Koti Uutisia Siirtolaiset hyökkäsivät Ranskassa rekkojen kimppuun moottorisahojen kanssa

Siirtolaiset hyökkäsivät Ranskassa rekkojen kimppuun moottorisahojen kanssa

1

uk moottorisaha tunkeutuja

Calais’ssa aseistautuneet siirtolaiset olivat rakentaneet barrikadin tielle estääkseen rekkojen kulun ja päästäkseen Englantiin. Brittiläinen Express-lehti haastatteli erään rekkakuskin johtajaa, joka kertoi, että kuskeja uhkaillaan joka yö ja he vain odottavat ensimmäistä kuolonuhria.

Yksi siirtolaisryhmä oli aseistautunut muun muassa moottorisahalla. Hän sytytti erään barrikadin palamaan pakottaakseen kuskit pysähtymään. Rekkakuskin nähtyä moottorisahan hän päätti ajaa barrikadista läpi pysähtymättä.

Edeltävänä yönä siirtolaiset rikkoivat tietä suojaavan aidan, hyökkäsivät autojen kimppuun, sytyttivät ohiajavan rekan palamaan ja rikkoivat taksin ikkunan.

Hyökkääjät tulivat kuuluisasta “Viidakosta”, pakolaisleiristä, jossa noin 7 300 laitonta siirtolaista odottaa pääsyä Britanniaan. Ranskan poliisi on kamppaillut Viidakon väkivaltaisten asukkaiden kanssa jatkuvasti. Vain viikko sitten 200 etiopialaista ja afgaania sai aikaan joukkotappelun, joka johti yhden etiopialaisen kuolemaan ja kuuden muun vakavaan haavoittumiseen.

Calais’n asukkaat kammoavat Viidakon asukkaita, jotka kertoman mukaan kivittävät “kaikkea, mikä liikkuu”.

Lähde: RT

1 KOMMENTTI

  1. Päättäisin minäkin ajaa läpi, jos mootorisahan kanssa tullaan päälle. Mitkähän syytteet moisesta saisin, mutta parempi kuitenkin jäädä henkiin? Ei ollut pojilla heijastimia, joten näkymättömiä poikia olivat?

Comments are closed.