Koti Uutisia Siirtolaisen terrori-isku estetty Chemnitzissä

Siirtolaisen terrori-isku estetty Chemnitzissä

1

uk_chemnitz

Saksan poliisi on jälleen estänyt toisen ei-valkoisen siirtolaisen terrori-iskun, tällä kertaa lähellä Chemnitzin lentokenttää Saksin osavaltiossa.

Poliisi etsii miestä nimeltä Jabir A., joka tuli Saksaan viime vuonna tekeytyneenä syyrialaispakolaiseksi saaden turvapaikan. Saksalaisen uutislehti Focusin mukaan Jabir A. pakeni ennen massiivista poliisirynnäkköä kerrostaloon, jossa hän asui. Focus myös raportoi, että mies oli ollut liittovaltion perustuslakisuojaviraston seurannassa pitkään, ja perjantai-iltana poliisi sai tärkeän vihjeen, joka sai heidät toimimaan.

Focusin mukaan Jabir A. oli suunnitellut pommittavansa Chemnitzin lentokenttää. “Tiedot, jotka saimme viime iltana, viittasivat vakavaan uhkaan”, sanoi Saksin poliisin edustaja. Poliisi ei mene yksityiskohtiin, mutta luonnehti vihjettä niin vakavaksi, että ilman välitöntä reagointia “pelättiin seuraavan uhan raju eskalaatio”.

Asunnosta löytyi jälkiä räjähteistä, mikä pakotti poliisit evakuoimaan koko rakennuksen ja suuria osia ympäröivästä alueesta. Poliisit metsästävät ei-valkoista siirtolaista tällä hetkellä, ja poliisin on tarkoitus julkaista kuvia Jabir A.sta huomenna.

Chemnitzin suunniteltu isku on vain osa pitkää sarjaa, jossa Merkelin Saksaan päästämät “pakolaiset” ovat kiitoksena välittömästi alkaneet suunnitella, miten tappaa mahdollisimman paljon saksalaisia terrori-iskuissa.

Lähde: The New Observer

1 KOMMENTTI

  1. Kyllä tavallinenkin saksalainen saa kohta mittansa täyteen ja sitten alkaa “metsästyskausi”.
    Sitten on jo ikävää olla poliitikko, tai musulmaani. Toivottavasti suomalaiset heräävät aiemmin, eikä samaa tarvitse kokea täällä.

Comments are closed.