Koti Uutisia Kotimaa Silakat haluavat rajat auki – mutta kyselevät papereita omiin tapahtumiinsa

Silakat haluavat rajat auki – mutta kyselevät papereita omiin tapahtumiinsa

13
hapansilakat

Suurta huumoria viime viikkoina herättänyt mielenterveyskuntoutujien pyörittämä silakkaliike hämmentää jälleen logiikallaan. Liike on järjestämässä ensimmäistä julkista tapahtumaansa 1.2. Helsingissä, mitä ennen pidetään vielä workshop materiaalien valmistusta varten.

Silakat tahtovat Suomen rajat sepposen selälleen ja kaikkien pääsevän maahan kävelemään ilman henkilöllisyyspapereita, tai muita identifioimiseen sopivia lippuja ja lappuja sisään ja nauttimaan suomalaisten rakentaman maan hyvinvoinnista. Kuitenkin Silakoiden omaan tapahtumaan ei pääse, mikäli järjestäjä ei pysty varmentumaan osallistujan henkilöllisyyttä.

Workshopin Facebook-kutsussa kerrotaan kutsun lopussa: ”Huom! Tilaisuudessa kuvaaminen on kielletty ilman järjestäjän lupaa. Järjestäjä voi evätä pääsyn tilaisuuteen, mikäli henkilöllisyyttä ei pystytä varmentamaan.”

Toisin sanoen silakat eivät edes itse usko kaikille avoimeen yhteiskuntaan, vaikka he toisaalta pyrkivät sellaista rajapolitiikkaa ajettavan valtion toimesta.

13 KOMMENTIT

 1. Aika skitsofreenista touhua, ovatkohan nämä mielenterveystapaukset huomanneet, että jos heidän tavoitteensa toteutuvat, ei paperittomat maahantunkeutujat pääse rikastuttamaan Silakkaliikkeen kokouksia omilla kulttuureillaan. Vai olisiko peräti rasismia ja syrjintää.
  Meneehän tämä viihteenä, vaikka kotikasvatukseni on sellainen, että vajavaisille ei saisi nauraa.

  • Silakkaliikkeessä on varmaan eliitin lapsipornosta ja elinkaupasta tienaavia yksilöitä, miksi muuten haluaisivat maamme täyteen mahdollisia uhreja joita kukaan ei huomaa jos katoavat?

 2. Mielenkiintoista olisi toki, jos joku ruskea ihminen yrittäisi mennä silakkaliikkeen mielenosoitukseen selittäen henkilöllisyystodistuksen kadonneen Välimereen. Sillä tavallahan Ruotsissa voi saada tusinan henkilöllisyyksiä. Olisiko silakkaliikkeellä siis tiukempi henkilöllisyyden varmennus kuin Ruotsin kuningaskunnalla?

 3. Jos joku tunnettu epäsuvakki olisi tulossa ja todistaisi henkilöllisyytensä niin kuitenkin pääsisi?

 4. Leipäpapit. Tehkää niin kuin minä sanon, älkäätkä tehkö niin kuin minä teen.

 5. Entä menisikö läpi jos olisin harvinainen albiino afgaani lapsi joka on uinut välimeren poikki ja paperit piti syöttää haille?

 6. Silakoiden keskustelu omilla palstoillaan on surullisenhupaista, muun muassa poliittisen vastustuksen kategorista lokerointia “mielisairaiksi” joita pitä kohdella kaltoin. Joku toinen silakka taas vastustaa rasisteja koska “silakat eivät suvaitse huonoa käytöstä”. Palstan orwellilaiset hymiöntulkitsjia-ajatuspoliisit ovat jo ihmisten kimpussa nauru-hymiöiden käytöstä, josta tuli runsaasti keskustelua:

  https://oikeamedia.com/o1-129300

 7. Silakat haluavat rasismin pois, ja Ruotsin mallisen feministi-yhteiskunnan. Alla linkissä kertomus ei-ruotsalaisesta joka törmää rasismiin niin paljon että ei löydä edes uutta asuntoa itselleen. Sillan alle asumaan vaikka on töissä ja osaa Ruotsia täydellisesti??

  https://www.thelocal.se/discuss/index.php?showtopic=96935

  Tästäkin tapauksesta näkee miten kiinteistöbisnekset, ei auttaminen, ovat yksi matutuksen primääri motivaattori.

 8. Minulla ei ole mitään hajua mikä tämä porukka on, enkä aio sitä selvittääkään.

  Elämä on paljon mukavampaa, kun ei täytä päätään turhalla hutulla, meemeillä ym. typeryyksillä. Ei ole minkäänlaista painetta olla “ajan tasalla” kaikenmaailman hullutusten kanssa.

  Jurvassa pidetään, kuulemma, ensi viikolla Ilmanussimisen MM-kisat. En ole menossa sinnekään. Kunhan satuin kuulemaan jostakin — valitettavasti.

  • Onko rantahurriterroristi Maja Henriksson Suomen ilmanussimisen joukkueen kapteeni?

 9. – – –
  FRÅGA: Vad är frågorna som i denna kedja berättade sakerna svarar?
  – – –

  Fortsätter, del 5

  Genom at strunta i att upprätthålla små vägar och lanthandel. Folk flyttar när ingenting fungerar. Samma gjordes i Libanon av den vänster-mafia som muslimerna började senare att döda för att de inte var muslimer. Trots att vänster-mafian möjliggjorde muslimernas intrång till Libanon.

Comments are closed.