Koti Uutisia Sikhit muslimipedofiilien kohteina Britanniassa

Sikhit muslimipedofiilien kohteina Britanniassa

1

Muslimien harrastama “vääräuskoisiin” kohdistuva seksuaalirikollisuus on Britanniassa jo niin yleistä, että jopa valtamedia on joutunut varovasti tarttumaan aiheeseen. Useimmiten ilmiön uhreiksi päätyvät valkoiset tytöt, mutta myös ei-islamilaiset maahanmuuttajat voivat joutua raiskatuiksi. Maan yleisradio BBC teki hiljattain dokumentin sikhitytöistä, jotka ovat joutuneet muslimijengien kiristyksen ja raiskausten kohteiksi.

Tavallisesti tapaukset etenevät siten, että muslimimies tekeytyy sikhiksi saadakseen sikhitytön seurustelemaan tai “hengailemaan” kanssaan. Tämän jälkeen mies alkaa kiristää tyttöä harrastamaan seksiä itsensä ja kavereidensa kanssa. Ohjelmassa esimerkiksi haastatellaan tyttöä, jota kiristettiin pussailuvalokuvien avulla, joita tekijän kaveri oli salaa ottanut julkisella paikalla. Tekijä uhkasi näyttää valokuvat tytön vanhemmille, jos tämä ei suostuisi hänen vaatimuksiinsa.

Muslimirikolliset ovat huomanneet, että sikhejä on helpompi kiristää tämänkaltaisilla keinoilla, sillä sikheillä on samantapaisia kunniakäsityksiä kuin muslimeillakin. Tytöt kokevat voimakasta häpeää ja ajattelevat, että lähipiiri tuomitsisi heidät, jos he saisivat tietää esiaviollisesta suhteesta. Sen vuoksi tekijä voi kiristää uhrinsa prostituoiduksi vähäpätöiseltäkin tuntuvan asian avulla.

Puolituntia kestävässä dokumentissa haastatellaan sikhejä, muslimeja, viranomaisia sekä yhtä pedofiiliringin entistä jäsentä. Koska grooming-jengien toiminta on organisoitua, tekijät aikuisia miehiä ja uhrit teinityttöjä, voidaan perustellusti puhua organisoidusta pedofiliasta.

Ohjelmassa haastatellaan myös juutalaistaustaista lastensuojeluviranomaista Sue Berelowitzia, joka väittää, että kaikkien muidenkin Britannian etnisten ja uskonnollisten ryhmien edustajat pyörittäisivät pedofiilirinkejä samassa määrin kuin muslimit. Kansallinen Vastarinta kuitenkin uutisoi heinäkuussa, kuinka jopa muslimien uskonnolliset johtajat myönsivät ongelman liittyvän vahvasti maan islamilaiseen yhteisöön. Tuolloin imaamit tuomitsivat pedofiiliringit ja puhuivat asiasta uskonveljilleen perjantairukouksen yhteydessä ympäri Britanniaa.

Koska viranomaiset ovat haluttomia tai kyvyttömiä ratkaisemaan grooming-ongelmaa, ovat jotkin sikhit päättäneet ryhtyä itse jäljittämään pedofiilijengien jäseniä. Ehkäpä valkoisilla voisi olla tässä jotain opittavaa, sillä viranomaiset ovat vielä haluttomampia selvittämään valkoisiin kohdistuvaa maahanmuuttajarikollisuutta.

Alla BBC:n dokumentti:

1 KOMMENTTI

  1. Tuo Britannian pakkomonikulttuurikokeilu natisee kyllä pahasti liitoksissaan. Kuplan puhkeamista odotellessa…

Comments are closed.