Koti Uutisia Siionin viisaiden pöytäkirjoista tulossa uusi kirja – kuvitettuna!

Siionin viisaiden pöytäkirjoista tulossa uusi kirja – kuvitettuna!

3

UK_protocols_of_zion_cover_art

Tri David Duke ilmoittaa kotisivullaan DavidDuke.com, että hän on tällä hetkellä työskentelemässä uuden kirjan parissa. Viime kesänä Duke julkaisi teoksen The Secret Behind Communism (‘Kommunismin salaisuudet’), josta tuli nopeasti bestseller.

The Illustrated Protocols of Zion -kirjassa julkaistaan Siionin viisaiden pöytäkirjat David Duken kommentoimana. Pöytäkirjojen merkitystä nykyaikana Duke korostaa useilla asiakirjoilla ja kuvilla. Lisäksi kirjassa julkaistaan Henry Fordin päivitetty selostus Siionin viisaiden pöytäkirjoista.

Kirjalle on perustettu oma verkkosivu, jota tullaan täydentämään kuvilla ja muilla ajankohtaisilla tiedoilla. Vieraile sivustolla osoitteessa http://theprotocolsofthelearnedeldersofzion.com/

Mikäli haluat auttaa tri David Dukea julkaisemaan kirjan tekemällä lahjoituksen, voit lukea lisätietoja osoitteessa http://theprotocolsofthelearnedeldersofzion.com/help-dr-duke-publish-the-illustrated-protocols-of-zion/

Aiheeseen liittyen: David Duke ja kommunismin salaisuudet

3 KOMMENTIT

 1. Jos selvitämme ketä ei saa kritisoida edes asiapitoisesti, päätymättä jopa vankilaan, vaikka olisi asianajaja, tietyn aiheen kohdalla, päätyisimme siihen että EU on Juutalaisten oma projekti.

  Jos tulkitsisimme ketkä tätä maata hallitsevat sen perusteella, miktä tälle kansalle, ja varsinkin maan poliittiselle oppositiolle, kansallismielisille, tehdään, olisi vastaus ilman epäilystä – Juutalaiset.

  Eräs erittäin arvostettu juutalainen tuli taannoin ulos kaapistaan. Tämä Cheskei Zwi Klötzel vihakirjoitti vuonna 1912 että KAIKKI gentiilit ovat syntyneet juutalaisvihaajiksi eli anti-semiiteiksi, eikä parannuskeinoa ole (oletko nähnyt yhdenkään rabbin irtisanoutuvan tämän Cheskein sanoista? En ole minäkään):

  ”Kuten me juutalaiset tiedämme, että jokainen ei-juutalainen sydämensä syvimmässä on juutalaisvihollinen – hänen täytyy olla – niin on myöskin jokainen juutalainen olemuksensa syvimmässä perukassa kaiken ei-juutalaisen vihaaja.

  Ja olkaamme avomielisiä: vaikka pitäisimme jotakin ei-juutalaista yksilöä kuinka korkeassa arvossa tahansa, vaikkapa olisimme hänen kanssaan ystävyyssuhteessa, jopa lankoutuneetkin, niin kuitenkin jokainen meistä asettaa ei-juutalaiset persoonattomana massana, henkenä, vaikutuspiirinä, sivistysyksikkönä – kuka sen uskaltaisi kieltää – juutalaisuuden varjoon.

  Uskon, että voitaisiin todistaa olevan olemassa liikehtimistä, joka on juutalaisvastaisuuden tarkka peilikuva. Sitä minä nimitän Suureksi Juutalaiseksi VIHAKSI. Ken keskuudessamme ei ole henkinen tai sielullinen kuohilas, ken ylipäänsä kykenee vihaamaan, hän ottaa osaa tähän vihaan. Todellisuudessa ei mikään minussa ole niin elävää kuin vakaumukseni siitä, että jos on jotakin mikä yhdistää koko maailman juutalaiset, niin se on tuo valtava, pyhä VIHA.”

  Kysykää vaikkapa Zuckerbergiltä, Sorokselta, Zyskowitzilta jne? Joko olet selvittänyt kuinka valtavan summan tuo Soros-klaani on jo käyttänyt etelän levottomien ihmisvirtojen aikaansaamiseksi Eurooppaan?

  Sivulta 27:

  https://www.der-stuermer.org/finnisch/siionin.htm

  Voi olla että olet aivopesun uhri, eli uskot Siionin Viisaitten Pöytäkirjat olevat vain ”antisemitististä vihapuhetta” jonka sisältö on keksittyä. Oikeudenkäynneissä kuitenkin selvisi että Viisaitten Pöytäkirjat eivät ole huuhaata, kuten väitettiin juutalaisten toimesta.

  ”..Lisäpaljastuksien avulla mm. saksalainen päivälehti »Völkischer Beobachter» 19.5.1921 ja kreivi Reventlow 23.8.1921 »Deutsche Tageblattissa» pakottivat asianomaiset juutalaispiirit ryhtymään todistamaan väitteensä oikeiksi oikeudenkäynnin kautta. Mutta annetuista haasteista, joista suurisanaisesti edeltäpäin puhuttiin juutalaislehdistössä, huolimatta luovuttiin sittemmin kaikessa hiljaisuudessa esiintymästä virallisina todistajina. Yritettiinpä jopa väärillä valaehtoisilla todistuksilla käydä »pöytäkirjojen» kimppuun, mutta avustajat 9) – erinäisistä rikoksista jo ennen tuomitut, kansainvälisesti tunnetut keinottelijat ja poliisin asiakkaat monsieur du Chayla ja prinsessa Katharine Radziwill – joutuivat auttamattomasti kiinni törkeistä valheistaan.”

Comments are closed.