Koti Uutisia Siirtolainen yritti mestata lääkärin Saksassa

Siirtolainen yritti mestata lääkärin Saksassa

4

UK_Troisdorf

Tapaus sattui maanantaina Länsi-Saksan Troisdorfissa sijaitsevalla lääkäriasemalla. “Potilas tuli kello 19 hunnutetun tyttöystävänsä kanssa. Hän suorastaan säteili raivoa, kun hoidin häntä”, kertoi paikalla ollut kirurgi FOCUS Onlinelle.

Potilaalla oli murtunut pohjeluu. “Yritin selittää kaiken hänelle ja jopa näytin, millaisia harjoituksia hänen tulisi tehdä, mutta hän ei kuunnellut minua lainkaan”, kirurgi jatkoi. Viimein 19-vuotias maahanmuuttaja ryntäsi ulos ja palasi pian veljensä ja isänsä kanssa, joka kantoi veistä.

Kun kirurgin vaimo huusi apua vastaanotossa, hän ryntäsi vaimonsa avuksi – suoraan veitsimiehen syliin. “Hän huusi ‘Allahu akbar’, hän halusi mestata minut”, kirurgi kertoi. Miehen molemmat pojat nappasivat hänestä kiinni. “Heidän isänsä huusi ja huusi minulle: ‘Pyydä anteeksi pojaltani, suutele hänen kättään polvillasi!'”, muisteli kirurgi.

Vastaanotossa puhkesi paniikki, ja eräs 82-vuotias potilas pakeni ikkunan kautta. Tohtorin onneksi miehen kollegat olivat hälyttäneet poliisin nähdessään veitsen kanssa aseistautuneen siirtolaisen tulevan sisälle.

Poliisi pidätti 19-vuotiaan miehen ja hänen tyttöystävänsä samalla kun miehen veli ja isä pakenivat. He antautuivat myöhemmin poliisille.

Seuraavana päivänä, tiistaina, puolestaan toinen muslimitaustainen henkilö ampui lääkärin berliiniläissairaalassa.

Lähde: Diversity Macht Frei

4 KOMMENTIT

  1. “Suutele hänen kättään polvillasi”?? Olisi mr. Raivohullu voinut näyttää malliksi kuinka tuollainen akrobatialiike suoritetaan. Näet Herra Evoluutio ei ole vielä evoluutiosadun mukaan yrittänyt ja erehtynyt ihmiselle huulia polviin, vain päähänsä. Ja naisilla on kylläkin toisetkin huulet, mutta ne nuo sekopäät haluavat silpoa pilalle. Yritä noiden kanssa sitten elää humanistisesti…

  2. Toivottavasti ampumasattumuksen uhri oli edes lääkärit ilman rajoja poppoota

  3. Sitten ei pidä hoitaa ollenkaan. Hengenvaarallista hoitaa muslimia. Ja Eurooppalaiset maksaa

Comments are closed.