Koti Uutisia Kotimaa Silakkaliikkeen Johannes Koskesta tehtiin lastensuojeluilmoitus – unohtaa oman viiteryhmänsä tekemät lasut

Silakkaliikkeen Johannes Koskesta tehtiin lastensuojeluilmoitus – unohtaa oman viiteryhmänsä tekemät lasut

4
Johannes Koski.

Silakkaliikkeen näkyvin hahmo, mielenterveyskuntoutuja Johannes Koski, valittaa Twitterissä hänestä tehdyn mahdollisesti lastensuojeluilmoituksen häirintämielessä. Hän perustaa väitteensä internetistä löytämiinsä kommentteihin, ei oikeisiin viranomaisyhteydenottoihin.

Kosken ystävät juutalaisomisteisessa Helsingin Sanomissa tietenkin tarttuivat heti uutiseen ja antoivat Kosken kertomalle näkyvyyttä leimatakseen kansallismielisiä laajemmin ilkeämielisiksi vandaaleiksi, joilla on silkka kiusanteko mielessä. Myös Kummeli-poliisi Jari Taponen vaikutti olevan huolissaan asiasta.

HS eikä Taponen ole kumpikaan koskaan kuitenkaan antaneet minkäänlaista huomiota kansallismielisistä tehdyistä lastensuojeluilmoituksista. Taponen on enemmänkin antanut asialle viranomaisen siunauksensa esimerkiksi viime syyskuussa, jolloin hän avoimesti kertoi Twitterissään, että kansallismielisten vanhempien lapset tulisi huostaanottaa. Helsingin Sanomat taas on sensuroinut vastaavan kiusanteon, kun sen kohteena ovat olleet kansallismieliset, vaikka näyttöä asiasta on jo vuosien ajalta.

Kansallisen Vastarinnan lukijat tietävätkin jo tapauksen, jossa maahanmuuttajien väkivaltaa koulussaan kuvannut kansallismieliseksi tunnustautuva helsinkiläisnuori huostaanotettiin mielipiteidensä vuoksi. Myös monet kansallismieliset vanhemmat ovat kertoneet julkisuuteen heihin kohdistuneesta vainosta, johon on liittynyt nimettömät lastensuojeluilmoitukset.

Yksikään vasemmistopoliitikko, Jari Taponen, valtamedian lehti tai ylipainoinen Twitter-aktivisti ei kuitenkaan ole esittänyt huoltaan asiasta. Nyt, kun kiusanteko väitetysti kohdistuu mielenterveyskuntoutujana tunnettuun Koskeen, on koko porukka päätynyt uhriutumaan yhteen ääneen.

Lähde: HS

4 KOMMENTIT

 1. Nää silakat on kovia ilmiantamaan fasekirjoituksia.
  Katti Koskinen,taiteilija stadin suunnalta ilmiantoi suvaitsemattomat silakat ryhmässä kirjoittamani kommentin jossa mainitsin että Katti on lepakko ja tykkää vain naisista.30 päivän bannit sain siittä kirjoituksesta. Siis tämä pillunimijä on kyseessä. https://www.facebook.com/KattiKoskinen

 2. Vaikka huostaanottoja kammoksunkin henkeen ja vereen niin mahtaisi silti olla parempi että Kosken kaltainen kaveri ei kasvattaisi lapsia. Hänen omia tekstejään ja ajatuksenkulkuaan seuratessa olenkin saanut kuvan hieman äkkipikaisesta ja epätasapainoisesta kaverista. Loistavaa kalaseuraa varmaan mutta lapsiin en välttämättä antaisi vaikuttaa. Voi olla että olen toki väärässäkin, keittiöpsykologia kun on tässä vahvana.

 3. Silakkaliikkeessä ja matutusta kohtaloksemme vaativien kesken on tilastollisesti mitaten runsaasti psykopaatteja ja sosiopaatteja.

  Netistä löytyy nyt 8 tunnin erittäin yksityiskohtiin menevä analyysi -audiokirja PSYKOPAATEISTA. Tuo on hyvä kuunnella samalla kun tekee jotakin “kevyttä puuhaa”, siivoaa tms.

  https://www.youtube.com/watch?v=Qdp_-KY9CIg

  The Wisdom of Psychopaths [Audiobook] by Kevin Dutton

  Kommenteista:

  “L V 1 year ago
  What this book is not addressing is the psychopath’s effects on families and intimate friends. They can make contributions to society without the destructive tendencies but to the ones that love them, it’s devastating and abusive.”

 4. Aivan varmasti on ihan aiheellinen lastensuojeluilmoitus. Kyseessä on kumminkin selvästi mielenterveysongelmista kärsivä Johannes Koski. Sääliksi käy noita lapsia.

Comments are closed.