Koti Uutisia Kotimaa Sillanpään huumekärystä paljastui: huumeiden käyttöä perusteltiin homoseksin terästämisellä

Sillanpään huumekärystä paljastui: huumeiden käyttöä perusteltiin homoseksin terästämisellä

12

Viihdetaiteilija Jari Sillanpään huumeoikeudenkäynti alkoi keskiviikkona Helsingin käräjäoikeudessa. Hän on myöntänyt käyttäneensä ja hankkineensa metamfetamiinia esimerkiksi juhlissa tarjoiltaviksi.

Syytettyinä ovat Sillanpään lisäksi homomiehistä koostuva piiri, johon kuuluu esimerkiksi 50-vuotias helsinkiläismies. Kyseinen mies toi aineet useimmiten Hollannista ja Thaimaasta. Syytetyt ovat perustelleet amfetamiinin käyttöä esimerkiksi seksuaalisen kanssakäynnin “buustaamisella”.

Myös huumeiden käyttötapa on eronnut tavanomaisesta polttamisesta; huumetta on käytetty peräsuolen kautta, minkä on osaltaan ollut tarkoituksena puuduttaa ja puhdistaa suolta. Kun huume on poistunut kehosta virtsan mukana, on virtsa otettu talteen ja laitettu se puolestaan peräaukkoon.

Homoseksuaalisuuden ja huumeiden käytön välillä on selviä yhteyksiä. Kuten Sillanpään tapauksessa, huumetta on käytetty tehostamaan seksiä.

Lähde: MTV

12 KOMMENTIT

 1. Uusimman uutisen mukaan tämä Sillanpään huumekauppias on myös pedofiili, jonka koneelta löytyi lapsipornoa jopa pikkuvauvoista. Kuten tiedämme, niin myös pedofilia on hyvin paljon yleisempää homoväestön keskuudessa verrattuna meihin normaaleihin.

 2. Narkkaaminen ja HI-V ovat hienoja asioita. Kääntäkää kaikki 180° tässä juutalaisessa EU-helvetissä.

  • Joo ihan samis 😀
   Munkin tekee aina mieli työntää kaikki mahdollinen perseeseen, lampunjalasta, voikkareihin ja autonavaimiin. Kännykkäkin on hyvässä suojassa siellä.
   Hyi s…ana, täytyy olla tota diggaavan ihmisen itsekin melko sairas.

   Vinkki siltsulle> kusi kuuluu pönttöön ja suihku puhdistaa.

  • Lienee jo tottunut semmoisiin leikkeihin. Nämä tyypit varmaan kuseksii toistensa sisälle panojen jälkeen…

Comments are closed.