Koti Uutisia Siirtolaiset polttivat vastaanottokeskuksen – liian vähän herkkuja

Siirtolaiset polttivat vastaanottokeskuksen – liian vähän herkkuja

2

uk_dusseldorf_vastaanottokeskus

Marokkolaiset ja algerialaiset “pakolaiset” polttivat miljoonien eurojen arvoisen vastaanottokeskuksen Düsseldorfissa toukokuun lopussa. Tuhopoltto tuhosi suuren näyttelyhallin lähellä lentokenttää, ja savupilarit häiritsivät lentoliikennettä.

Düsseldorfin yleinen syyttäjä julkisti, että siirtolaiset olivat sytyttäneet palon näyttelyhallissa, jota käytettiin asuntona sadoille “pakolaisille”, koska he eivät olleet tyytyväisiä ramadanin jälkeiseen aamupalaan, jonka buffettipöydässä oli aivan liian vähän herkkuja, kuten karkkia, suklaata ja Nutellaa.

26 ihmistä loukkaantui, ja tulipalo aiheutti kymmenen miljoonan euron vahingot. Saksalaisen median mukaan syytteet on nostettu marokkolaista Mohammed B:tä ja algerialaista Adel D:tä vastaan muun muassa tuhopoltosta ja vakavan ruumiinvamman aiheuttamisesta.

Tapauksen yhteydessä paljastui, että Adel D. oli jo rekisteröitynyt pakolaiseksi Italiassa ja pidätetty ryöstöstä Essenin kaupungissa vuonna 2015. Tapauksen yhteydessä pidätettiin vastaanottokeskuksesta myös toinen algerialainen, jonka poliisi oli pidättänyt 35 kertaa sitten viime joulun erinäisistä rikoksista, kuten ryöstöistä ja autovarkauksista. Mohammed B. pidätettiin pian tulipalon jälkeen, mutta hänet on päästetty sittemmin vapaaksi. Hän elää parhaillaan toisessa pakolaiskeskuksessa Düsseldorfissa.

Marokkolaisilla ja algerialaisilla ei ole oikeutusta edes vaatia pakolaisstatusta, mutta Saksan viranomaisille on äärimmäisen vaikeaa palauttaa ei-valkoisia rikollisia Afrikan maihin, jotka eivät näitä myöskään halua.

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. On se sokeri hirveä myrkky kun vieroitusoireet aiheuttaa tuollaista tuhoa xD

Comments are closed.