Koti Uutisia Siirtolaiset pakenevat CasaPoundia Italiassa

Siirtolaiset pakenevat CasaPoundia Italiassa

3

UK_Casapound_Ostia

Sadat ei-valkoiset siirtolaiset olivat vallanneet Roomasta länteen sijaitsevan Ostian rantakaupungin puiston. He kuitenkin pakenivat italialaisten kansallismielisten voimannäytöstä, jota sadat paikalliset tukivat.

Siirtolaiset olivat muuttaneet puiston luvatta ulkoilmakäymäläksi ja terrorisoineet paikallisia asukkaita. Vasemmistolaiset viranomaiset kieltäytyivät toimimasta asian suhteen.

CasaPound – joka järjesti hiljattain 10 000 osallistujan invaasionvastaisen marssin Roomassa – ilmoitti aikovansa puhdistaa Ostian sen jälkeen kun asukkaat olivat pyytäneet apua. Paikalliset sanoivat, että viranomaiset kieltäytyivät siirtämästä ihmisiä, joista monet olivat tunkeutuneet Afrikasta Italiaan veneillä.

“CasaPound jalkautui kaduille raivostuneiden kansalaisten kanssa”, sanoi CasaPoundin Ostian-johtaja Luca Marselle. “Me emme lähde ennen kuin nämä ihmiset, jotka ovat olleet täällä kuukausia, ovat poissa. Asukkaat ovat peloissaan. Tämän ei voi antaa jatkua”, hän lisäsi ennen kuin otti megafonin ja alkoi johtaa viime torstaista marssia.

Kolmen tunnin kuluttua muukalaiset päättivät vihdoin paeta vihaisia italialaisia. “Tämä on suuri voitto CasaPoundille”, totesi Ostian asukas ja CasaPoundin edustaja Carlotta Chiaraluce.

Video tapahtumasta: https://www.facebook.com/lmarsella/videos/660970637384609/

Lähde: The New Observer

3 KOMMENTIT

  1. Suora toiminta ja voima on ainoa kieli, jota tänne vyöryvä mutalauma ymmärtää. Viva CasaPound!

Comments are closed.