitille, että “Nyt saa herran tähden jo riittää”. Ääni meille ei ole vain ääni terveille ihmisille, jotka uhraavat elämänsä sille, että voisimme jonain päivänä olla oikeasti vapaita, eikä se ole vain keskisormen näyttämistä systeemille, vaan suoranainen nyrkinisku koko tämän mädän järjestelmän kasvoihin!

Kuten sanottua, tarvitsemme kuitenkin kaikkien teidän apuanne. Uskaltakaa kertoa sukulaisillenne ja tutuillenne äänestävänne Pohjoismaista Vastarintaliikettä. Uskaltakaa kirjoittaa mielipiteenne eri foorumeille ja kommenttipalstoille. Uskaltakaa kohdata heidän väsynyt puheensa ja kehottakaa heitä olemaan heittämättä ääntään hukkaan. Te tulette kuulemaan nämä sanat vielä monta kertaa suustani ennen syyskuuta 2018 – nämä tulevat nimittäin olemaan iskulauseitamme. Jos saamme joka kolmannen, joka neljännen tai edes joka viidennen entisen ruotsidemokraattien äänestäjän taaksemme, lupaan teille, että äänenne tulevat lähettämään kovia virtauksia koko maailmaan ja että näette sellaisen vuoden 2018 lopun ja vuoden 2019, mitä ette vielä koskaan ole nähneet. Näette ajan, jolloin ruotsalaiset lopultakin seisovat jälleen suoraselkäisinä ja lyövät takaisin tätä nykyistä hulluutta vastaan – ajan, jolloin vastarinta on viimein näiden kaikkien vuosien jälkeen saanut rehellisen ja täysin kompromissittoman ja vaimentamattomissa olevan äänen! Tämä ääni vaatii tietysti omaa maatamme takaisin omiin käsiimme, pohjoismaalaisten selviytymistä ja sen sikolätin perinpohjaista puhdistusta, joka Pohjolasta on tullut!

Haluan kiittää kaikkia niitä taistelijoita, jotka ansaitsevat kiitoksen aivan upeasta taistelun vuodesta 2017. Kiitos kaikille lahjoittajille ja ennen kaikkea teille, jotka ette olleet laiskoja ja kadonneet silloin, kun pankit sulkivat tilejämme. Kiitos teille, jotka mukauduitte tilanteeseen ja oikeasti ponnistelitte pystyäksenne auttamaan meitä.

Jos ette tiedä vieläkään, minkä uudenvuodenlupauksen tekisitte, annan teille erään varteenotettavan vinkin: ylipuhukaa kymmenen ruotsidemokraattia äänestämään syksyn vaaleissa meitä. Jo tällainen lupaus itsessään teiltä kaikilta, ilman mitään ponnisteluita meidän puoleltamme, johtaa siihen, että teemme ensi vaaleista parhaat vaalit kansallismieliselle puolueelle koko tämän maan historiassa. Oma uudenvuodenlupaukseni on edellisen sanomani ohella se, että vuonna 2018 tulemme ylittämään vuoden 2017 aikaansaannokset ja tekemään vuodesta aktiivisimman Vastarintaliikkeen koko historiassa, edistyimme sitten vaaleissa tai emme. Ei mitään taukoja tai lepoa – huomenna se alkaa.

Hyvää uutta vuotta teille kaikille!

Simon Lindberg

Nordfront.se

6 KOMMENTIT

  1. Mielenkiinnolla ja innolla seuraillaan Ruotsin puoluehankkeen kehitystä ja tulevia vaaleja!

  2. Nato uhkailee Ruotsin ministeteitä.Onko sattumaa vai Naton ns.hybridikeskus ja nato_protokollaan sidotut ns.projektit joissa mikään likaisinkaan rimanalitus ei ole vierasta.Niinistön äija ja likainen poliitikkopiiri puolustusvoimia myöten on jo tässä vaiheessa laittanut kätensä paskaan.NWO tyypin laittomuudet ovat vankasti täällä ja kun ukoilla on lelut uudet ovat ekstaasissa.Mitä luultavammin sotaäijiä vituttaa kun eivät ole saaneet neutraloitua tarpeeksi nopeasti tiettyjä henkilöitä.Kuvittelivat sekä Niinistö Soini Ja Stubbi olevan vaan pikku lomaprojekti heinäkuulta 2017…Kuulostaa hullun houreilta taas vai….

  3. Kun yhteiskunta alkaa loitontua ihmisoikeuksistaan ja valtio perustuu rikoksilla ja valheilla kyhättyyn järjestelmään missä kaikkein pahimmat psykopaatit valehtelevat medioissaan ns.vapaan maailman johtajina olevansa `pienen ihmisen´asialla,samanaikaisesti toisella kädellä harjoittaen erilailla ajattelevien ihmisten suoranaista vainoa,sen täytyy turvautua yhä kovempaan sensuuriin.Ymmärrän kyllä miksi Merkelin saksa ajaa sensuuria lujalla otteella.Suomen poliitikkopiiri ei ole poikkeus.Ja epäilen että nykyinen presidentti on yksi häikäilemättömimmistä mitä olla voi.On mielenkiintoista huomata että ne samaiset eliittisuvut jotka rahoittivat sekä natsi-saksan,että neuvostovallan,ovat olleet täydellä teholla toteuttamassa nykyistä euroopan unioni kehitystä,mukaan lukien täysin synteettinen pakolaisinvaasio jossa suositaan muslimitulokkaita.Euroopan unioni joka Merkelin johdolla suitsii sananvapautta ja oikeutta todistaa tämänhetken rikoksista euroopassa.Tiedän että tässä maassa kristukseen uskovien ahdinko tulee vain pahenemaan Niinistön jatkokaudella.Hän toteuttaa samaa maailmanlaajuista antikristillistä NWO petovalta agendaa muiden poliitikkojen kanssa.Muut on jo ns.neutraloitu.Jos jokainen ihminen viitsisi avata ilmestyskirjan luvussa 13.Tietää sen jälkeen missä mennään.Mutta jumalattomat pysyköön jumalattomina…

  4. Niin vielä…huomasin että Lidlin jogurttipurkista poistettu kirkko ja risti on korvattu tuulimyllyllä.Kuvaa varmaan masonien itätuuliprojektia?

  5. Huomioon ottaen että jokaikinen taho tässäkin maassa on infiltroitu ja infektoitu niiden tahojen toimesta joista Kennedy varoitti aikoinaan.Ovat jo viisikymmentä vuotta sirkusta tässäkin maassa pitäneet,mediaa,julkimoita ja poliitikkoja myöten.Ovat orkestroineet niin vasemmisto-kuin oikeistoteatterin,pitäneet tietämättömiä ihmisiä sätkynukkeinaan ja vielä nauraneet päälle…Mutta voin sanoa että se parhaiten nauraa joka VIIMEKSI nauraa…

Comments are closed.