Koti Uutisia Kotimaa Silakkaliikkeeseen kuuluva hoitaja uhkaa heitteillepanna “rasistiset” potilaat

Silakkaliikkeeseen kuuluva hoitaja uhkaa heitteillepanna “rasistiset” potilaat

2
hapansilakat

Valtamedia Helsingin Sanomia ja Yleisradiota myöten on mainostanut vuodenvaihteessa äänekkäästi kulttuurimarxisti Johannes Kosken perustamaa “Silakkaliikettä”. Silakkaliike on tyypillinen globalistien “rasisminvastainen” virtuaalipuuhakerho, joka saa lehdistöltä varauksetonta tukea jo ennen kuin se on edes tehnyt mitään.

Vaikka Silakkaliikkeellä ei olekaan lainkaan näyttöjä virtuaalimaailman ulkopuolella suoritetusta toiminnasta, ovat sen jäsenet radikalisoituneet Internetissä häkellyttävän nopeasti. Tällä viikolla sosiaalisen median valokeilaan nousi hoitoalalla työskentelevä “silakka” Tarja Kuikka, joka uhkaa heitteillepanna “väärin ajattelevat” eli maahanmuuttovastaiset potilaansa.

Oulun kaupungin varavaltuutettu Tiina Wiik teki viranomaisille ilmoituksen Silakkaliikkeeseen kuuluvasta Kuikasta, joka työskentelee Hyvinkään kotihoidossa. Tapauksesta tekee erityisen vakavan se, että Kuikan mukaan päätös “väärinajattelevien” potilaiden hoidon laiminlyönnistä syntyi useiden kotihoitajien yhteisenä päätöksenä.

Voit lukea Kuikan oman kirjoituksen sekä Wiikin viranomaisilmoituksen alta.

tarja-kuikka-silakka-silakkaliike-heitteellepano
Klikkaa suuremmaksi!

Lähde: Tiina Wiik

2 KOMMENTIT

  1. On mahdollista, että vihreiden puoluekirjan omaava yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä älähtää tästä työtehtävissään syrjintää harrastavasta Tarja Kuikasta tai sitten ei….

  2. Miksi nimi silakkaliike? Tunnetusti kultti-marxistit haluavat nielaista koko maailman oman utopiansa pelikentäksi.

    Silakan tuntomerkkeihin kuuluu iso suu ja pullea vatsa. Se on myös liukas liikkumaan ja on petokala joka syö myös muita kaloja.

Comments are closed.