Koti Uutisia Shokkiyllätys: Aleksi Pahkala valehteli alpakkatapahtumasta

Shokkiyllätys: Aleksi Pahkala valehteli alpakkatapahtumasta

3

Itsenäisyyspäivän alla paljon kohua aiheuttanut “alpakkatapahtuma” koki jälleen suoranaisen shokkiyllätyksen, kun vasemmistolaiseksi itsensä luokitteleva Heikki Eskola päätti avautua blogissaan ja vuotaa tapahtumajärjestäjä Aleksi Pahkalan marraskuisen Facebookissa suljettuun ryhmään kirjoittaman viestin.

Pahkala kertoo 16. marraskuuta kirjoitetussa viestissä suunnitelmasta järjestää tapahtuma 612-kulkueen tielle. Hän kertoo ideasta varata Töölön tori lastentapahtumalle, jolloin paikalla ei voi kokoontua mielenosoitukseen. Viestinsä hän on kirjoittanut ryhmään “Peli poikki! -jengi”, joten sen ilmeinen tarkoitus on ollut kerätä “rasisminvastustajia” ympärilleen sitä kautta. Sarkastiseen sävyyn Pahkala vielä kirjoittaa tapahtuman olevan “vahingossa samaan aikaan 612-kulkueen kanssa”.

Pahkala valehteli silmät kirkkaana usealle eri medialle tarkoitusperiensä olevan vilpittömät ja korosti järjestäjillä olevan puhtaat jauhot pussissa. Media sekä vasemmistolaiset lähtivät tökerön läpinäkyvään kampanjaan 612-kulkuetta vastaan valehtelevan Pahkalan johdolla julistaen, kuinka “lapset joutuvat väistymään pois natsien tieltä”. Poliisihallitus ilmoitti perjantaina jopa aloittavansa selvityksen poliisin toiminnasta. Valituksen Poliisihallitukselle oli tehnyt feministisen puolueen puoluejohtaja. On kuitenkin epäselvää, mitä tekemistä asialla on feminismin kanssa.

Pahkalan tarkoituksena on ollut käyttää lapsia ja eläimiä kilpinä omien tarkoitusperiensä taakse. Hän on samalla omalla toiminnallaan vaarantanut sekä omien että muiden lasten turvallisuuden. Häpeämätön “rasisminvastustaja” ei silti vieläkään suostu myöntämään, että kyse olisi muustakin kuin “hyväntuulisesta lasten juhlasta”. Töölöläisvanhemmille olisi hyvä tiedottaa alueellaan asuvasta lasten turvallisuudesta välittämättömästä vanhemmasta.

Lähde: Capricaseven.com

3 KOMMENTIT

  1. Aleksi Pahkala on todisteiden valossa valehtelija. Se on selvä. Niin mukavan ja lutuisen näköinen kaveri, petollisen ulkokuoren takaa löytyy kuitenkin laskelmoiva ja paatunut totuudenmuuntelija.

    Selkeästi osaa myös uhriutumisen jalon taidon. Facebookissa olevien juttujen perusteella hän näkee itsensä uhrina eikä ole tehnyt omasta mielestään mitään väärää. Ja hyväuskoisia selkääntaputtelijoita riittää.

  2. Aleksi Pahkala ei edes häpeä tätä, vaan jatkaa edelleen valehtelua. Tällainen on “rasisminvastustajien” maailmankuva: tarvittaessa (eli useimmiten) vaikka valehdellaan omien tavotteiden eteen. Eikä tämä ole mikään ihme, sillä koko aate perustuu valheelle.

  3. Feminismi on kulttuurimarxilaisen mädätyksen eräs muoto. Ei siis yllätä Katju Aron toiminta.

Comments are closed.